Ben çok mutsuzum

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Slm kızlar size birşey sorucam çok kafam karıştı.

Benim bir sözlüm var 1 ay kadar oldu sözleneli.1.5 yıldır kadar beraberiz. Ve bugün gezmeye gitmiştik. Kız kardeşi ve eşide bizimle beraber gezmek istedi. Neyse beraber kahve içtik dolaştık fakat anladımki sözlüm olarak gördüğüm insan beni el gibi görüyormuş. Ne muhabbet etti benimle ne ilgi gösterdi sanki yabancıymışım gibi davrandı ama başbaşayken asla öyle değildi. Hep kız kardeşine espriler yapıyordu. Enişteyle konuşuyordu.Karşıdan karşıya geçerken bile onu kolladı. Sonra benim karşıya geçmeyip olduğum yerde kaldığımı görünce geri geldi benimle yürümeye başladı.Kendimi kötü hissettim haliyle. Asansörde ona öncelik verdi. Beni benimseyememiş.Sonuçta ben ailesini tanımıyorum.Arkadaşım bile olsa özen gösterirdi yani.

Ben bunları söyleyınce düşüncesizliğini kabul etti. Birdaha dikkat edeceğini söyledi. Ayrıca ailesi çok soğuk. Bize akşam çay içmeye bile gelmiyorlar. Ben çok mutsuzum.

düşüncesizlik ettiğini kabul etmiş
bir daha aynı şekilde davranırsa o zaman düşünürsün şuan üzülmene gerek yok die düşünüyorum

Evet kabul etti ama saflığından kaynaklandı bunun tekrar etmeyeceği konusunda emın değilim

Erkeklere yapmasını istediğin davranışı hiç ima etmeden direkt söyleyeceksin.
Söylemişsin de bundan sonrasını gözlemlemen gerek..

Belki enişteden ve kız kardeşinden çekinmiştir,
ondan samimi davranmamış olabilir...

Son düzenleme:
belkıde kardeşinin yanında çekinmiştir seninle samimi olmaya, ama karşıdan karşıya geçerken neden senin yanında olmadıgını anlayamadım
sonuçta kardeşinin eşi yanında, neden sürekli kardeşiyle ilgilendi ki...
sana olan tavırlarını 2.seferde anlayabılırsın, nasıl olsa rahatsız olduğunu söylemişsin
gerisi zamana kalmış.

Büyük ihtimalle çekinmiştir, çünkü başbaşayken öyle değil yazmışsın.
Herkes farklıdır yani utanabilir, çekinebilir. Hem sen söyleyince de hatasını anlamış, bi daha olmaz demiş. Üzülme.

ince düşünme canım bu kadar o dusuncesızlık edıyorsa sende et..
hep kendımıze edıyoruz 3 gunluk dunyada...

Sizlere hak vermiyorum evlenmeden önce kalabalık ortamlarda ve onun tanıdığı ve büyüklerinin bulunduğu ortamlarda gözlemeni tavsiye ederim bide ailesiyle senin aranda bi konu konuşma olduğunda da onun tepkilerine dikkat et

Evlenmeden önce 4sene gezdik biz başbaşa çok iyiydi ailesinden banane ben onla evleniyom ailesiyle değil derdim şimdi kafamı duvarlara vuruyom

Canım, ailesini tanımıyormuşsun, niye akşam size çay içmeye gelsinler? Önce senin onlarla tanışmaya gitmen lazım? Durup dururken seninle tanışmadan bile ailenle çay içmeye niye gelsinler? Kafanda büyütme böyle şeyleri, hatasını kabul etmiş.

Canım, ailesini tanımıyormuşsun, niye akşam size çay içmeye gelsinler? Önce senin onlarla tanışmaya gitmen lazım? Durup dururken seninle tanışmadan bile ailenle çay içmeye niye gelsinler? Kafanda büyütme böyle şeyleri, hatasını kabul etmiş.

