- 6 Mart 2024
- 12.640
- 25.257
- 518
- Konu Sahibi merakli_27
kaslar zedeleniyorBu tuvaletini tutamama konusu şehir efsanesi değilmi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaslar zedeleniyorBu tuvaletini tutamama konusu şehir efsanesi değilmi ya
Hamile kalmamak için sağlığından olmak.Hamile kalmak istemiyorum böyle iyi

Anladım abi pardon ablaXdsff benim hoşuma gidiyor aciyla girme
Bı çılgınlık yapıp korunsan daha iyi olmaz mıHamile kalmak istemiyorum böyle iyi
Haplar düzensizlik yapıyorBı çılgınlık yapıp korunsan daha iyi olmaz mı![]()
1700 e aldığının tadi iyi mi hakiki olanlar 2200 du en sonSizin konular hep böyle ya. Başka gündeminiz yok mu Allahasen? Ne olacak bu Antep’in hali, baklavanın kilosu 1700 lira olmuş.
Koçak’tan aldım. Hakiki olan hangisi?1700 e aldığının tadi iyi mi hakiki olanlar 2200 du en son
Antepsani bi deneKoçak’tan aldım. Hakiki olan hangisi?![]()
Onu da denedim, fiyatına göre iyiydi. 1000 liraydı kilosu.Antepsani bi dene
Evde denemediğim tek sütlü tatlı olabilir.Profiterol tarifi alabilir miyim?Tatlı demişken..
Ben de denemedim ama yapılışı kolay diyorlar.Deneyip görmek istiyorum.:)Evde denemediğim tek sütlü tatlı olabilir.![]()
Sen kadın değilsinXdsff benim hoşuma gidiyor aciyla girmesi
Nermin Yazılıtaş tarifi için garanti diyorlar ama bilemedim.Ben de denemedim ama yapılışı kolay diyorlar.Deneyip görmek istiyorum.:)
Tiramisu da güzel bir tatlı.Tamam hemen bakayım Nermin hanıma.Teşekkür ederim..Nermin Yazılıtaş tarifi için garanti diyorlar ama bilemedim.Ben de yarın tiramisu yapacağım.
Saygı popoyla mı oluyormuş? Ayrıca kendinize saygısız olsanız bile kimseyi ilgilendirmez ki.Anal yapan kötü kız oluyormuş kendine saygısı yokmuş
Nermin Yazılıtaş tarifi için garanti diyorlar ama bilemedim.Ben de yarın tiramisu yapacağım.
Profiterol tarifi alabilir miyim?Tatlı demişken..
Evde denemediğim tek sütlü tatlı olabilir.![]()
Nermin Yazılıtaş tarifi için garanti diyorlar ama bilemedim.Ben de yarın tiramisu yapacağım.
Yoğun mu çalışıyorsun Lalecim? Ben öğretmenim, vaktim oluyor. Her gün değil ama haftada 1-2 mutlaka yaparım.Ya şu tatlıları yapacak vakitleri nasıl buluyorsunuz?
Hafta içi akşama karnımızı doyuracak yemek yapsam şükrediyorum.
Hafta sonu zaten full dışarıdayız,akşam yemeğini dışarıda yiyip eve kendimizi zor atıyoruz.