ben çok mu abarttım bu mevzuyu ?

kazulet

L'Etre et le Néant
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.426
320
163
öncelikle merhaba..
ben aranıza yeni katıldım:)

herneyse..beynimi kemiren hatta beni bir haftadır eriten bir mevzu busenağlama

erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz..
ama bu yıl,herseyden sancılı geçti.. okullar bitti,iş güç derken..etrafa adaptasyon,kendimizi düzeltme adına çok sorunlar yaşadık.. bir ara kavgalar öyle çoğladı ki, ben ayrıldım ve bu işin olmayacağını söyledim.yine bin tane şey yaptı gönlümü aldı barıştık.tam düğün nişan olaylarını konuşuyorduk.aramızda yine bir tatsızlık çıktı ve ben gerçekten çok ağır laflar sarfederek onunla küstüm.

bir ay görüşmedik..

daha sonra çıkıp geldi.dedi sensiz olmuyor.ya olacak bu iş,ya olacak..yalvardı etti yine..tam barıştık gibi olduk.telefonuna bir mesaj geldi. kim demem kalmadan sildi mesajı..
çıldırdım.dedim sen kimi aptal zannediyosun..küfürler bağırış çağırış,indim arabadan.. bağıra bağıra neler söyledim neler... (bir restaurantın öündeyiz ayrıca) yalvardı ayaklarıma kapandı..

-kpss sınavında bu kızı görmüş,çok güzeldi,sırnaştı,bende yatağa atarım diye numarasını aldım dedi.

daha beter cinlendim..dedim sen beni bir yatak seası için riske ediyosan,beş yılımızı yok saydıysan..alla belanı versin..
çıldırdım saat 11..restaourata girdim.dedim defol,ben annemle dönücem eve..küfür ettim çantamı fırlattım üstüne..

aradan 2 gün geçti,yapma etme diye aradı bu beni..bende istemiyorum dedim..
haftasonu bu yanlızlık bana bir koydu,bir koydu..
aradı,barışma sinyali verdim..
ağzıma sıçtı,dedi ben birşey yapmadım.senin için hayattaki tüm tercihlerim.sen beni o kadar yanlız bıraktınkı ben o aptallığı ondan yaptım.ben senden özürdiledim ve gerçekten birşey yapmadım dedi..
ama sen su saatten sonra benim için bittin dedi.
beni o kadar aşağıladım gururumu öylesine yıktın ki,senden nefret ediyorum,yüzünü bile görmek istemiyorum artık dedi.
ben sana çok yalvardım yanımda değildin,artık bende olmuycam dedi senağlamasenağlamasenağlama

yaptığı yanlış..ama ben bundaki payımı biliyorum.adam gercekten hayatını benim üstüme kurdu.bende ondan başka kimseyi istemiyorum yaşamımda.

hem şöyle bir teorim var:
suçlu olsa,yaptıklarım gururuna dokunmaz,affedildim diye sineye çekerdi,değil mi?

şimdi ben telefonun ucunda bekliyorum.bir mektup yazdım ona ve bende ki bir iki şeyini gönderdim..dedim evet hatalıyım ama senin yüzünden..ne olacak bilmiyorum ama ben bu hayatta onunla nefes almak istiyorum..

hergünüm ağlamakla geçiyor,ne yapmalıyım ben şaşırdımsenağlamasenağlamasenağlama

belli ki adamin cidden gururuna dokunmus yaptiklarin, eger gururuna duskun biriyse affetmeyebilir:1no2: hem bu kadar yuz goz olunmus bir iliskide evlilik ne kadar saglam olur?
yinede hakkinda hayirlisi.

ya arkadasim yanlis anlama atese korukle gitmek gibi olmasin ama ne demek sen beni cok yalniz biraktin ya hayatta elinizden geldigi kadar birbirinizin yaninda olursnuz ama yalniz kaldiginiz anda baska birilerine kayiyorsa gozleriniz ayiptir yaziktir yahu bu nasil sevgi insanlar kendilerini terkeden sevgililierin ardindan dahi yillarca kimseye bakmiyorlar degil ki yataga atmayi dusunsunler,
bilmiyorum senin kararin neticede ama bence aliskanliklarinin kurbani olma simdi seni aldatmak uzere olan bi adam tum hayatin boyunca seni aldatabilme ihtimali uzerine kurulu bi evlilik.
cok iyi dusunmen lazim.

Allah dogru karar almanda yardimci olsun/

cnm kusuruma bakma ama ..çok saygısızca davranmışsınız birbirinize...
ben bugüne kadar yaptığım kavgalarda bile daha eşime kaba adam seni dememmişimdir..
en fazlası ...senden korkuyorum bana bunu nasıl yaptın vb...
ama cnm inan yani...ne olursa olsun kabalık ilişkiyi daha da ayıpratmaktan öteye gecemez...
sakin sakin konuşsaydınız en azından birbirinizin yüzünüze baktığınızda
gururunuz kırık olmazdı....biz bile her gün hafta 1 kavgamız olur ama daha bi kaba adam demedim ki ve barışmamızda da guru murur yoktu..çünkü her daim yüzümüze baktığımızda guru edecek bi kelim eyoktu.... bilemiyorum sonunuz hayır olsun...

şimdi ben telefonun ucunda bekliyorum.bir mektup yazdım ona ve bende ki bir iki şeyini gönderdim..dedim evet hatalıyım ama senin yüzünden..ne olacak bilmiyorum ama ben bu hayatta onunla nefes almak istiyorum..

hayatımda bu cümlelerini sarf edecegim biri olsun isterdim.bu duygu bana cok uzak o yüden konusmucam ama aklıma sunu getirdin kaçan kovalanır.

Klasik erkek tripleri!
Kendinin suclu oldugunu biliyor, ama yaptigi hatayi ort bas etmek icin suclu senmissin gibi davraniyor.
Emin ol sen onu aramasan, barisma sinyali vermesen o yine ayaklarina kapanacak, yalvaracakti sana.
Sen yesil isIk yaktigin icin, artik ipler benim elimde dedi, ve bu seferde sen vicdan azabi cekesin diye, ve ASIL ONEMLISI, ONU AFFEDIP HAYATINA TEKRAR ALASIN diye, sana senin daha fazla hatali oldugunu anlatmaya calismis.
Ben o adama "HADI ORDAAAAAAAAN!!!" der, ceker ve giderim!! (Rabbim buyuk soyletme)

Seni aldatacakmis bu adam.
Siz o gun barissaydiniz, o mesaj barisma anindan sonra gelseydi, emin ol yine yapardi!!
Gozunuzu acik kurban olayim, o 5 yillik emegi bir cirpida siliyorsa, baska bir hatunla cinselligin esigine geliyorsa, sende silip atabilirsin.

Dusunsene, senin sucun yokken, adam sana bir suru laf etmis, artik yokum demis, ya sen aldatsaydin onu???? Emin ol, arkadasini doner ve giderdi.

Bir kez daha soyluyorum: ERKEKLERDEN NEFRET EDIYORUM!!!

eninde sonunda suçlu işte, başka bir kızın telefonunu almış, bir de üstüne yatağa atmak için demiş, bir de gelmiş ama sen beni yalnız bıraktın demiş, bunlar şakaya gelir şeyler değil, sen de kendine göre haklısın, çok iyi düşün..

son derece haksız olduğu halde üste çıkmayı başarmış sayende
nasıl barışma sinyali veriyorsun ya
yatağa atarmış demişmiş yok artık :1shok:
bu kadar affedilmez bir hata yaptığı halde sen affedebilcek gibi olmuşsan zaten birşey demeye gerek yok
anlamıyorum ki nasıl affedebiliyorsun yaa!
bir de üste çıkmasına izin vermişsin
erkek arkadaşın kadar sen de hatalısın kusura bakma...
çok üzüleceksin daha o kadar diyim...

ben size sanıyorum ki içimdekileri tam anlamıyla yazamadım,aktaramadım.
-her birinize teşekkür etmekle birlikte olumsuzluğunuz,pesimistliğiniz bana şaşırtıcı geldi.-

hayat; sizin için birçok şeyini feda etmiş bir insanın dürüstçe yapacağı yanlış dönmesini anlatması,bir bakıma günah çıkartması yada bazen ,bazı insanları geçmişlerinin onlara referans olması diye birşeyler yok mu hayatınızda?
iki kişi arasında maskesiz yaşayan,her duygusunu paylaşan kimse yokmu?

saygı bence çok başka birşey!

insanarın duygularını aktarım dozları vardır.bunun için yapılabilecek birşey olsa keşke..ama her anlamda uçta olmadan onun keyfine varamıyoruz biz..

ben yanlızca , gerçekten uzun zamanlar beraber olmuş,her deliliğe ikili dünyasında varım diyen insanların yorumlarını bekliyorum.
şuan kabul etmediğiniz ne ihanetler yapılıyordur arkanızdan allah bilir..
ki ihanet, etle yapılan birşey değildir.
dürüst olup aslında yaramı sarmaya çalışacağınıza , var olanıda yıkmak için çabalıyorsunuz.
bunu kendim için söylemiyorum,kadın kadının elinden tutarsa bir yerlere güzelce taşıırız birbirimizi.

ya evli bir insan yazsaydı bunu size..
ayrıl mı olacaktı yanıtınız..

benim için verilen emek,herşeyden kutsaldır..
ülkemin kadınları bu kadar gardını almışsa,bu dayak yiyen kısım nerde merak etmiyorda değilim!

gerçeklerle yüzleşin..

hayatın her alanında , hayatınızdaki herkezin sizi aldatma potansiyeli değişir..

ayrıca ben erkek arkadaşımla bunları yaşadığım dönemde birlikte değildim!
ayrılmıştık..
ayrılmamıza rağmen onun tavrı bu oldu..

ben bu mevzuyu zihnimde yanıtadım ve karara bağladım ama inanın kendimde değildim buraya yazdığımda ilk olayı..
kusura bakmayın,tekarar çok sağolun.

Ya arkadaşlar, erkek arkadaşa biraz fazlaca yüklenmiyor musunuz?

Ayrılmışlar, üstelik de siz de açıkça çok ağır laflar ettim diyorsunuz.

Bir kere bir erkeğe, üstelik de hayat eşiniz olarak gördüğünüz bir erkeğe toplum içinde bu kadar saygısızlık yapmak ve hakaret etmek hiç hoş değil. Asla bir bayana yakıştıramıyorum bu tür şeyleri. Çantaları fırlatmalar falan. Hangi erkek olsa çileden çıkar. Kadının bir ağırlığı bir saygınlığı olmalı. Siz daha şimdiden kaybetmişsiniz bunu. Oysaki ilişkilerde kol kırılır yen içinde kalır. Siz bütün tepkinizi kapalı kapılar ardında verseydiniz görün bakın nasıl değerli olacaktınız gözünde her şeye rağmen.

Erkeğe gelince, kızın biri sırnaşmış ve o da numarasını almış, gayet dürüst bir şekilde de fiziksel bir şey düşündüğünü söylemiş. Dikkatinizi çekerim, bunu yaptığında ayrılarmış. Bir erkekten ne bekliyordunuz? Aylarca yıllarca bir ayrılığın yasını tutmasını mı? ERKEK ten bahsediyoruz. Birlikteyken bile sadakatini muhafaza etmekte zorlanan cinsten. Hele de ayrıyken karşısına böyle bir şans çıkacak ve o da değerlendirmeyecek. Yok böyle bir şey kabullenin. Ben hiç yadırgamadım. Yapmasaydı şaşardım.

Ayrıca kendisine çok ağır laflar ederek ayrılmış sevgilisini düşündükçe yapmayacağı varsa da yapmıştır. Şimdi bu oldu diye bu adam dünyanın en kötüsü mü oldu yani? Bir daha asla güvenilmez, hiçbir sözüne inanılmaz, atalım çöpe gitsin. Bu mudur yani? Yaşanmış bir adet örnekle ne de güzel yargıladık koyduk ortaya. Yapmayın allahaşkına.

Ay bak sinir yaptım şimdi kendi kendime..niye yaptıysam.

canım insanların yorumlarını istediğin için yazmışsın buraya dimi
abartıyorsun sevgilin seni çok seviyor aslında demelerini mi bekliyorsun herkesin
bilmediğim ihanet arkamdan yapılıyorsa sorumlusu ben değilim, ama gözümün önünde yapılıyorsa ve ben buna ses çıkarmıyorsam hatta o kişiyi geri arıyorsan sorumlusu benim, tekrar aldatılmayı da hakediyorum demektir...
kusura bakma sana çok abartmışsın, birbirinize dönün demediğim için
evli olana da aynısını derdim ortada çocuk olmadığı sürece emin ol
ama dediğim gibi sen buraya insanların yorumlarını düşüncelerini duymak için değil, sana abartmışsın affet demeleri için yazmışsın
inşallah kendini kandırmıyorsundur ne diyim, senin için hayırlısı olur
ama seni temin ederim ki haksız olduğu zaman üste çıkmaya çalışan erkek sana çok çektirir...

