Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benı taslamaları gerekırdı o zaman :roflol::roflol::roflol:
allah o zarı saglık acısından koymus ya bize guvenmiyormu allah erkeklere guveniyor yani sempatiksalakcinni
ne guzel soyle oldu bozuldumu boyle oldu bozuldumu derdi olmassempatiksalakcinni
bende takmıyorum..bazı kadınlar hayata gelis amacının bekaretini korumak oldugunu dusunuyor nerdeyse..kendimizi sevmeliyis kendimize deger vermeliyis baskaları ne der diye dusunmemek lazım
fiyonk haklısın sana katılıyorum.. yabancı kelimeleri sokup durmayalım Türkçe karşiliği olduğu müdddetçe..
Hata yapmışsın arkadaşım.. evlenmeden olmamalı böyle şeyler. Bayanda yapmamalı, erkekte yapmamalı.lmaz: İlginç olan işin bu raddeye geleceğini anlayamadın mı, tahmin edemedin mi? Sanırım çok pişman değilim demişsin, o zaman kaygılanmana da gerek yok, sakin ol. Eğer ileride başka biriyle evlenirsen ve eğer onun için sorunsa bu gider diktirirsin artık.
Erkeklerde çok masum değiller evet, evlendiğinizde eğer eşiniz sizden önce birileriyle birlikte olmuşsa bu onun ayıbı ama bir bayan gelinlik giydiğinde o zar orada olmalı kesinlikle. Yani zar değil illa çünkü bazı insanların doğuştan zarı bile olmuyor demek istediğim erkekte kadında temiz olmalı. Ruhen de bedenen de.
Çok kötü bir yorum...
Bir bayan olarak bu yazıdan utandım diyebilirim...
tatlim o zamanda bir şey değişmez..ruhen bakire kalmak diye bir şey türedi şimdi bı de..beden bitti ruh başladı..Allah sonumuzu hayır etsin..
Çok kötü bir yorum...
Bir bayan olarak bu yazıdan utandım diyebilirim...