Ben çok kötü birşey yaptım...

bu konu hala bu kadar soru mu ya, istemissin yapmissin, ne ilksin bunu yapan ne de son....erkek arkadasin su an gayet rahat sıkıntısını sen cekiyorsun. Madem istemiyordun neden izin verdin, isteyerek yaptiysan da simdi neden uzuluyorsun? Su anki sıkıntını ben anlayamadım? Pismanlıksa , bi kere oldu diye devam etmek zorunda degilsin, bidaha yapmazsın olur biter...Yok ilerde evlenecegim kisiye bunu nasil aciklayacagim dersen de senden bakirelik isteyen erkege sen de sor bakalim bakir misin diye, ben degilim ama sen olmalısın diyen birini de bosver zaten...

Ya yaptiginiz seyin arkasinda durun bence ama biseylere de psiolojik olarak hazir olmadan 2 dakkalık zevk icin girişmeyinderim. Erkeklere gore hava hos ama bir kiz icin o an guzel ve ozel olmali cunku psikolojik etkileri var bu isin...

destek derken başkanım ne gibi bir destek
hayır pek üzülüyor gibide değilsin
eğer konu doğruysa ne diyelim
en iyisi hayırlı ve uğurlu olsun diyelim
açılışı yapmışınız çünki

giden gitmiş yapacak bi şey yok artık.sen bundan sonra hata yapmamaya dikkat etki çokkk pişman olma..[/B]

olan olmuş ne desek boş şimdi .....erkek arkadaşınla ciddi ciddi konuş biran önce evlenmeye bakın bide bi kere oldu diye birlikte olmaya devam etme sakın......hayırlısı olsun

çabuk evlenme teklifi et sevgiline çabuk çabuk al bı kutu çikolata bı de çiçek hemen istemeye gidin

Evlilik oncesi cinsellige karsi degilim ama keske kendinizi hazir hissetmeden yasamasaydiniz cinselligi.
Simdi boyle huzursuz olacaginiza.

bu konu hala bu kadar soru mu ya, istemissin yapmissin, ne ilksin bunu yapan ne de son....erkek arkadasin su an gayet rahat sıkıntısını sen cekiyorsun. Madem istemiyordun neden izin verdin, isteyerek yaptiysan da simdi neden uzuluyorsun? Su anki sıkıntını ben anlayamadım? Pismanlıksa , bi kere oldu diye devam etmek zorunda degilsin, bidaha yapmazsın olur biter...Yok ilerde evlenecegim kisiye bunu nasil aciklayacagim dersen de senden bakirelik isteyen erkege sen de sor bakalim bakir misin diye, ben degilim ama sen olmalısın diyen birini de bosver zaten...

Ya yaptiginiz seyin arkasinda durun bence ama biseylere de psiolojik olarak hazir olmadan 2 dakkalık zevk icin girişmeyinderim. Erkeklere gore hava hos ama bir kiz icin o an guzel ve ozel olmali cunku psikolojik etkileri var bu isin...

imza:CANCUopuyorumnanaktan

Dün öldü , bugün can çekişiyor , yarın henüz doğmadı !
Zamanınızın kıymetini bilin we olmuş birşey için keşke demekten wazgeçin .

iki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:

kesinlikle katılıyorum...

iki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:
Arkadasin yazinizi cok begendim ben de bu sekilde dusunuyorum
Acikcasi toplumumuzda maalesef erkek yapinca erkeklik kiz yapinca o... oluyor.
Bencede olmasa daha iyi olurdu, ama kendin icin cunku psikolojik acidan
buna hazir olmak gerekiyor. Ama bu sana saygini yitirtmesin, Bazi arkadaslarda
alayci sekilde yorum yazmis, uzuldum acikcasi hepimiz kadiniz, bir insanin sevdigi biriyle
bunu yasamasi , kendini frenleyememesi bence normal. hosa gitmeyen bir durum belki
ama normal. Bizler robot degiliz.
erkek kızı terk ederse onunda diktirme hakkı doğuyor neden hep genç kızlar
mağdur olsun evlendiğindede kız aşağılansın erkek yapınca erkekliği ıspatlanıyor
kız aşağılanmasın düşük de görülmesin yoksa ömür boyu bu damgayı yiyecek

sonuçta hata yapılıyor :kahve:
Sanada katiliyorum arkadasim , erkekte ayni hatayi yapiyor bende hata oldugunu kabul ediyorum.
ama erkege birsey olmuyor. Hangimizin evlendigi erkek bakirdi?
onlarin hic birine birsey olmuyor laf gelince ihtiyac oluyor. Kizin zar diktirme gibi bir yola basvurmasi
toplumumuzda bu zar konusuna bakis degisene kadar mubah bence. cunku kiz herseyi
yapip bir zara dokundurmayinca masum oluyor.
erkekte bakir olsun o vakit zaten öyle emir ediliyor
evet bencede olmali , sadece biz niye sakiniyoruz. Hayret birsey yaa.

