Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam
yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.
ortada sevgi varsa ben buna mecburi bir evlilik demem ki isteyerek yapılan bi iş de var ...ortada tecavüz yokki mecburi bir evlilik olsun.isteyerek yaşamışlar severek yaşamışlar ..evlilik kaçınılmaz olur işte böyle
anlatılmak istenen o değil ki.
bekaretim gitti diye,evlenmek zorunda kalmak.
isteyerek beraber olan herkes evlenmek zorunda değil.
sadece sevdiği için ,onla bir ömür beraber geçirmek istediği için ,evlenmeli bir insan.
yoksa bekaretimi kaybettim,buna mecburum artık diye değil...
sizle aynı görüşte değilim ben ,sizin yaşamınızla benim yaşantım çok farklı (konuşmalara bakılırsa)siz öyle düşünün yaşayın ben tam tersi düşüneyim yaşayayım...bekaretini kaybeden bi insan o kişiyi seven insandır yada zevk .iyi tek bi insanla kalsa sevmek katılabilirim sözüne onla bir hayatı geçirebilmem garantili olsa herşeyimi feda edebilirim.ama onla sonu belli olmayan biri için bi anlık zevkten hayatımı karartamam bu benim düşüncem bu benim görüşüm..herkes düşündüğü gibi yaşar katılan katılır katılmayan katılmaz saygı duyulur turkbayragi
bakın o kişiyi sevmiş olabilir .
ama sevgi
sadece evlilikte yetmiyor bunu görüyoruz.
örnek:.
bir derdim vardaki konular....
hatta o an sevdiğini sanmışta olabilir yada tanıdığını sanmış ve aldanmış.
bu örnekleri artırabiliriz.sengözlerimebaksanab
ama bütün bu inandığı şeylerin tamamen yanlış ve erkeğin düşündüğünden farklı olduğunu anladığında ne olacak peki.
yine bekaretim gitti diye o adamla evlenmek mecburiyetindemi kalacak..
evlilik öyle kolaybir müessese değil.
aa bekaretim gitti evleneyim gitsinle olursa sonuçları çok daha vahim olabilir.
mantık.
birazcık mantık.
benim yaptığım bu.
bakın o kişiyi sevmiş olabilir .
ama sevgi
sadece evlilikte yetmiyor bunu görüyoruz.
örnek:.
bir derdim vardaki konular....
hatta o an sevdiğini sanmışta olabilir yada tanıdığını sanmış ve aldanmış.
bu örnekleri artırabiliriz.sengözlerimebaksanab
ama bütün bu inandığı şeylerin tamamen yanlış ve erkeğin düşündüğünden farklı olduğunu anladığında ne olacak peki.
yine bekaretim gitti diye o adamla evlenmek mecburiyetindemi kalacak..
evlilik öyle kolaybir müessese değil.
aa bekaretim gitti evleneyim gitsinle olursa sonuçları çok daha vahim olabilir.
mantık.
birazcık mantık.
benim yaptığım bu.
sevmek evlilikle yetmiyor da cinsellikmi yetiyor sevgi bitince cinsellikte bitiyor herkes evli evine köylü köyüne nedenmi sen çok kötü biri çıktın senle evlenilmez gönül eğlendirilir... mi mantık işi...peki tanımadan kendini o kişiye teslim eden biri ozaman nek adar mantıklıdır. bu insan işte hayvani duygularını ağır bastırıyor mantıklı davransa bugun böyle bişiy olmazdı.hatasını hata ile karşılamak istemiyorsa istemediği yaşantısını ileri dereceye kadar götürmicekti ...bugunde bu pişmanlıgı yaşamazdı.bu işler çoçuk çoçuk işi değilki ben bişiyler yaşayayım aaa çoçuk çok kötü bunla bir yaşam sunulmaz demek mantık işi değil..... benimkide mantık işi desem nolcakki
hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam