Ben çok mu safım :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba Hanımlar;
Hemen konuma giriyorum bu Ekim 14 sevgilimle yıldönümümüzün oldğu gün bende ona sürpriz yapıp afyona gidecektim bayramdan sonraki ilk hafta sonu yani 26 sında orada okuyor neyse bende yol iz bilmiyorum diye karşısına çıkmak için en yakın ve benimde tanıdığım ortak arkadaşımızdan yardım istedim oda afyonda üniversiteden arkadaşı sevgilimin neyse çocukla konuştum çok sevindi çok sevinir seninki gel tabi ben sana yardımcı olurum seni garajdan alır evine bırakırım dedi bende nasıl sevindim dedim aramızda kalsın bak sürprizi bozma saçmalama falan dedi söylermiyim dedi neyse akşamına erkek arkadaşım bayramdan sonraki hafta cumartesi hangi güne denk geliyor aşkım 14 ü biliyosun arife dedi memeleketine gidicek bayramda gelemicem dedi bayramdan sonra dedi gelicem haberin olsun kaçına denk geliyo dedi dedim 26 sı tamam dedi 26 sında yanındayım dedi bende sevindim bi yandan da üzüldüm sürpriz yapıcaktım ama neyse işte sevindiğimi söyledim falan neyse ertesi günü yine telefonda konuşyoruz bak dedi benden gizli saklı sakın ha hiç bişey yapmıyosun neyse bana söylüyosun kızarım çok dedi ben kala kaldım Allah Allah dedim nerden çıktı şimdi birden arkadaşının söylediğini çakar gibi oldum kız arkadaşlarımla konuştum oda çoktan anlamış yada arkadaşı söylemiş kesind ediler neyse dün gece telefonda konuşuyoduk yine bir rüya gördüm dedi bugün ne gördün dedim güya sen afyona gelmişsin bana sürpriz yapmak için ama benim hiç sevmediğim bi arkadaşımla konuşup onu ayarlamışsın bana sürpriz yapıyosun dedi eeee dedim geliyorum yanınıza dedi bir bakıyorum yanında sen oturuyosun dedi sana bağırıyorum parçalıcam sinirden o derece dedi ama gerçekmiş gibi anlatıyo sanki yaşamışız gibi sinirli sinirli bende tanımam etmem onu ne işim var aşkım diyorum bilmiyorum artık diyor bak sana söylüyorum sakın ha diyo yapçak olursun bişey olur benim arkadaşlarımı kullanma senin ne işin var ya onun yanında diyo bağırıyo bana gerçek gibi dedim ki öyle bişey oldumu ki sen bana yaşamışız gibi bağırıyosun ya falan diyorum bi an canlandı gözümde falan diyo ben ama nasıl korktum nasıl kötü oldum arkadaşlarım safmısın kızım bu rüya değil bu çocuk sein gideceğini öğrenmiş gitme diye yol yapıyo dediler sizce çok m safım sizler ne düşünüyosun lütfen yardım çok morallerim bozuldu insan sevinmezmi yaaaa gidicem sürpriz yapıcam diye resmen gözümü korkutmaya çalıştı

temiz yürekli kardeşim benim hanginize yorum yapacağımı şaşırdım,konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.. Kal kaldığın yerde canım,derslerin varsa çalışmalarına devam et..
Allah yardımcın olsun..

bencede erkek arkadasn senin gideceğini öğrenmiş gitme diye yol yapıyo.. ben olsam ıınadına gıderdm hem suprız yapmak ıstorsun sevınmesı lazm.. gıt bak ortamını gor kendini goster

Çok safmısın diye düşündüm.Sadece temiz kalplisin. Biraz uyanman lazım hepsi bu. Erkek arkadaşın yalan söylüyor. Gitme biyere derim. gidersende karşılaşacağın şeylere hazırlıklı ol derim .

Neden gıtmenı ıstemıyor kı korktugu sey ne ? Yerınde olsam onun arkadasını devreden cıkarırım bı sekılde sora sora kaldıgı yerı bulup yaparım surprımızı ve tarıhı de degstr hıc anlamasn ne zaman gelecegını kıı sende gor neden ıstemedıgı . Erkek mılletı bu asla guven olmaz temkınlı ol derım ben

olay basit erkek arkadaşının kız arkadaşı var orda ve 14 birlkte geçirmek istiyor sizin geleceğinizi arkadaşı söylemiş kesin.tam çoçukça şeyler

kesin öğrenmiş kesin ..başka açıklaması olamaz...

hem bu aradığın arkadaşını gerçekte de o kadar sevmiyor mu ?:44:

ordan çakabilirsin aslında...araları nasıl...

off ne bilim ya...ama öğrendi işte ...arkadaşı yetiştirmiş hemen...

Son düzenleme:
olay basit erkek arkadaşının kız arkadaşı var orda ve 14 birlkte geçirmek istiyor sizin geleceğinizi arkadaşı söylemiş kesin.tam çoçukça şeyler

canım ya demeeeeeeeeeeeee aldatıldğımı düşünmüyorum ama böyle saçma sapan planlar kurmasınada anlama veremiyorum 3 yıldır birlikteyiz onunla böyle bişey yapacağını sanmıyorum ve birbirmize söz vermiştik biz brgün birbimizinde vazgeçicek olsak aşk bitse sevgimiz bitse bile başkasından duymak yerine değil direk kendimiz söyleyecektik birbirmizin yüzünde dobra biridir hatalarımı bile direk yüzüme vurur sevgilim bilmiyorum ama üzüldüm böyle bir yol izlemesine

akıl var mantık var. Kim sevgilisine gelme der demekki ya onun bi planı var yada düşündüğüm gibi

Canım dese nolcak.. müneccim mi o arkadaş.. kusura bakmayın da senin gibi care arayıp fikir danısanlara böyle cevaplar verilince sinir oluyorum...

canım sen önüne bak. al karsına adam gibi konus. senin onun ulundugun sehire gitmemeni istmeesinin bir çok nedeni olabilir. istesek bir cok olumsuz sey yazıp seni daha paranoyak ve daha kötü bir hale de getirebiliriz.
sen soruna degil cozume odaklan lütfen.. bu tarz yorumlarla ancak kendine yeni kuruntular bulursun..

tatlım, herkes her sözü verir. onemli olan o sözleri yerine getirmek. sen, duygularından ve söyleyeceklerinden emin olarak cık karsısına. hatta dilersen tek tek not al. sana bir sürpriz yapmak istemiştim; belki arkadsını aracı ederek hata yaptım; ancak en mantıklı gelen sey buydu. senin ruya muhabbetlerine birazcık sıkıldım dogrusu, eger bana direkt söyleseydin ben de düşünüp kurmazdım. Canım, beni de anlamaya calıs, seni görmek, vakit gecirmek istemiştim. Elbette ki senin planını bozmak ya da emrivaki yapmak istemem. Dedim ya, kendimce bir seydi işte.." gibi cumleler kur.

umarım anlayısla karsılar ve ılımlı bir sekilde yapar sana uyarılarnı.. dediğim gibi baska ihtimalleri dusunursen sinir harbinde ona yanlıs seyler söyleyebilir işi baska yerlere götürecek konusmalar yapabilirsin. o yuzden ılımlı ve sakin ol. o öyle olmazsa, "benimle bu sekilde konusmana izin veremem" de cek. emin ol erkekler karsılarında aglayıp sızlayınca ya da ısrarla kendini inandırmaya calısınca olan bize oluyor. sen onunla konusurken sakinliğini korumaya calıs. olumsuz dusuncelere degil, ne hissetmek istediğine odaklan.

umarım her seyin hayırlısını verir Allah sana. :) sevgilerimle.

Başka bi sevgilisi olduğunu sanmıyorum ama bence kesinlikle ortamında gözüne birini kestirmiş ve sen oraya gidersen onun işini bozmuş olcaksın.

1-arkadaşı söylemış,
2- korktuğu şeyler var
3-gelmeni hiçbirşekilde istemıyorkı o tarhte bengeleceğım dıyor
4- ben senın yerınde olsam sürpriz yapmadn gelıyorm derdım
5-senın gelmenı engellemek için yapmadıı kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…