- 7 Ağustos 2015
- 17
- 0
- 28
- Konu Sahibi gizemmm2012
Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce