• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü birşey yaptım...

biz ilişkiye başladıktan bi süre sonra evlenmeyi düşünmeye başladık maddi sebeplerden hem benim ailem hemde onun maddi sorunlarımız vardı ama şimdi çalışıyo zaten bu olay olmadan öncede bi an önce nişan olmasını hep istiyordu dile getiriyordu allah kısmet ederse yaza düşünüyoruz oda ilk defa benimle yaptı bunu bu kadar ileriye gidebileceğimizi tahmin edemedi hep söylerdide evlenmeden böyle birşeyi yapmak istemediğini ama oldu işte oda bende sonradan üzüldük ben ağladım oda ağladı benimle gerçekten doğru söylüyorum hep benim suçum dedi ben tabi ikimizinde hatalı olduğunu düşünüyorum sadece onun değil bazı arkadaşlar demiş işte istemişsin ki yaptın onu istiyordum tabiki oda beni ne olduğunu anlayamadık bu sefer ne biliym işte benimkisi psikolojik heralde okadarda pişman değilim çünkü yaptığım insanı iyi tanıyorum zorlada olmadı olsaydı daha çok pişmanlık duyardım abartılacak bi durumum yok o kadar onunla evlendiğim sürece. oda zaten hemn istiyo evlenmeyi benim ablam var onunda nişan gibi durumu var bu yaz o olduktan sonra yapacaz nişanı allah kısmet ederse ablam ben nişanlanıym sonra sen nişanlanırsın diyor bekliyoruz artık beni düşündüren zar meselesi çok zoruma gitti bitek kafama o takılıyo kanı görünce beynimden vurulmuş gibi oldum şokunu daha yeni yeni atlatıyorum yoksa arkadaşımdan yana sorunum yok çok şükür dediğim gibi eğer sevmediğim bi insan yüzünde zorla yapılmış olsaydı yada sevdiğim insan bile olsa zorla olsaydı daha kötü olabilirdi onu seviyorum halen eksilmedi hiç sevgim bi an önce hayırlısıyla nişan felan da olsa daha rahatlarım

Peki birşey soracağım size
İş o aşamaya gelmeden,diğer ne varsa yaşansaydı,sadece final kısmı olmasaydı
Bu kadar sıkılacakmıydınız yine.

ne demeli bilemedim :delphin:
olan olmuş sen istemesen olmazdı suçu erkek arkadaşına yüklemen yanlış bence yasakkelime
erkek arkadaşına çok güvendiğinizi yazmışsınız bu zamanda kim kimden emin olabilir ki..
inşlhh yarı yolda bırakmaz sizi :1closedeyes:

biz ilişkiye başladıktan bi süre sonra evlenmeyi düşünmeye başladık maddi sebeplerden hem benim ailem hemde onun maddi sorunlarımız vardı ama şimdi çalışıyo zaten bu olay olmadan öncede bi an önce nişan olmasını hep istiyordu dile getiriyordu allah kısmet ederse yaza düşünüyoruz oda ilk defa benimle yaptı bunu bu kadar ileriye gidebileceğimizi tahmin edemedi hep söylerdide evlenmeden böyle birşeyi yapmak istemediğini ama oldu işte oda bende sonradan üzüldük ben ağladım oda ağladı benimle gerçekten doğru söylüyorum hep benim suçum dedi ben tabi ikimizinde hatalı olduğunu düşünüyorum sadece onun değil bazı arkadaşlar demiş işte istemişsin ki yaptın onu istiyordum tabiki oda beni ne olduğunu anlayamadık bu sefer ne biliym işte benimkisi psikolojik heralde okadarda pişman değilim çünkü yaptığım insanı iyi tanıyorum zorlada olmadı olsaydı daha çok pişmanlık duyardım abartılacak bi durumum yok o kadar onunla evlendiğim sürece. oda zaten hemn istiyo evlenmeyi benim ablam var onunda nişan gibi durumu var bu yaz o olduktan sonra yapacaz nişanı allah kısmet ederse ablam ben nişanlanıym sonra sen nişanlanırsın diyor bekliyoruz artık beni düşündüren zar meselesi çok zoruma gitti bitek kafama o takılıyo kanı görünce beynimden vurulmuş gibi oldum şokunu daha yeni yeni atlatıyorum yoksa arkadaşımdan yana sorunum yok çok şükür dediğim gibi eğer sevmediğim bi insan yüzünde zorla yapılmış olsaydı yada sevdiğim insan bile olsa zorla olsaydı daha kötü olabilirdi onu seviyorum halen eksilmedi hiç sevgim bi an önce hayırlısıyla nişan felan da olsa daha rahatlarım

