Ben çok kötü birşey yaptım...

ihtiras89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
28
0
86
Hatay
ben bu siteye yeni katıldım. canım bu aralar çok sıkılıyor çünkü kendimden bile hiç beklemediğim birşey yaptım nolur herkesten istediğim dürüstçe doğru cevaplar yazmaları. ben erkek arkadaşımla öpüşüyorken ileriye gitmeye başladık sürekli yaptığımız birşeydi ama bu kadar ileri hiç gitmemiştik o benim içime girmeye çalıştı canımın acıdığını hissettirmedim.:oklava: oda daha ileri gidince kızlığım bozuldu olayın şokunu halen atlatamadım canım çok sıkkın sevdiğim insana güveniyorum ondan yana bi sıkıntım yok ama ben kendimden beklemediğim birşeyi yaptığım için çok üzülüyorum hiç kimseye birşey söylemedim utancımdan zaten ailem bilse öldürür beni. sizden desteklerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ah be güzelim kendine güvenin yoksa kalkışmıycaksın bu işlere.. herkes de geniş değil ailelerde ya da kişiklerde eğer hamile kalacak bi hareket yapmadıysan hayatından eminsen sorun yapma..
çekindiğin şeyleri yapmanında sakıncalı olduğunu öğrenmiş oldun böylece .
Yüz defa bu işten pişman olanlara diyorum .Cesaret ve güveniniz yoksa yağmayın sonunda da böyle sızlanmayın diyee

Yazık...
ınsanlar bi yerden sonra kendilerine dur demeli...
Allah herkese akıl vermiş canım kullanabilene...
Umarım bu olayın sonu sana pişmanlık getirmez..

hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam

desteklerinizi bekliyorum derken aferin mi belkiyosun anlamadım ki?
diye sorduktan hemen sonra cevap yazmışsın..
kimseden destek fln bekleme bence kendin yaptın kendin çöz..

yaa artık iice kuşkucu olduk ama bende aynı şeyi düşündüm nedense :)))
ama gerçekse de yapacak bişey yok arkadaşım geçmiş olsun diyorum sanada işl pişman olmazsın sonra

hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam

bu cümleyi sarfeden kimler gördük kimler...

ama hayat işte... bugünü yaşadın yarın ne olacağı belli olmaz
:delphin:

Buna nasıl garanti verebiliyorsun...
Yarın sana kimbilir neler getirecek..ıstersen 10 yıldır beraber ol bu durum erkeği etkilemez.
Seni etkiler yarın terkedip gidince ama 3 yıldır beraberdik hani evlenecektik delikafadulden
Beni neden terkediyorsunmu diyeceksin..Olan yine sana olucak hayattan soğuyacaksın
ınsanlara karşı güvenini kaybedip yerini nefretle doldurmaya başlıyacaksın vs. vs..
Hayatta hiç kimseye güvenme bazen kendine bile bak sonucu kötü olabiliyor...
Olan olmuş sonucta bi şekilde telafi edilemeyecek bi hata yaşamışsın
Önemli olan bundan sonra atacağın adımların sağlam olması...

canım sürekli erkek arkadasına güvendiginden bahsetmişsin bu cok güzel bişi ama keşke olmasaydı....
bu zamanda kimseye güven yok tatlım o halde bi an önce aranızda söz felan kesin ki sahiplenebilsin seni iyice ve seni ne kadar cok sevidigini sende göresin.....
artık hersey herkesce normal sayılıyo görülüyo ......
ama bence keşke onu ilk gecenize saklasaydınız bitanem gecmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun....

sevgilin terk ederse seni diktiririsn 1 hafta düğüne kala kafamçokkarıştı

Madem zaten evleneceksin, zaten ille cinsel iliskiye gireceksin, ne diye kaciriyormuslar gibi evlenmeden once iliskiye girdin ki madem bu kadar pisman olacaktin...
Allah herkese akil, irade vermis, kullanamadiysan gecti artik, oldu bitti.
Nasil bir destek, nasil bir cevap bekliyorsun bilemiyorum artik.

yaptınız bir hataysa
ilişkinizin adı konulsun ki ilerde daha zararlı çıkmadan bu adam seni terk edip gitse ne yapacaksın bu syfda intiharı düşünüyorum.çokk kötüyümmm dönüşüm yok die yazarsın
canın yanmadan üzülmeden kurutulursun umarım

Back
X