Çok fazla şaırmana gerek yok başından sorunlu başlayan birlikteliklerde nişan bile yapılmamalı..diyorsunki suçlu olsa,yaptıklarım gururuna dokunmaz,affedildim diye sineye çekerdi,değil mi? erkeklerin manyak egomanyak olduklarını hatırlatmak istiyorum sen affetme sinyallerini verdn ya kendini bi b...k sandı...
2.bende ondan başka kimseyi istemiyorum yaşamımda demişsin
buna vereceğim cevap deveye diken adamı s.... yaranır...sende şimdi onun tarafından rededildiğin için değerli oldu.
3.adam gercekten hayatını benim üstüme kurdu.bende ondan başka kimseyi istemiyorum yaşamımda
demişsin
iyiki senin üzerine kurmuş burada bütün kadınlar bu fedakar erkek venin içi eminim dua edip şuan gözyaşları döküyordr neden neden benimde kocam yada sevgilim böyle bir erkek değil diye çünküüüü;
4.kpss sınavında bu kızı görmüş,çok güzeldi,sırnaştı,bende yatağa atarım diye numarasını aldım dedi.
bu lafı resmen senin yüzüne söyleyecek kadar ve seninle ilişkisi olduğu halde başkasıyla seksi düşünecek kadar değerli ,senden habersiz acaba kaç kişi oldu hayatında ,acaba ne boklar yedi ruhun bile duymadı sana da aşkım canım balım dedi yutturdu...
canım ben seni kırmak için yazmadım bunları bunlar senin yazdıklarından alıntılar farkettiysen
bende bunlara senin yaşadıklarına göz yumdum...evlendimmmve demişsin kiiii;
5.hergünüm ağlamakla geçiyor,,,,,demişsin....
evlenirsen böyle bir densis ve ahlaksızla bilki BENİM gibi ömrün ağlamakla geçecek...
sonrada burada hamileyim ,kocam beni aldatıyor ilgilenmiyor dayak yiyorum üsütüne diye ağlama duvarı yaparsın ciddiyim...
göz yumma bir kadına asla bu söz yatmak içindi gibi söz söylenmez sen bu adamın daha nesini istiyorsun kiii