ben çok kötü biriyim ama hazır değilim

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğide :( :( :( hazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum :( gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor :( ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.

Anne olmayiistemek kadar istememekte dogal

hazir degilsin sanirim

Ama eger oyleyse hoplayipziplayip ona zarar vermen

bilebile yoketmeye calisman cok aci

Hayata gelemeden ozannesinden darbe aliyor bebegin

Yapma istemezsen aldir ama ona ara ara zarar verme

Tabikipsikolojin onemli

bebegin dogunca

Saglikli bir anneye ihtiyaci var

Biran once tedavi olmalisin psikolojini dzeltmelisin

bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğide :( :( :( hazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum :( gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor :( ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.[/QBizim gibi aramadın da o yüzden böyle yapıyorsun.Sadece kendini düşün kimseyi düşünme zaten.Seni de düşürseydi annen nasıl olurdu değil mi?
Allah sana 2 kez vermiş bunun değerini bilmezsen Bir daha hiç şansın olmayabilir.Bn 32 yaşındayım ve neler çektim şimdi hamileyim.Allah herkesi rızkıyla gönderir.Onun hayata gelme hakkını elinden alıyorsun.Bence tüp bebk topiğinde insanların nasıl bebek diye çırpındığını okumalısın.Özellikle evlat sevgisini çocuk esirgemeden sağlayan annelerden değerli olan annelere .onların topiğini oku .onlar seni hazırlar merak etme.Rüyalarında hep onun canına kıydığını görüp uykuları kaçabilir ,herşeye hazır olmalısın bnce .Eşinle mutluysan o bebek size daha da mutluluk verecektir.Allahına sığın ve zıplama nolur.Gözlerim doldu ,insafa gel lütfen.Bunun vebali öteki tarafta çookkk büyük ödeyemezsin canım benim.

Bizim gibi aramadın da o yüzden böyle yapıyorsun.Sadece kendini düşün kimseyi düşünme zaten.Seni de düşürseydi annen nasıl olurdu değil mi?
Allah sana 2 kez vermiş bunun değerini bilmezsen Bir daha hiç şansın olmayabilir.Bn 32 yaşındayım ve neler çektim şimdi hamileyim.Allah herkesi rızkıyla gönderir.Onun hayata gelme hakkını elinden alıyorsun.Bence tüp bebk topiğinde insanların nasıl bebek diye çırpındığını okumalısın.Özellikle evlat sevgisini çocuk esirgemeden sağlayan annelerden değerli olan annelere .onların topiğini oku .onlar seni hazırlar merak etme.Rüyalarında hep onun canına kıydığını görüp uykuları kaçabilir ,herşeye hazır olmalısın bnce .Eşinle mutluysan o bebek size daha da mutluluk verecektir.Allahına sığın ve zıplama nolur.Gözlerim doldu ,insafa gel lütfen.Bunun vebali öteki tarafta çookkk büyük ödeyemezsin canım benim.

kızlar dayanamıyorum kimse destek çıkmıyor herkes kendi köşesine çekildi söylediğim an panik ettiler beni delirttiler iki günde bazen içime mutluluk geliyor sonra tekrar panik korkuyorum ondan. maydanoz suyu iç dediler içtim karnımda acı var ne olcak bilmiyorum böyle minnacık bir kan belirtsi bekliyorum o kadar geçtim herşeyden :( :( :(

canım benim busenin kararın tabiki ama benim çok sinirlerim bozuldu ya allah aşkına bi insan nasıl anneliğe hazır olmaz ben 15 yıl aradım dile kolay her adet gördüğümde ağlıyordum anne olmak benim ençok istediğim şeydi 2 kez amaliyat 3kez tüp denedim çok şükür rabbim bana nasip etti şimdi hamileyim 6. ayımdayım yapma arkadaşım neolur çok kötü oldum ben ya negüzel bi duygu anne olmak bak istersen hep yazışırız sana destek olmak isterim kıyma neolur inan haraketlerini hissedince çok güzel olduğunu anlicaksın az önce karnıma bi ağrı girdi bebeğime bişi oldu diye çok korktum hemen uzanıp hareketlerini hissetmeye çalıştım amacım sana piskolojik baskı yapmak deyil zadece ben çok çektim çok aradım milyarlar döktüm belkide bu yüzden hassasım bence git bi dr tedavi ol ama yanlızca terapi al sakın kıyma yavruna :54:

kızlar dayanamıyorum kimse destek çıkmıyor herkes kendi köşesine çekildi söylediğim an panik ettiler beni delirttiler iki günde bazen içime mutluluk geliyor sonra tekrar panik korkuyorum ondan. maydanoz suyu iç dediler içtim karnımda acı var ne olcak bilmiyorum böyle minnacık bir kan belirtsi bekliyorum o kadar geçtim herşeyden :( :( :(

