ben çok mu abarttım bu mevzuyu ?

5yılı unutmak kolay degil cok iyi düşün pişman olacagın bişey yapma ama zaten bu kdr zaman bosa olcak degildir üzme kendini dayanamayıp arayacaktr

bencee şimdi erkeklik yapıyor sana merak etmee yine döner dolaşırr sana gelrr......

kadınlar kendilerini aldatmasınlar,polyannacılık oynamaya gerek yok;adam zaten seninle birlikteyken yapmamış böyle birşeyi;biriyle birlikte olmayan her bekar erkek te evet yatmak için de kız arar evlenmek için de kız arar;ama asla ikisini birarada aramaz....
ne yani kızla duygusal bi birliktelik için tanıştım dese daha mı iyiydi...bence o daha kötü.her halukarda bu adam sen onunla birlikte değilken sen onu istemiyorken böyle bir girişimde bulunmuş ve bence hiç te garip değil çok doğal,erkeğin doğal yaratılışında mevcut olan bir duygu bu...
bence bekle canım mutlaka da arayacktır seni...
ama devam ederse ilişkiniz yine de bi süre gözünü üstünden ayırma ;)

çok teşekkür ederim canım. bu konuda konuşuacak çok şey var. aryrıda olsak erkekler mesele uçkurlarıysa neden bu kadar düşüncesizler beni kıran o oldu. yoksa elbettei haklısın sanane de diyebilirdi o zaman da benim kelimeler dökecek bir duygum kalmazdı. ne bileyim aşk meşk işleri işte karmaşık. ben o zamanlar çok rezillik çıkardım:( çok hırçın davrandım. bu bunalımı atlattıktan sonra kendi başıma muhasebesini yaptım ve verdiğim karardan mutluyum. ilgin için teşekkür ederim tatlım. sağol.

kazulet canım ;

şimdi siz beraberken mi çocuk kızı yatağa atmaya çalışmış ?

bir de telefonuna gelen msjı sana göstermeden silmesinin ardından sana açıklama yaptı mı ,bu meselede seni etkiledi mi ?

Çok fazla şaırmana gerek yok başından sorunlu başlayan birlikteliklerde nişan bile yapılmamalı..diyorsunki suçlu olsa,yaptıklarım gururuna dokunmaz,affedildim diye sineye çekerdi,değil mi? erkeklerin manyak egomanyak olduklarını hatırlatmak istiyorum sen affetme sinyallerini verdn ya kendini bi b...k sandı...
2.bende ondan başka kimseyi istemiyorum yaşamımda demişsin
buna vereceğim cevap deveye diken adamı s.... yaranır...sende şimdi onun tarafından rededildiğin için değerli oldu.
3.adam gercekten hayatını benim üstüme kurdu.bende ondan başka kimseyi istemiyorum yaşamımda
demişsin
iyiki senin üzerine kurmuş burada bütün kadınlar bu fedakar erkek venin içi eminim dua edip şuan gözyaşları döküyordr neden neden benimde kocam yada sevgilim böyle bir erkek değil diye çünküüüü;
4.kpss sınavında bu kızı görmüş,çok güzeldi,sırnaştı,bende yatağa atarım diye numarasını aldım dedi.
bu lafı resmen senin yüzüne söyleyecek kadar ve seninle ilişkisi olduğu halde başkasıyla seksi düşünecek kadar değerli ,senden habersiz acaba kaç kişi oldu hayatında ,acaba ne boklar yedi ruhun bile duymadı sana da aşkım canım balım dedi yutturdu...
canım ben seni kırmak için yazmadım bunları bunlar senin yazdıklarından alıntılar farkettiysen
bende bunlara senin yaşadıklarına göz yumdum...evlendimmmve demişsin kiiii;
5.hergünüm ağlamakla geçiyor,,,,,demişsin....
evlenirsen böyle bir densis ve ahlaksızla bilki BENİM gibi ömrün ağlamakla geçecek...
sonrada burada hamileyim ,kocam beni aldatıyor ilgilenmiyor dayak yiyorum üsütüne diye ağlama duvarı yaparsın ciddiyim...
göz yumma bir kadına asla bu söz yatmak içindi gibi söz söylenmez sen bu adamın daha nesini istiyorsun kiii

piyano
şekerim teşekkür ederim
alınmadım sen o kadar öfkelenmişsin ki,burdan nasıl hissettğin bana geçiyor. öncelikle bu olay üzerinden aylar geçti. buraya o yazıyı yazdığımda adımı bile unutmuş haldeydim. canım benim ben bu hastalıklı dönemimi atlattım kangren olmuş yerlerimden kurtuldum.
olayı başından beri taraflı ve yanlı aksettirdim.emin ol bu ilişkinin başından beri aslında fedakar davranan ve daha çok yıpranan oydu. ayrıydık...üstüne basa basa tekrarlıyorum ayrıydık ve ona öyle şeyler yaptım ki o düşünce aşamasında kalan planını bana anlattı. bana göre yinede yanlış yaptı. ama hayatta emin olduğum tekşey onun dürüstlüğüdür. bu sanırım hayatlarımızı birleştirmesek bile ömür boyu beynimde değişmez. asla kötü bir insan değil.
ben yokluğumda unutulma ihtimalime sövdüm belki bu kadar..
ayrıca deve ve diken mevzu değil bu...
alah hayatta bazen hepimize olmayacak şeyler düşündürüyor ve yaşatıyor. hayatta heryin hayırlısı olsun insan göreceği her örnekte birşeyle sınanıyor çünkü.

Back
X