Arkadasim bu elbetteki bir hata ama kendin icin, psikolojin icin
hicbirsey dunyanin sonu degil. Ama bundan sonra yapmaman
gereken nasil olsa kizlik gitti devam etmek.
erkek arkadasinin bunu talep etmesi cok yuksek ihtimal. Sakin buna papuc verip
kendi degerini dusurme. Hem yarin evlenince hadi bir kere hataydi digerlerinde niye
birlikte oldun, ne oldugun belli filan gibi laflar duyman muhtemel. demezki ben seni
allem edip kallem edip ikna ettim. Sen yaptin der, faturayi sana keser.
Aman diyim sakin devam etme ve evlilik islemlerini hizlandir. Eger kem kum ederse
iliskiyi de noktalandir. bundan sonra cunku ne olacagi belli. Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
arkadaşım, sakin ol önce. şimdi bekaretin gitti diye üzülüyorsun sadece anladığım kadarıyla. zaten yumurta kapıya dayanmıştı birazcık içeri girmesi mi sorun oldu. eğer tek sorun oysa arkadaşlara katılıyorum diktirirsin. neden inanamıyorsun ki anlamadım!!! yaşayan sensin bunu. amann beaa neler oluyo hayatta. burdakiler de ayıplıyo sanki herkesin hayatı çok düzgünmüş gibi!

valla tr de bekarete bakan,yattigi kadini kotu yapan erkek..yabanci kadinlari el uzerinde tutup kesinlikle toz kondurmuyor..hemende evlenmeye calisiyo.bize gelince didisinin didisina kadar inceliyorlar..tabi birde zaten erkek yaparsa sevap k... olmaz,kadin yaparsa cehennemlik hemde kotu kadinn.hergun baskasiyla olanlari biliyorum ben sorsan hepsi namus,ahlak kumkumasi..yurdum insani iste...sinir oldugum konular..
neyse canim sende pisman olmayacagin isleri ve pisman etmeyecek birisiyle yap.bu konular hassastir.birde o istedigi icin degil sen istedigin icin ve istedigin zaman yapp..suan icinse olan olmus yaptiginin arkasinda dur.uzme kendini.hata olarak gorduklerinden dersler cikart

Yorumlara bakmadan konuyu okuduğumda ilk aklıma gelen konu sahibinin erkek olduğuydu.Birçok arkadaşta benim gibi düşünmüş.
anlamadığım olan ve biten birşey için ne desteği bekleniyor.
Biz destek olsak ne olmasak ne olan olmuş...

büyük konuşmamak lazım ama hayat senin hayatın bundan sonra başına geleceklere katlanacaksın seni terketse bile güçlü olacaksın sırf bu nedenle kendini ona mecbur hissettiğini hissettirme sakın erkekler alana kadar sever ondan sonrası mağlum yaşadığın şey herneyse hayata küsme yaptığın bu şey yanlışda olsa oldu artık geri dönüşü yok dahada kötü olmaması için neler yapabilirsin onu düşün hepimiz bu dünyada yaşadıklarımızın hesabını ödeyeceğiz nasılsa öyle diktirmek felan kimi kandıracaksın sadece sevgilin terk ederse evleneceğin erkeği kandıracaksın peki vicdanın dürüst ol bu yanlışınla kabul etsin seni seven ben bayanları anlamıyorum erkekler sanki bize sütten çıkmış ak kaşık gibi geliyolar onlar yaşayınca helal olsun erkek nasılsa deniyor bayan yaşayınca hep bi suçlama hep intiharlar ölüm seni bu yaptığından dolayı yargılıyan erkeğin senin karşında tertemiz olması gerekiyor yaptığın doğru demiyorum ama hayata küsmek için sebeb değil allah bi can vermiş akıl vermiş nefis vermiş kimi hakim olurken kimi olamıyor senin yaşadığın olayı yaşayan kim bilir kaç milyon kişi var akıllı ol aklını kullan artık sevgiline kendini kullandırma yaptığın hatayı tekrar etme ayaklarının üstünde durr hayat herşeye rağmen çooooooooook güzeelllll

Back
X