yaşını kaç çok merak ettim.Bir de kimse destek vermiyor diyorsun ,buna kim destek verebilir yaa kim bu günaha ortak olmak isterki,sen olurmuydun başkası çocuğunu aldıracak olsa.Sen başkasıyla konuşacağına bnce eşinle konuşmalısın,eşin ne diyor önemli olan o

canım benim busenin kararın tabiki ama benim çok sinirlerim bozuldu ya allah aşkına bi insan nasıl anneliğe hazır olmaz ben 15 yıl aradım dile kolay her adet gördüğümde ağlıyordum anne olmak benim ençok istediğim şeydi 2 kez amaliyat 3kez tüp denedim çok şükür rabbim bana nasip etti şimdi hamileyim 6. ayımdayım yapma arkadaşım neolur çok kötü oldum ben ya negüzel bi duygu anne olmak bak istersen hep yazışırız sana destek olmak isterim kıyma neolur inan haraketlerini hissedince çok güzel olduğunu anlicaksın az önce karnıma bi ağrı girdi bebeğime bişi oldu diye çok korktum hemen uzanıp hareketlerini hissetmeye çalıştım amacım sana piskolojik baskı yapmak deyil zadece ben çok çektim çok aradım milyarlar döktüm belkide bu yüzden hassasım bence git bi dr tedavi ol ama yanlızca terapi al sakın kıyma yavruna :54:

bende senin gibi 30 milyar para döktüm.O sonuçalrı bekleyip hüsrana uğramanın tarifsiz bedeli var.Millet daha hamilelik yok mu dediğinde ne cevap veremediğim günler var bunların acısı anlatılmaz arkadaşım.Allah hepimize annelik duygusu vermiş ama kimi bunu psikolojisini ön plana çıkartarak reddediyor.Bu doğanın gereği. evlat edinenlerin topiğini okusun dimi?Tüp bebek yapan kadınları okusun bence

bebeğe hazır değilsin ama , korunmamaya hazırsın :ssz:
eşin haline üzülmekten başka bişi yapmıyor
ailen yanında olmuyor.
eşin sormuyor mu sana;'bu bebeği neden istemiyorsun'' demiyor mu hiç? hadi bebeği istemiyorsunuz diyelim, gidin aldırın o zaman.niye uğraşıyorsun kendı düşsün diye??garip olan bir şeyler var ama
çözemedim.:26:

eğer ben isteseydim karşı taraf istemeseydi
boşanma sebebi.:ssz:

bende senin gibi 30 milyar para döktüm.O sonuçalrı bekleyip hüsrana uğramanın tarifsiz bedeli var.Millet daha hamilelik yok mu dediğinde ne cevap veremediğim günler var bunların acısı anlatılmaz arkadaşım.Allah hepimize annelik duygusu vermiş ama kimi bunu psikolojisini ön plana çıkartarak reddediyor.Bu doğanın gereği. evlat edinenlerin topiğini okusun dimi?Tüp bebek yapan kadınları okusun bence
haklısın tatlım ama ben çok üzüldüm bebeğe çok üzüldüm ne yazacağımı şaşırdım destek olmayı teklif ettim senin oldumu bebeğin canım rabbim isteyen kullarına nasip etsin inşallah:50:

eğer istemiyorsan git aldır bence
yani şimdi doktora gidip aldırmakla,kendin bile bile düşürmenin amacı aynı değilmi.
şimdi sen onu düşürsen bile içerde parça falan kalacak yine kürtaj olacaksın
yani onun masrafından kurtulmaya çalışıyorsan.
bende 3ay önce düşük yaptım ama sen gibi düşünmüyorum hemen yerini doldurmak istiyorum
zaten ilk bebeklerde düşme tehlikesi yüksek oluyor ikincisi neden sağlıksız olsun ki
hem demişsin bana kimse destek olmuyor herkes bi tarafa çekiliyor diye
sen o bebeği onlar için mi doğuracaksın tabiki çekilecekler sen kendin bakacaksın kendin alcaksın sorumluluğunu
eğer sorumluluk alamayacağını düşünüyorsan zaten doğurma git aldır.

haklısın tatlım ama ben çok üzüldüm bebeğe çok üzüldüm ne yazacağımı şaşırdım destek olmayı teklif ettim senin oldumu bebeğin canım rabbim isteyen kullarına nasip etsin inşallah:50:

evet canım 15.haftadayım.Sen hamilelik takvimi niye yapmadın?Ne çok uğraştık.3 aşılama 3 tüp.3.de oldu çok şükür Allahıma.Hem de ikiz:)Rabbim kucağıma almayı nasip etsin.Allah dağına göre kar verirmiş ben o yüzden tevekkül ediyorum.yaş da gidiyor zaten.Allah isteyen herkese nasip etsin.

