- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
Berbat ama o kadar berbat giden bir ilişkiydi ki hep barıştım belki düzelir dedim belki bu sefer olur dedim ama olmadı en son bugün annesi ile kavga ettim bana hiç yakışmayan bişey yine de özür dileyip çiçek gönderdim arkamda kırgın birini bırakmak istemem. Ama ben çok kırgınım. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda naparsınız
Fikir almak istediğiniz için yazıyorum bunları yardım edebilmek adına lütfen söylediğim sözler sizi kırmasın.
1. Sevgiliniz size değer vermemiş ama siz sürekli barışarak bir ihtimal devam eder diye sürdürmüşsünüz sevdiğiniz için.
2.Annesiyle kavga ettiniz arkanızda kırgın insan bırakmamak İçin değil belki yine barışırsınız diye kapıları kapatmamak İçin Çiçek gönderdiniz.Ve hala umudunuz var bitmemesi için.Çünkü anneyle kavga etmek daha şimdiden büyük problem sizi istemeyeceğini oğlunu dolduracağını düşündüğünüz için Çiçek gönderdiniz.
3.Bu ilişki sizin zorunuzla evliliğe gitse dahi bir kişinin çabasıyla bir ilişki yürümez ve sonunda boşanmayla sonuçlanır ve yine üzülen taraf siz olursunuz.
4.Hazır bitmişken vazgeçmeye bakın kimse sizden değerli değil.