Ben çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Berbat ama o kadar berbat giden bir ilişkiydi ki hep barıştım belki düzelir dedim belki bu sefer olur dedim ama olmadı en son bugün annesi ile kavga ettim bana hiç yakışmayan bişey yine de özür dileyip çiçek gönderdim arkamda kırgın birini bırakmak istemem. Ama ben çok kırgınım. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda naparsınız

Fikir almak istediğiniz için yazıyorum bunları yardım edebilmek adına lütfen söylediğim sözler sizi kırmasın.
1. Sevgiliniz size değer vermemiş ama siz sürekli barışarak bir ihtimal devam eder diye sürdürmüşsünüz sevdiğiniz için.
2.Annesiyle kavga ettiniz arkanızda kırgın insan bırakmamak İçin değil belki yine barışırsınız diye kapıları kapatmamak İçin Çiçek gönderdiniz.Ve hala umudunuz var bitmemesi için.Çünkü anneyle kavga etmek daha şimdiden büyük problem sizi istemeyeceğini oğlunu dolduracağını düşündüğünüz için Çiçek gönderdiniz.
3.Bu ilişki sizin zorunuzla evliliğe gitse dahi bir kişinin çabasıyla bir ilişki yürümez ve sonunda boşanmayla sonuçlanır ve yine üzülen taraf siz olursunuz.
4.Hazır bitmişken vazgeçmeye bakın kimse sizden değerli değil.

Berbat ama o kadar berbat giden bir ilişkiydi ki hep barıştım belki düzelir dedim belki bu sefer olur dedim ama olmadı en son bugün annesi ile kavga ettim bana hiç yakışmayan bişey yine de özür dileyip çiçek gönderdim arkamda kırgın birini bırakmak istemem. Ama ben çok kırgınım. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda naparsınız
Hata sizde. Düzelmeyen ilişkiye zorla devam ediyorsunuz. O sinir stres elbet patlar birine.

Bi ilişkide bence en büyük hatalardan biri annesiyle yüzgöz olmak veya ortada evlilik girişimi yokken annesiyle tanışmak...Sen bir de kavga etmişsin...Annesinin gözünde bitmişsindir, dolayısıyla adamın gözünde de...Artık o ilişkiden hiçbi hayır bekleme..Senin gönderdiğin çiçek falan daha da kötü olmuş...Anneyle kavga ne demek allah askına..

Neyse ders al sonraki ilişkinde düzgün davran

Devam et canım annesine cıcek yolla hata yapsın sen barıs barıs dur. Yapmayın ya evli degılsıniz cocuk cocugunux yok ayrılmak kadar kolay bırsey var mı bu durumda. Bırakın boyle adamları ya

Aman hic üzülmeye kendini yipratmaya degmez.

O cicekleri de göndermeseydin keske.
Ana kuzusu ve oglusuna yapisan bir kv var sanirim ortada zaten.

Gez dolas eglen kendini mutlu et.
Ardina bile bakma.

Haksizliga ugradigini hissediyorsun cunki kendine haksizlik yapiyorsun. Yapma.

Ana kuzusundan es olmaz. Bir birey olmus kisi icin kendi önünü ac, birak herseyi arkanda.

O kadar istiyorum ki bu dediğinizi tam 4 yıldır ağlıyorum ben mutlu olmqk istiyorum
Zor canım.. bırakmak ayrılmak çok zor anlayabiliyorum seni.. Mutlu olmak o kişiden geçmiyorsa ve o kişi seni mutlu etmiyorsa gerçakten ayrılman en doğrusu en iyisi olacak.. Başta sevdiğin ve emek verdiğin için çok zorlanacaksın ama zamanla mutlu olacaksın ve en sonunda ohh beee artık mutluyum diyeceksin.. Şunun gibi düşün kolunu kurtarmak için kangren olan yerinden kesmek gibi.. Kendini kurtarmak için ayrılman en iyisi olacak

Bakın burada kaç kişi eş ailesi ve özellikle annesiyle sıkıntılı, hatta geçen bursada intihar eden oldu kaynana yüzünden, siz sevgililik döneminde en güzel döneminiz de ne halt yemeye sevgilinizin annesiyle kavga edecek kadar yakınlaşıyorsunuz? Şimdiden alıştırma mı yapasın geldi? Evcilik mi oynuyorsunuz? Dertsiz başına dert mi aradın? Sevgilin zaten seni ciddiye bile almıyor, annesiyle ailesiyle tanıştırmak ciddiye almak değil artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X