- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
konu sahibi ortalıkta yok..
eh normal banada onca laf edilse bu kadar üstüme gelinse
bende kolay kolay ugramam bir daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi ortalıkta yok..
beni böyle bir siteden banlayacaklarını asla sanmıyorum.. zira forum yöneticilerimiz son derece açıktır her türlü görüşe "saygı çerçevesinde olduğu sürece".. saygı ve tahammül her yerde olduğu gibi burda da olmalı.. o zaman burası gerçek bir paylaşım forumu olur.. birbirinden farklı kadınlar bu sitede toplanıp dertleşiyoruz.. birbirimize tahammül edebildikten sonra herkes düşüncesini savunsun.. bu demek değildir ki kendi düşüncemizi savunurken zıt fikirleri aşağilayım.. burası kadınlar kulübüyse bizler de bi kadın olarak cinselliğin sadece erkeklere hizmet eden bir kurum olmadiği görüşünü dile getirmeliyiz.. burası kadınların kulübü.. ama bazen öyle yorumlar okuyorum ki bir kadın böyle diyemez kadınlığı bu kadar yerlere düşüremez erkek egemenliğine bu kadar prim veremez diyorum.. neyse arkadaslar.. her görüşe saygımız sonsuzdur.. umarım birbirimize tahammül edebileceğimiz paylaşımlarımız olur
canım yorumların için seni tebrik ederim yorumlarına da bu konudaki diğer mesajlarına da içtenlikle katlıyorum ve kadınların dayanışmayı seçeceği yerde aşağılayarak yererek aslında erkekle kadın arasındaki ayrımcılığı oluşturmalarından çok rahatsızım..buarada birbirimize destek olalım öneriler de bulunalım ya da öfeke saçıp,bizim gibi düşünmeyenlere negretimizi kusacağımıza hiç yorumda bulunmamayı deneyelim ..
eh normal banada onca laf edilse bu kadar üstüme gelinse
bende kolay kolay ugramam bir daha
hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam
ya lütfen makul olun arkadaşlar sevgilisi,sözlüsü ya da nişanlısıyla birlikte oldu diye evlenmek zorunda mı insalar.. değerinizi bilin kadınlar bizler birer bireyiz ve yaşadıklarımız yüzünden kimseye yamanmak zorunda değiliz kadınların toplumda küçümsenip alt sınıf muameleye tutulmadan yaşayabilmesini istiyorsanız önce kafanızdaki bu acaip düşünceleri atın lütfen bizler birer bireyiz ve her birey gibi yaşama,nefes alma,okuma-eğitim görme gibi cinsel özgürlüğümüz de olabilmeli.. bu demek değil ki her önümüze gelenle birlikte olmalıyız ama biriyle birlikte olmamız da o kişiye yamanıp yapışıp kalmamızı gerektirmez elbet yaşamda kızlık zarımıza değil,bize biz olduğumuz,kadın olduğumuz için değer veren insanlar çıkacaktır karşımıza..bence acilen bu işi temizle ve hemen evlen o arkadaşınla madem ailenden korkuyorsun delimisin bu işi yaptın allah akıl versin ne dielimm
iki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:[
arkadasim olay zar deyil namus,iffet, ha o zar durmus orda ha durmamis kalbin ve düsüncen önemli, zar bence hic bisey isbatlamaz. kimseye ispatlamakda deyil olay kendine olan saygin, erkeklerin bianlik hevesi olmamak bi onla bi bunla hayatini harcamamak, malesef 1 gece yanlis bi iliskiye evlencem umuduyla giriyorlar, ama her nedense genelde o erkekler o geceden sonra o kiza duydugu sevgi saygi azaliyo ve bu iliski bitiyo,sonrada normal geliyo bi cok sey... tamam anlayisla karsiliyorum evlenmeden iliskiye girmek isteyen girer ama daha sonrasinda pisman sa eger kendine güvenmiyo ve tarzi deyil ozaman tutacaksin kendini iradeli olcaksin, helede ailem beni öldürür diyorsa daha nediym,,,, ayrica arkadasim bende almanyada yasiyorum, ve simdiye kadar kimse benim evlenene kadar kiz kaldimla alay etmedi, hattasa cok imrendiler heveslendiler, ve saygi duydular, bi cok arkadasim alman ve genelde 14- 15 yasinda ilk iliskilerini yasamislar hangisine sorsan nerdesye kimle oldugunu bile unutmuslar, hangi partyden sonra allah bilir, ondan sonra kac kisiyle daha kisisel secim. ama ben kendime saygi duyuorum seviyorum ve özel oldugumu düsündüm icin ilk gecemi evlenince yasamayi tercih etdim, üstelik bende 4 senelik bi iliski yasdiktan sonra evlendim, esimin bana dokunmaya bile kiyamadi o gece beni et parcasi olarak deyilde uzun zaman sonra ulasdigi kiymetli, degerli bi hazine gibi bakip davranmasi cok güzel bi duygudu
ilk yazdığını okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla bekarken sevdiğin adamla birlikde oldun bakire değilsin artık öylemi ?hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam
canım sen burada seni rencide edici yorumlarda bulunanlara kulak asma.birşey yaşamışsın tamam pişman olmuşsun.pişmanda olmayabilirdin bu senin kendi özel hayatın.tatlım niceleri varki sevmeden onla bunla birlikte oluyor sen zaten onlarla bir değilsin.kendini aşağılaman üzmene luzum yok.olmuş bitmiş.şöylede birşey var sakın ha bunu yaptım diyede kendini o insana mecbur görme başını dik tut eskisi gibi.ona artık beni almaya mecbursun izlenimini verme.
diğer arkadaşlarım insanın başına ne geleceği belli olmaz bizimde kızlarımız olacak insanları yargılama hakkı yalnızca ve yalnızca allaha aittir.büyük konuşmayın zaten üzülmüş bir insanın üstüne giderek ne şekilde yaralar açacağınızı bilemessiniz .tamam sanal ortam ama söylediğiniz bir kelime bile belki bir insanın hayatına son verebilir
tatlım namus bacak arasında değil.olan olmuş bundan sonrasını düşün temizce yaşa sen kalbini kirletme yeter.ona bakarsan ne bakireler varki senin yaşadığının doksan katını yaşıyor.