• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok umursuyorum..

Aslında buraya yaklaşık 2 yıldır hiç girmedim.. Ama canım o kadar çok yazmak istedi ki. Ben insanları çok umursuyorum.. Çok umursamak mi iyi yoksa umursamaz mı olmak iyi bilmiyorum.. Çevremde ki insanlarin hiç biri ile kötü olmak istemiyorum... Bazen bu yüzden o kadar yanlış anlaşılıyorum ki .. Asiri üzülüyorum bugün flört ettiğim çocukla bir tartisma yaşadım ben uyuyamazken belki de o mışıl mışıl uyuyordur. Siz de çok umursar misiniz? Yada tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?
En son umursadığımda 29 yaşındaydım ;)

Yaşınız kaç? Ben deli dolu çağlarımda ooo özellikle lisede inanilmazdim😁 su an o arkadaşlarıma beni nasıl çektiniz diyorum. Çok sevmenin çok boğmak olduğunu sanmışım sanirim. Zamanla anladim.
Ünv yillarımda da asiri bağlı ilişkiler geliştirdim. Çok sevdim, sevildim çokta küstük. Sonra barıştık vs☺☺ su an 30'lu yaşlarımda asla kaldıramıyorum bu tarz ilişkileri. Insan yaş aldıkça huzur istiyor.
Duyguları kontrol etmeyi, belli bir seviyede tutmayı öğrendikçe geçiyor. Unutmayın siz sadece duygularınızdan ibaret değilsiniz. Mantığı da işler hale getirmeye çalışın.
Duyguyu rehberimiz edinirsek her gün üzülecek tonlarca sey bulabiliriz. O bize iyi ve kötü hissettirecek seyler yaşatır , biz de onları işleriz. Mantık süzgecinden geçiririz ve bir bakarız ki bitmiş gitmiş😊hangi duygu kalıcı sonuçta. Size o an öyle hissettiriyor diye duygularınıza sarılıp durmayın. Bırakın gitsinler.

Valla giden ömründen gidiyor. Biz ne desek boş yinede takacaksın kafana. Bana hep derler di yapma etme yazık ediyon kendine diye ama nafile. Taki kendim aydınlanma yaşayana kadar. Müdür niye böyle dedi arkadaşım bana laf mı vurdu otobüste yolcu burası havasız derse acaba ben mi kokuyorum. Şimdi bişey oluyor ya arsızlığa vuruyorum. İnan takıp kendimi mahvetmektense sallayıp kafamı rahatlatıyorumkafama taksam değişecek mi yooo o yüzden yaşa gitsin

Back
X