- Konu Sahibi merakli_27
Anal seksi sevmem neden beni kötü birisi yapıyor cokmu kötü biriyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalmak istemiyorum böyle iyiŞeyine sormak lazım bu işin sonu ne kadar kötüye gidecek ne hale gelecek, bize ne, ne seviyorsan öyle yap.
Anal yapan kötü kız oluyormuş kendine saygısı yokmuşAnalla,oralla kötülük,iyilik ne alaka?
Siz bundan memnunsanız bir sorun yok ,bizi ilgilendirmez. Ama ilerde tuvaletinizi tutamaz hale gelirsiniz.Anal seksi sevmem neden beni kötü birisi yapıyor cokmu kötü biriyim?
Bilmiyorum ama ben seviyorumSiz bundan memnunsanız bir sorun yok ,bizi ilgilendirmez. Ama ilerde tuvaletinizi tutamaz hale gelirsiniz.
Korunmak diye bir şey var ya hani?Hamile kalmak istemiyorum böyle iyi
Bu tuvaletini tutamama konusu şehir efsanesi değilmi yaSiz bundan memnunsanız bir sorun yok ,bizi ilgilendirmez. Ama ilerde tuvaletinizi tutamaz hale gelirsiniz.
Onu kim diyor ne alakaAnal yapan kötü kız oluyormuş kendine saygısı yokmuş
Xdsff benim hoşuma gidiyor aciyla girmesiKötülük ile alakası yokta, götüne acımayan başkasına hic acımaz, götüne bunu yapan bize neler yapmaz diyorum ben avzff
En yakin arkadaşımOnu kim diyor ne alaka
En yakın arkadaşımOnu kim diyor ne alaka
Peki Mahmut abi :) pek bi yere girebildigini sanmıyorum ama avzfXdsff benim hoşuma gidiyor aciyla girmesi
O ne demekPeki Mahmut abi :) pek bi yere girebildigini sanmıyorum ama avzf
Bu konuda araştırma da yapmıştım bir ara Ferhansin yorumunu gördüm o da anal sonrası sıkıntı çekmiş. Ben hiç denemedim denemeyi de düşünmedim. Hak yolu varken b.k yolunda takılamam.Bu tuvaletini tutamama konusu şehir efsanesi değilmi ya