bebeğe hazır değilsin ama , korunmamaya hazırsın 
eşin haline üzülmekten başka bişi yapmıyor
ailen yanında olmuyor.
eşin sormuyor mu sana;'bu bebeği neden istemiyorsun'' demiyor mu hiç? hadi bebeği istemiyorsunuz diyelim, gidin aldırın o zaman.niye uğraşıyorsun kendı düşsün diye??garip olan bir şeyler var ama
çözemedim.:26:
eğer ben isteseydim karşı taraf istemeseydi
boşanma sebebi.

özellikle sizin yorumunuzu çok beğendim çok haklısınız..
kusura bakma ama yada istersen bak çok da önemli değil, senin gibilere çooook kızıyorum yorumları okumadım yazını okuduktan sonra direk cevap verim dedim,madem çocuk istemiyorsunuz o zaman adam gibi korunun arkadaşım niye bunun faturasını bebeğe kesiyosunuz, siz işin zevkli kısmını yapın hamile kalınca cinayete başvurun, hiç bişeyden habersiz bebeğin canını alın, bu kadar istemiyorsanız işi kökünden halledeceksiniz, yok ben sonra istiyordum palavralarına girmeyin lütfen bebek bu sürpriz yapmak istemiş ama kime, biz bebeğimiz olsun diye bin dereden su getiriyoruz sizin yaptığınıza bakın töbe yarabbi ya, Allah sana ikinci kere şans vermiş değerlendirmeyi bilmiyorsun,bide kimse bana destek olmuyo anlamıyo demişsin ne bekliyodun sen kendi bebeğinin katili ol biz sana bakarız demelerini mi?? durduk yere sinirlerim bozuldu yaa.............
Bir hafta önce düşük yapmış biri olarak yapmaya çalıştığınız şey sinirlerimi bozdu. Hoş böyle bi şey yaşamamış olsam da tepkim yine aynı olurdu. Hazır olmayabilirsiniz bunu anlarım fakat bunca korunma yöntemi varken kullanmamanızı anlayamam. Bu rahatlık bu oluruna bırakma nedir böyle? Dünyaya bir can getiriyorsunuz bu bu kadar basit bir şey midir Allah aşkına? Hoplıyım zıplıyım düşsün gitsin.
İnsan istemeden kaybedince bile günlerce kahroluyor, kendini sorguluyor bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba diye. Siz eğer amacınıza ulaşırsanız rahat edecek misiniz gerçekten? Hem rabbim bir daha nasip edecek mi bakalım.
daha çok yeni şoktasın bence 1 hafta düşün taşın seveceksin belki karamsar olma evlisin 1.düşmüş bak ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş daha ne istiyosun illa cebinden 30 40 milyar paramı çıkacak umutlarınmı yıkılacak bunuda kaybedersen ya hiç olmazsa diye korkun yokmu hiç, hem bunun ahireti var hiçmi bilgin ilmin yok senin bari doğurda evlat hasreti çeken birine ver günah kıyma oyuncak sanki yaa yere atıp duruyosun neden hazır değilsin mankenmisin mesleğinin zirvesindemisin?
Gelelim konu sahibine anlaşılan o ki sen hiç aramamışsın tabi bu çok güzel bişey
aylarca yıllarca bu yolda maddi-manevi emek veren üzülen yıpranan bizleride anlaman mümkün değil anlamanı da senin psikolojindeki birinden beklemek haksızlık olurdu zaten..
sen var ya sen sadece kendini düşünüyorsun belki biraz ağır olacak ama bencillik yapıyorsun senin için o yavrucağın hiç mi hiç önemi yok..
Allah bilir ilk bebeğide plansız bir şekilde yaptın sonra düşürünce ağladın zırladın peşi sıra yine korunmadın hamile kaldın yok ben şimdi istemiyorum hopluyorum zıplıyorum bu nedir yaa bu kadar kolay mı sanıyorsun sen insanlar uzuun yıllardan bahsediyor bu süreçte 10 yılda 20 yılda hatta ömrü boyunca çocuk sahibi olamamış olamayacak olan niceleri var sen oturda haline şükret.. Senin yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil bu kadar basitmi???
arkadaşın dediği tamamen boşanma sebebi eşin nasıl olurda sana karşı gelemez sen ne yapıyorsun o çocuğu tek başınamı yaptın diyemez eşinin tutumu da takdire şayan doğrusu..
Hem neden hoplayıp zıplıyorsunki git aldır neden ona gün gün acı çektiriyorsun oda bir yürek
Bir can yazık değilmi senin evladın nasıl kıyabiliyorsun bunu yapmaya hakkın yok..
Bakıyorumda yorumlar da hoşuna gitmemiş olmalı ki kimseye cevap dahi yazamamışsın ne oldu ailen gibi buradaki tanımadığın insanlarda mı sana destek çıkmadı?
Senin günahına ortak olmamızı mı bekliyordun yoksa?
Ne bekliyordun ki evet haklısın psikolojin çok bozuk git aldır denmesini mi?
bırak bu işleri güzel kardeşim böyle katakulliye hiç gerek yok eğer istemiyorsan KORUNACAKTIN eğer korunmuyorsan ALDIRAMAZSIN o minik pıt pıt atan yüreğe bunu yapmaya hakkın yok..
Ne sen ne de kocan o yavrucağı HAKETMİYORSUNUZ…
YAZIK…………..