Ben çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Berbat ama o kadar berbat giden bir ilişkiydi ki hep barıştım belki düzelir dedim belki bu sefer olur dedim ama olmadı en son bugün annesi ile kavga ettim bana hiç yakışmayan bişey yine de özür dileyip çiçek gönderdim arkamda kırgın birini bırakmak istemem. Ama ben çok kırgınım. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda naparsınız

Siz ve sizin gibi uyeler ne zman bizim gibi evlenir cikmaza girersiniz ozman boyle adamlari birakirsiniz. Bizi ozman anlarsiniz. Suan icinizde bukundugunuz durum bana cocuk oyuncagi geliyor. Oyle basit ayrilir oyle birakilir yani.
Ben onu sevmiştim onsuz olmak istemedim belki beni anlar değişir dedim ama olmadı ona da annesine de ben hep kötü olan oldum

Gerçekten çok üzülüyorum ben.
Genç kızlarımız neden üzüleceklerini bile bile çabalıyorlar.
İnşallah artık kendine kıymet vermeyi öğrenirsin.
O kadar istiyorum ki bu dediğinizi tam 4 yıldır ağlıyorum ben mutlu olmqk istiyorum

Beni üzen adamı bırakırım, ne yapıcam yani başka. Bu zamana dek hep öyle yaptım. Öyle haklı olduğunuz halde çiçek gönderip özür dileyince bir kıymetiniz olmuyor, tersine aileye yamanmaya çalışıyor gibi algılanıyorsunuz. Üzgünüm ama gerçekler böyle. Kendinize değer vermedikçe size kimse o değeri vermez. Neyseniz onu yansıtırsınız çevreye.

Annesiyle bile yüz göz olduktan sonra.....
Yolunuza bakın.
Zorlamayın geleceğinizi çöp etmeyin.
Ben böyle olsun istemezdim geldiğim durum çok çirkin ama kimse beni anlamadı ben çok üzüldüm çok ağladım ama ikisi birbirine hak verdi b2nni kimse görmedi

O kadar istiyorum ki bu dediğinizi tam 4 yıldır ağlıyorum ben mutlu olmqk istiyorum

Çok afedersin de sana kıymet vermeyen bir adamla nasıl mutlu olacaksın ki?
4 senede çoktan ayrılıp yeni biriyle görüşüyor olmalıydın.
Az mı ya 4 sene?
Yazık değil mi gençliğine,niye saplantılı gibi takılıp kalıyorsun ki?

Çok afedersin de sana kıymet vermeyen bir adamla nasıl mutlu olacaksın ki?
4 senede çoktan ayrılıp yeni biriyle görüşüyor olmalıydın.
Az mı ya 4 sene?
Yazık değil mi gençliğine,niye saplantılı gibi takılıp kalıyorsun ki?
İlk tanıdığımda çok iyi biriydi bekledim yine öyle olur sandım her şeyi affettim hep umut ettim yine öyle iyi olur biz mutlu oluruz sandım ama olmadı

İyi biriydi de sonradan neden değişti?
İyi değilmiş rol yapmış.
Sen de kendini kandırmışsın.
Eskiden bana çok değer verirdi beni kırsa pişman olurdu ama sonra zaman geçtikçe beni görmemeye başladı beni kırsa bile umursamadı ben ağladım umursamadı

Ben şaka yaptım ya ciddi değildim. Öyle adamı bırak 4 sene 4 gun tahammül etmem bacım.
Sen o kadar kıymetsiz misin ki koca adamı eylemek için 4 yılını veriyorsun
Çok sevmiştim ben onu

Eskiden bana çok değer verirdi beni kırsa pişman olurdu ama sonra zaman geçtikçe beni görmemeye başladı beni kırsa bile umursamadı ben ağladım umursamadı
4 senedir ağladığına göre o eski günler çok geride kalmış demektir.
Kendini toparlamak için geç kalma bence.

Evli degilsiniz sadece arkanizi dönup gideceksiz.Bir dusunun simdi boyle evlenince nasil olur???Sanslisiniz ama farkinda degilsiniz ne guzel bir seyleri gormussunuz ve secenekler bir yerlerde sizi bekliyor.Israrci olmanin kendinizi yipratmanin mantigi ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X