evet canım 15.haftadayım.Sen hamilelik takvimi niye yapmadın?Ne çok uğraştık.3 aşılama 3 tüp.3.de oldu çok şükür Allahıma.Hem de ikiz:)Rabbim kucağıma almayı nasip etsin.Allah dağına göre kar verirmiş ben o yüzden tevekkül ediyorum.yaş da gidiyor zaten.Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım çok sevindim hemde ikiz harika benimde 15 yıl sonra işte 3. denemede 6. ayım bitecek nasipse benim tek çift embrio ama biri tutmuş bunada şükür oğlum olacak teyzesi nasipse rabbim bebeklerimizi korusun canım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bana çok kızacaksınız iki gün önce hamile olduğumu öğrendim adet olmam gereken gün kanda test yapıldı 390 çıktı ama sabahtan beri düşssün diye uğraşıyorum hopluyorum zıplıyorum ağırlık kaldırıp kendimi yoruyorum ama en ufak belirti yok. bentemmuzda düşük yaptım ve kızacaksınız belki ama soğudum artık istemiyorum bu bebeğide :( :( :( hazır değilim olamayacağım şimdiden depresyona girdim gözümde büyüyor korkunç derecede evhamlı birisiyim planlı olmadığı için sağlıklı olmayacak sanıyorum diğer düşükten sonra bende kalan korku bu. maydanoz suyundan soğan suyuna kadar da içtim çarşamba randevum var değerler düşük çıksın istiyorum :( gitsin istiyorum kimse anlamıyor yanımda olmuyor :( ailemi arıyorum yardıma gelemem ben deyip kayınvalidem onlar kenara çekiliyor bunalıma girdim şimdiden tek başıma nasıl kalkarım altından. bugünden bile ne yemek yaptım ne yedim eşim üzülüyor halime.

kusura bakma ama yada istersen bak çok da önemli değil, senin gibilere çooook kızıyorum yorumları okumadım yazını okuduktan sonra direk cevap verim dedim,madem çocuk istemiyorsunuz o zaman adam gibi korunun arkadaşım niye bunun faturasını bebeğe kesiyosunuz, siz işin zevkli kısmını yapın hamile kalınca cinayete başvurun, hiç bişeyden habersiz bebeğin canını alın, bu kadar istemiyorsanız işi kökünden halledeceksiniz, yok ben sonra istiyordum palavralarına girmeyin lütfen bebek bu sürpriz yapmak istemiş ama kime, biz bebeğimiz olsun diye bin dereden su getiriyoruz sizin yaptığınıza bakın töbe yarabbi ya, Allah sana ikinci kere şans vermiş değerlendirmeyi bilmiyorsun,bide kimse bana destek olmuyo anlamıyo demişsin ne bekliyodun sen kendi bebeğinin katili ol biz sana bakarız demelerini mi?? durduk yere sinirlerim bozuldu yaa.............

Herhalde siz böyle yöntemlerle çocuğnuzu düşürdüğünüzde günah olmayacak sanıyorsunuz?!
Ha kürtaj olmuşsun, ha isteyerek bebeği düşürüp öldürmüşsün. Farkı ne?! İkisi de cinayet!
Allah hidayet versin ne diyeym..

ne kadar üzüldüm o bebeek için daha dünyaya gelmeden annesi tarafından istenmiyor
çok acı..diyelim bebek düşmedi ve doğurmaya karar verdin 2 gündür karnında ölsün diye uğraştığı canlı ya bu yaptığın
davranışlardan ve içtiğin omaydanoz sularından sakat kalırsa o zamn napıcan hiç bu tarafınıda düşündün mü..
çok acı...yazık..allah affetsin..

Stresten arınıp bu konuyu bir daha düşünmeni öneririm ilk başta ama yok ben istmeiyorum diyorsan da bu senin en doğal hakkın.Bir bebeğe hevesle kavuşma özlemi içinde olmak ne kadar hakkınsa,bir bebeğe şu anda sahip olmak istememende bence aynı derecede doğal.
Herkes bu güdülerle doğacak,anne olacak,çocuk sevecek diye de birşey yok.Hazır da olmayabilirsin bunun dışında hiç istemiyorda olabilirsin fakat neden hoplayıp zıpladığını kavrayamadım ben.
Eşinle bu konuda ortak bir kararın olmalı bu bebek ikinizin kürtaj yerine düşük istemenin nedeni eşinin bu bebeği istemesi mi ?
Bir ayrıntı vermediğinden ben böyle sezinledim. Böyle bir kararı tek vermeni etik bulmuyorum.Senin doğurmama hakkın kadar karşındaki insanında evlat sahibi olma hakkı var. Yok bu ikimizin kararı o da beni destekliyor diyorsan kocakarı diye tabir edilen yöntemleri kenara bırakıp doktorunla görüşün.Eşin desteği önemli böyle durumlarda evlat sahibi olacaksan da olmayacaksanda anne,baba,kayınvalide,kayınbaba gibi destekler yerine diğer en önemli kişi olan eşten destek almak daha mantıklı.

Back
X