Ailesini tanimiyorsa nasil sozlu oluyorlar :26:

Benim bir sözlüm var 1 ay kadar oldu sözleneli.1.5 yıldır kadar beraberiz. Ve bugün gezmeye gitmiştik. Kız kardeşi ve eşide bizimle beraber gezmek istedi. Neyse beraber kahve içtik dolaştık fakat anladımki sözlüm olarak gördüğüm insan beni el gibi görüyormuş. Ne muhabbet etti benimle ne ilgi gösterdi sanki yabancıymışım gibi davrandı ama başbaşayken asla öyle değildi. Hep kız kardeşine espriler yapıyordu. Enişteyle konuşuyordu.Karşıdan karşıya geçerken bile onu kolladı. Sonra benim karşıya geçmeyip olduğum yerde kaldığımı görünce geri geldi benimle yürümeye başladı.Kendimi kötü hissettim haliyle. Asansörde ona öncelik verdi. Beni benimseyememiş.Sonuçta ben ailesini tanımıyorum.Arkadaşım bile olsa özen gösterirdi yani.

Ben bunları söyleyınce düşüncesizliğini kabul etti. Birdaha dikkat edeceğini söyledi. Ayrıca ailesi çok soğuk. Bize akşam çay içmeye bile gelmiyorlar. Ben çok mutsuzum.

bir daha tekrar ederse tepkının daha sert olabılecegını acıkca belırtseydın

erkekler ailesinden birinin yanında o kadar rahat olamıyolar canım, yani sevgililerine karşı. çekinmiştir, düzelir ama zamanla, sen orta yolu tuttur mesela onun ailesine ilgi göster tanımaya çalış:34:yakınlık kurarsın böylece, fazla da çekinmezsiniz yanlarında

Taniyordur mutlaka ama cok fazla samimi degilim demek istedi herhalde.

Sonucta sozlulerse ortada bir resmiyet var demektir yani bu kiz o eve gelin gidecek tanisiyorlardir yani samimiyete o eve girene kadar belli mesafe olur yani illa..

Hatasını kabul etmiş sonuçta o yüzden şimdilik kafana takmamaya çalışmalısın.
Sürekli olarak aynı hatayı tekrarlarsa da konuşursun tekrardan ciddi şekilde.

ailesiyle istemede biraraya gelmiştik. isteme ve söz olalı 1 ay oldu akşam çay içmeye gelmediler.zaten biz tanışıyoruz ama gelmeleri gerekirdi öyle değilmi.
tamamda kızkardeşinden çekiniyor olması bana öyle davranmasını gerektirir miydi? ayrıca kendisi çok rahat bir insandır.Hatasını kabul etti ama ben halen üzülüyorum.

ayrıca annesi ve kızkardeşi istemeden sonra bize oturmaya geldiler ama babası gelmedi.Peki benim tek olarak akşam çay içmeye gitmem nasıl olur ? Ailesinin yanında davranışlarını gözlemlemek amacı ile nasıl olur erken mı acaba?

Benimde başıma benzeri gelmişti. Sözden haftalar önce eşim ( o zaman erkek arkadaşımdı :) )ve arkadaşımla bi çay bahçesine gittik. Eşim hep arkadaşımla muhabbrt ediyo, ona bişeyler anlatıyo vs. Nasıl gıcık oldum ama anlatamam. O gece uyuyamadım bile. Ertesi gün konuştum onunla . Sözü eteleyelm dedim. ( tarihi bile belliydi halbuki). Biraz daha düşünmek istiyorum dedim. Adam yıkıldı resmen karşımda. Vücut dili neler hissettiğini çok iyi anlatıyordu. Neden filan diye sordu. Bende, benimle yetwri kadar ilgilenmiyorsun dedim. O gün bu gündür benimle çok ilgilenir sağolsun :1:
5 yılı bitirdik çok şükür bi sorun yok.
Seni gerçekten istiyorsa bundan sonra dikkat edecektir

çekinmiş büyük ihtimalle...
madem anladı kabul etti bi daha olursa düşünürsün...
şimdi üzme kendini..
erkek milleti işte arada gidip geliyo akılları..

çekinmiştir.ilk zamanlar öyle olur.

Back
X