madem bir sorununuz yok neden buraya topik açma gereksinimi duydunuz
nedense hep böyle oluyo yaa derdini yazıyolar eleştiri yapanları görünce 360 derece dönüyolar :umursamaz:

eeee o zaman neyi konu ediyorsun ki ? arkadaşına güveniyorsun,evlencez zaten diyorsun,o kadar pişman da değilim zaten diyorsun...Sorun kalmamış..Biz arkadaşına git kızı istet diyecek halimiz yok..
İnşallah evlenirsiniz,sen de rahatlarsın...

ya benim anlamadıgm bisi var.
konu fake.bundan eminim. ama amac ne? konu sahibinin cıkarı ne?burda konu acarak tatmin mi oluyo?
anlamadım ki..

lütfen arkadaşlar sizden ricam fake felan diye düşünmeyin bu söylediklerim gerçekten doğru bunu söylerken bile canım sıkılıyo niye üstüne gidiym ya yalansa fakeyse niye sürdüriym tabi inanmak size kalmış

olan olmuş artık.....ölenle olanın çaresi yokmuş... umarım yarı yolda kalmazsın...ve sırf bu yüzden bir evlilik olmaz.....

nedense hep böyle oluyo yaa derdini yazıyolar eleştiri yapanları görünce 360 derece dönüyolar :umursamaz:

allah kimsenin başına vermesin ama benim durumumda olsaydın anlardın neden içimi döktüğümü eleştiri olacağınıda biliyordum hiç yazmazdım konusunu açmazdım çevremizde sanki böle şeylerin ne kadar kötü olduğunu yanlış görüldüğünü bilmiyorum şimdi diyceksin niye yaptın o zaman yapılmış bişey içinde niye yaptın demek anlamsız kalır bence sende madem herkesin yalan yanlış şeyler yazdığına inanıyorsun üye olmasaydın bu siteye valla acayipmişsin

ne demeli bilemedim :delphin:
olan olmuş sen istemesen olmazdı suçu erkek arkadaşına yüklemen yanlış bence yasakkelime
erkek arkadaşına çok güvendiğinizi yazmışsınız bu zamanda kim kimden emin olabilir ki..
inşlhh yarı yolda bırakmaz sizi :1closedeyes:

siz benim son yazdıklarımı iyi okumadınız heralde zaten sadece onu suçlamıyorum ben kızsam oda erkek ikimizde hatalıyız elbette ikimizde insanız sonuçta ben ona zorla yaptırmadım oda bana

Senin konundan ders çıkarılacak bir şey yok..Madem pişman değilsin neyi dert ediyorsun ? tecavüze uğramamışsın,paşa paşa kendin yapmışsın.seni kimse kandırmamış..Eğer erkek arkadaşın nikah kıymazsa o zaman gelir konu açarsın,gençkızlarımız da gereken dersi alırlar,bekarete önem veriyorlarsa erkek arkadaşlarına gereğinden fazla güvenmezler..

madem siz ortada bi sorun yok görüyorsunuz bencede okadar sorun yok ama yaptığım şeyin kabuledilebilir bi tarafı olmadığı için çok üzgündüm unutmayın ki insanlar bazen kendinden bile ummadığı şeyler yapabiliyo beni kınayanlara söylüyorum umarım sizin başınıza gelmez lütfen bunuda bi suçlama olarak görmeyin. söylediklerimi yanlış bi tarafa çekmeyin allah kimseye yaşatmasın bazen kendimize bile güvenmeyelim ben bunu yapmam diye

allah kimsenin başına vermesin ama benim durumumda olsaydın anlardın neden içimi döktüğümü eleştiri olacağınıda biliyordum hiç yazmazdım konusunu açmazdım çevremizde sanki böle şeylerin ne kadar kötü olduğunu yanlış görüldüğünü bilmiyorum şimdi diyceksin niye yaptın o zaman yapılmış bişey içinde niye yaptın demek anlamsız kalır bence sende madem herkesin yalan yanlış şeyler yazdığına inanıyorsun üye olmasaydın bu siteye valla acayipmişsin

ben size bu şeyin yanlış olduğunu bilmediğinizi felan söylemedim
bana siziin özel hayatınızı eleştirmekde düşmez..sadece buraya yazmışsınız yorum yaptım..herkesin yalan söylediğinide söylemedim
acayip olan benmiyim acaba

bence böyle kötü birşey yaptımn diye kendini paralama
sonuçta sevdiğin insanla beraber olmussun
ne olduğunu anlayamadık diyorsun ama bal gibi ne olduğunu biliyordun sadece durdurmak istemedin
yaptığın şeyden pişmanlık duyma bence isteyerek severek oldu de çünkü artık yapabileceğin birşey yok

ben de evlen diyenlerdendim. hala da savunuyorum. madem çok güveniyor ve seviyor, 3 yıldır beraberler ve ayrı yaşayamıyorlar, madem cinselliği de paylaşmışlar ve kız madur! olduğunu düşünüyor elbette ki bu işin tesellisi evlilik olacaktır. burası türkiye, mantıklı ya da mantıksız, doğru ya da yanlış bazı inanışlar var. hem de en modernin de bile. izmir değil, hatay gibi bir ilde yaşıyor kızımız, orada böyle şeyler hiç olağan görülmez, kız da diyor zaten öldürürler beni. boşanmak pahasına bile olsa ki böyle olacağını zannetmiyorum, kızın kendini kurtarması için evlenmesi gerekiyor. ben ankara doğumlu ıstanbul'da yetişmiş masterını yapan, çok aydın bir bayanım. yazdıklarımı savunduğum ve inandığım için yazmıyorum, sadece burası türkiye ve bunlarda türk erkekleri. yarın memleketinde evlendiğinde bakire değilsin diye baba evine gönderilebilir, gönderilmedi diyelim daima yüzüne vurulacak bir durum ve kozdur bu erkek için. örneğin ooo bu muameleyi de yapıyorsun tabii tecrübelisin sen ya da kendi içinde adam, diğeriyle ne yaşadı diye devamlı kendini kıyaslıycak ve kıza proplem çıkartıcaktır. ezilecek kız. bunlar yüksek ihtimaller. ben bakire evlendim, eğer öyle olmasaydı o çok modern kocamla bugün boşanmış olurduk, bunu kendisi dile getirdi.

e siz böyle düşünürseniz o zaman evlilik sadece özgürce sevişmek için yapılmış olacak.. bu mudur yani ? evlilik farklı cinsel birliktelik farklı... zaten rahat sevişelim diye yapilan evliliklerdeki hüsranlı sonları görüyoruz.. evliliği sadece "özgürce sevişmek" olarak gören zihniyetler yüzünden evliliğin nasıl bir kurum olması gerektiğini, bizlere yüklediği sorumluluğu toplumca yeterince algılayamıyoruz.. bu çiftler sevişti evet.. ama seviştiler diye evlenecekler mi illaki ? hadi bu sorumluluğa hazır değillerse.. hadi evlilik kurumunun ne demek olduğunu yeterince kafalarında oturtmamışlarsa.. sevişince illa evlenmek mi gerekiyor.. hadi her sevişen evlensin sirf sevişme özgürlüğü diye.. sonrasında evliliğin ne olduğunu bilmeyen bir sürü karı koca.. bu işler öyle kolay değil.. evlilik bambaşka bişey.. ben sevişiyorum bu kimseyi ilgilendirmez... e evlenim mi yani sevgilimle ? e hazır değilim.. maddi manevi kendimi hazır hissetmiyorum.. ne olacak şimdi.. tühhhh özgürce sevişemicem mi şimdi... yok yaa... aşmalıyız artık bunları.. bu zar parçasının biz kadınlara yüklediği olumsuzluklardan arınabilirsek sadece genç kızlarımızın bozuk psikolojisi ve erkeklerin megolomanliği son bulmayacak aynı zamanda evlilik kurumu da daha saygın bir hale gelecek.... :kahve:

Son düzenleme:
madem siz ortada bi sorun yok görüyorsunuz bencede okadar sorun yok ama yaptığım şeyin kabuledilebilir bi tarafı olmadığı için çok üzgündüm unutmayın ki insanlar bazen kendinden bile ummadığı şeyler yapabiliyo beni kınayanlara söylüyorum umarım sizin başınıza gelmez lütfen bunuda bi suçlama olarak görmeyin. söylediklerimi yanlış bi tarafa çekmeyin allah kimseye yaşatmasın bazen kendimize bile güvenmeyelim ben bunu yapmam diye

Aferin kızım çok iyi yapmışsın...Bravo...

Diye yorumlar almayacağını bilecek kadar zekisindir muhakkak..

Amacın ne ? Seni kınayan yok,hem paşa paşa yapıp sonra da hata diye çelişkiye düşmen garip geliyor insanlara...Dikkat çekmek için konu açmışsın.Madur durumda değilsin şu an...Başka da parmak yormaya gerek yok konuna ablacım...:kahve:

Canım bence de paralama kendini, olan olmuş hemde sevdigin kişiyle, evlenirsin evlenmezsin o cocukla orasını şimdiden düşünme, evlenmeye hazır olduğunda yanında olursa hala evlenirsin.

bence böyle kötü birşey yaptımn diye kendini paralama
sonuçta sevdiğin insanla beraber olmussun
ne olduğunu anlayamadık diyorsun ama bal gibi ne olduğunu biliyordun sadece durdurmak istemedin
yaptığın şeyden pişmanlık duyma bence isteyerek severek oldu de çünkü artık yapabileceğin birşey yok

ben size bu şeyin yanlış olduğunu bilmediğinizi felan söylemedim
bana siziin özel hayatınızı eleştirmekde düşmez..sadece buraya yazmışsınız yorum yaptım..herkesin yalan söylediğinide söylemedim
acayip olan benmiyim acaba

inanmıyorsanız bana ozaman diyim okumayın eleştirmeyimde mantıksız geldi madem size

aman olan olmus bundan sonrasına bak..guvendigin bir yakınına anlatsan boyle birseyi daha iyi olurdu boyle herkesin her fikrin oldugu bi yerde anlatırsan pisman olmayacagın varsada olursun..evlenirsiniz evlenemezsende dunyanın sonu degil mutlaka bir baskasını seversin evlenirsin bu konuda kim ne yaparsa kendine yapar baskasınıda ilgilendirmes..

Ayrıca buradan zar konusunu bu kadar deşen arkadaslara da bir çift lafım var, eğer zar bu kadar kadınlar tarafından önemli olmasa erkekler için de olmazdı, kızların bir cogu bu yüzden sapıkca yaşıyorlar cinselliği ayrıca sizin yüzünüzden genç yaşta anlaşamayp boşanan kadınlara erkekler sirf daha once baskasyla beraber oldu diye kolay elde edilebilir bakıyorlar.

bazı arkadaşlara inandıramıyorum ya kendimi helede böyle bi konuda diycek birşey bulamıyorum artık inanın kendi durumumu unuttum insanları inandırmaya çalışıyorum herkese söyleyeyim o zamn ben o pişmanlık duygumdan çıktım artık değilim lütfen dikkat edin söylediğime ARTIK dedim pişmandım çünkü inşallah ilerde bu yaptığımdan pişman olmam artık düşündüğüm bu. herkes rahat olsun hepiniz sağolun neolur beni hor görmeyin üyeliğimide kaldırıyorum zaten bu şekilde tanındığım için herkesten özür diiliyorum bu şekilde üyeliğimi sürdürmek istemiyorum bu arada demeyin ki gerçekten bu bizi kandırdı fake felan diye yemin ediyorum söylediklerim doğru ama burda böyle devam edersem bana farklı gözle bakarlar anlayın nolur

Back
X