pilar
ben yine anlatamdım sanırım.
hayata bakış ve içinde bulunduğumuz konumlar var..
emek bu kadar değersiz mi?
ben savunmuyoum hatta beraber değilim
ama sebep bu değil!
şunu söylemek istiyorum
uzun yıllardır berbersiniz
ve ailesinden bile öte davranmış bu insan size
her dilediğinizi koşulsuz yapmış
ayrısınız
barıştığınızı gün böyle birşeye sahit oldunuz,tavrınız ne olurdu?
elbette iyi yada kötü yazan herkese teşekkür ettim canım farkındaysan.
herkesin fikri önemli..
ama eleştiri iyiye götürewn birşeydir arkadaşım değil mi?
kocam değil bu adam..
üstelik ayrıyım
ben yanlızca bana etkisi ne olur,bu durumdan sonra ne yapmalıyım dedim
herkes geyik yaptı beni..
neyse..
sorun değil.

ve gerçekten şunu istiyorum.
evli,yada çok uzun süreli flörtü olup böyle şeyler yaşamış insanlardan (tabi evlilik duşında ve birlikte değillerken) bu konuyu nasıl ele alırlardı,tavırları ne lurdu öğrenmek istiyorum..
lütfen.

Son düzenleme:

Valla güzelim, ben senin yerinde olsam, çok açıkça söylüyorum, herhangi bir tepki vermeye bile hak bulamazdım kendimde. Bir iki naz yapardım o olurdu olsa olsa. Zira daha önceki mesajımda da dediğim gibi sen bu adamın üzerine biraz fazlaca gitmişsin. Yazdıklarından algıladığım en azından o. Siz ayrıyken de o kalkmış başka bir kadınla fiziksel bir şeyler düşünmüş. Hiç ama hiç yadırgamadım.
Ama ortada 5 yıllık bir ilişki var, siz ikinizin artık birbirinizin ciğerini tanıması lazım. Bunu sürekli yapabilecek zihniyette biri mi değil mi senden iyi kimse bilemez.
Bu ilişki sürse de sürmese de bana sorarsan bırak sevgili olmayı, insan olarak birbirinize karşılıklı birer özür borçlusunuz.

başına gelmeyen anlamaz canım...yüreğinin sesini dinle bence...yalnız değer verdiğin insan verdiğin değeri haketsin...

benim yedi yıllık bi ilişkim var liseden beri sevgiliyiz düşündüm şimdi başıma gelse böyle bişey naparım diye ama inan çok karışık. evet çok uzun bir süre den bahsediyorsun ama bunca yılın üstüne gözü senden başkasına bakan biri var ortada..., lütfen iyi düşün taviz tavizi getirir.unutma. hakkında hayırlısı olur inşallah.

evet.o zaman dilimi içerisinde birlikte olmadığımız halde bunu yaptım.
hatta yaptığım fenalıkları annem bana anlatıyorda;terler akıtıyorum.
napalım,nasip..
herkesin düştüğü dönemler vardır.
birkere bende yaşadım bunu
ama onun yanında düzxgün bir şekilde olamadığım için,belki ilgi çekmek için yaptı bunu..
bilmiyorum.
çok üzüldüm,üzgünüm..
allah benim için hangisi daha hayırlı olacaksa onu yaşamayı nasip etsin.

Aynısını dicektim, gördüm ki gerek yok arkadaş söylemiş bile +1

sen hala nedne suçluluk hissediyorsun inanamıyorum sana aferin diyorum aferin...arkadasım adam başaksıyla yatmak için tanışıyor bunu da cok doğalmışçasına analtmıyor bi de suçlu sen mi oluyorsun hayır zaten senin barış snyali vermen sacma canım.bu adam kocan olsa ne olacaktı kşi sözde koca oalcaktı.ayrıca hayatını senin üstüne falan kurmuş değil aç gözünü..kimbilir bilmedigin neler var .allahın iyi kuluymuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…