- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
-
1,5 sene helalimsin diyen bir insanında beklentisinin bu olup olmayacağını da gayet iyi bilebilirim değil mi ?Erkeklere guven olmayacagini belirteyim baska yorumum yok
Kesinlikle geri dönme, sakın inanma! Onu senin kadar seven, ilgi gösteren, senden daha güzel birini daha bulamamış. O yüzden şuan kendini sana hatırlatma çabasına giriyor. Ayrıldım ama bak yapamadım masalları okumaya başlamış bile. Kafanı hiç karıştırma, eğer gerçekten sevmiş olsaydı ilk ayrılığı sana yaşatmaz, senden vazgeçemezdi. Böyleleriyle hiçbir şekilde ciddi bir ilişki yaşanacağına inanmıyorum ben. Ayrıca ayrılıp tekrar barıştığın zaman bu ayrılalım kelimesi dillere pelesenk oluyor, her kavgada da öne sürülüyor. Sakın barışma canım, kendine yeni bir yol çiz..Kızlar merhaba. Buraya eski erkek arkadaşımla ilgili konu açmıştım.Şimdi anlaşılabilirlik açısından kopyalayım ;
merhabalar yeni üyeyim ama uzun bir zamandır takip ediyorum.Konuma gelecek olursak kızlar ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım sevgilimle 2,5 ay önce ayrıldık.
Bana ilerletemediğini,katlanamadığını,sıktığımı vs gibi nedenler sunarak ayrıldık.Hoş,bana göre de o çok ilgisiz gelmeye başlamıştı.Kavga ediyoduk,tartışıyorduk sürekli vee ayrıldık.
Ben bu 2,5 ayda birkaç kez geri dönmek istedim ama geri dönüşü sert oldu.Olmaz dedi.
En son sayfalarca mesaj attım,deneyelim dedim ama kendisi bu saatten sonra olmayacağını söyledi.
Gece ver cevabını düşün iyice dedim,gece sorduğumda ise cevap bile atmadı..Bu olaydan 5 gün sonra benim doğum günümdü.Mesaj attı ; ''Keske farklı sekilde olsaydı ama olamadı bu saatten sonra yapacak birşey yok.Bende isterdim şuan elele olmayı ama olmuyor işte.Ömrünün kalanında mutluluk peşini bırakmasın.O yüzündeki tebessüm hiç kybolmasın.Gerçekten bugün birlikte olabilmeyi dilerdim.İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni mutlu yıllarr..'' dedi.Bense teşekkür ederim dedim sadece.
Neyse ertesi gece ise saat 4te facebooktan meaj atmış.''Saçmalama arkadaş listenden mi çıkardın şimdide.Düzelecek mi böyle yapınca herşey ?'' demiş.
Bense ''Sen artık hiçbirşeyimsin.Ben sana temiz geldim başkasına temiz giderim.Ben çok çabaladım.Olmadı.Artısıyla eksisiyle çok tecrübe edindim bu ilişkimden.Benim seninle bundan sonra konuşmam doğru değil.Kendine iyi bak'' dedim.
''Bide sen bitirdin beni bide sen öldürdün''yazmş.
''Böyle olmasını sen istedin,sen beni cevapsız bıraktığında tamamen bitti benim için.''yazdım ve cevap vermedi ondan sonra.
Kızlar bu eski konumdu.Gelgelelim ki;
Arkadaşlar bunun üzerinden 1,5 hafta geçti ve bugün Aysu diye mesaj attı.Efendim dedim.Napıyosun rahatsız etmek istemedim merak ettim sadece dedi.Bende gayet iyi olduğumu şimdi tekrar neden mesaj attığını sordum ve bi süre konuştuk.Çok zor zamanlar geçirdim sana patladım,yapmamalıydım.Seni ilk günki gibi seviyorum.Herşeyinle çok özledim ama yürütemedik,olduramadık dedi.Neyse bisüre ben içimi döktüm ona.Sadece hakkını helal etmeni istiyorum yaşadıklarımız çok güzel şeylerdi dedi.
Kızlar sizce amacı ne olabilir ? Bu adam gerçekten pişman oldu mu ? Ben çözemedim yardım edin bu çocuğun derdi ne ?
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.Okuyan gözleriniz,yazan elleriniz dert görmesin.Şimdiden teşekkür ederim.
Ben size yorum dahi yapmak istemiyorum. İyi geceler.Konubsahibinin konusunu okudum diger konusunu ve bu gibi seyler orda da soylendineyse ya zaten kefil olcak kadar guvendigi kisiyi bize sormasi tuhaf
Derdinin de ne oldugunu cozebilirsin ozaman ayrilip sonradan gelen erkekler birdaha gitmek icin gelebiliyorlar bunu bu forumdaki konularda cok gordum bir erkek icin uzulmesini hic bir bayanin istemem o yazdigim yorumda erkeklerin aklindan gecen pislikler kamufle edip kizlara hos gozukuyorlar yanlissam duzeltin guvendiginiz biri oldugunu konuyu okurken dusunmedim oyle birsey olsa konuyu tekrar acmazdiniz diye dusundum1,5 sene helalimsin diyen bir insanında beklentisinin bu olup olmayacağını da gayet iyi bilebilirim dagird ?
Bastan yapmasaydiniz keskeBen size yorum dahi yapmak istemiyorum. İyi geceler.
birde siz pesinden gittiginizde cabaladiginizda sizi umursamadiginizi yazmaniz bana yetti1,5 sene helalimsin diyen bir insanında beklentisinin bu olup olmayacağını da gayet iyi bilebilirim değil mi ?
Teşekkür ederim dönmeyeceğimKesinlikle geri dönme, sakın inanma! Onu senin kadar seven, ilgi gösteren, senden daha güzel birini daha bulamamış. O yüzden şuan kendini sana hatırlatma çabasına giriyor. Ayrıldım ama bak yapamadım masalları okumaya başlamış bile. Kafanı hiç karıştırma, eğer gerçekten sevmiş olsaydı ilk ayrılığı sana yaşatmaz, senden vazgeçemezdi. Böyleleriyle hiçbir şekilde ciddi bir ilişki yaşanacağına inanmıyorum ben. Ayrıca ayrılıp tekrar barıştığın zaman bu ayrılalım kelimesi dillere pelesenk oluyor, her kavgada da öne sürülüyor. Sakın barışma canım, kendine yeni bir yol çiz..
Ama şimdi susmakta kalmakta tamir etmekte senin bileceğin iş dedim cevap vermedi buna.İlk başta söylediği gibi zor zamanlar geçirmiş olmalı senin yokluğunu hissetmiş sadece.
Çok ama çok teşekkür ederim.Tam olarak duymak istediğim buydu sanırım.Ben ki kendime gururlu derim.Herşeyi ezdim onun için. Yüzleşmekten korktuğum herşeyi söylemişsiniz zaten.Seviyor olsa ayrilmaz, bir araya gelme isteginizi reddetmezdi.
Pisman olsa helallik istemekle kalmaz reddedilecegini bilse de geri donerdi.
Gizli gucler kafasina silah mi dayiyor bir araya gelmeyin diye?
Siz pisman oldugunu ama gurur yaptigini dusunun istiyor.
Boylelikle tekrar adim atacaksiniz, vazgecilmez oldugunu hissedecek cani isterse zaman gecirecek sizinle.
Her sey istedigi gibi de olmus zaten lutfen bu cok net numaraya kanmayin.
Boyle olmasaydi da beraberken de ayriyken de sevgisine sahip cikamayan insandan ne hayir gelir?
Onda gurur var da sizde yok mu?
Siz gururunuzu mu dinlediniz kalbinizi mi?
Seviyordunuz, arkasinda durdunuz.
İnanin o da sevseydi ve sizinle olmak isteseydi aynisini yapardi.
Ben bunu biraz geç farkettim işte.Bence
Hoooop Aysuuuu ben burdayım
benimle ilgilen de şuan eksiklenmiş egom yeniden tatmin olmaya devam etsin
demek istitor...
ohooo o zaman kuyrugu sıkışmış kedi gibi kıvranıyor senin ilginemeni istiyor herhalde tekrardan.Ama şimdi susmakta kalmakta tamir etmekte senin bileceğin iş dedim cevap vermedi buna.
Seviyor olsa ayrilmaz, bir araya gelme isteginizi reddetmezdi.
Pisman olsa helallik istemekle kalmaz reddedilecegini bilse de geri donerdi.
Gizli gucler kafasina silah mi dayiyor bir araya gelmeyin diye?
Siz pisman oldugunu ama gurur yaptigini dusunun istiyor.
Boylelikle tekrar adim atacaksiniz, vazgecilmez oldugunu hissedecek cani isterse zaman gecirecek sizinle.
Her sey istedigi gibi de olmus zaten lutfen bu cok net numaraya kanmayin.
Boyle olmasaydi da beraberken de ayriyken de sevgisine sahip cikamayan insandan ne hayir gelir?
Onda gurur var da sizde yok mu?
Siz gururunuzu mu dinlediniz kalbinizi mi?
Seviyordunuz, arkasinda durdunuz.
İnanin o da sevseydi ve sizinle olmak isteseydi aynisini yapardi.
İyi kötü ne varsa unuttum ben bir daha merak etme ne yaptığımı yazdım.Ben egosunu tatmin edebileceği bir oyuncak olmuşum ona.Bunu ise neredeyse 2 yıl sonra farkettim.Yazık.ohooo o zaman kuyrugu sıkışmış kedi gibi kıvranıyor senin ilginemeni istiyor herhalde tekrardan.
Sanırım aaklın yolu bir.Ve duygusallıkla göremiyoruz bzen bazı şeyleri.Hep geç farkediyoruzAklimdan gecenleri yazmissiniz..aynen katiliyorum..
Bence çok sevseydi dönerdi bi şekilde hayatında başka biri olabilir mi diye düşündüm.Kızlar merhaba. Buraya eski erkek arkadaşımla ilgili konu açmıştım.Şimdi anlaşılabilirlik açısından kopyalayım ;
merhabalar yeni üyeyim ama uzun bir zamandır takip ediyorum.Konuma gelecek olursak kızlar ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım sevgilimle 2,5 ay önce ayrıldık.
Bana ilerletemediğini,katlanamadığını,sıktığımı vs gibi nedenler sunarak ayrıldık.Hoş,bana göre de o çok ilgisiz gelmeye başlamıştı.Kavga ediyoduk,tartışıyorduk sürekli vee ayrıldık.
Ben bu 2,5 ayda birkaç kez geri dönmek istedim ama geri dönüşü sert oldu.Olmaz dedi.
En son sayfalarca mesaj attım,deneyelim dedim ama kendisi bu saatten sonra olmayacağını söyledi.
Gece ver cevabını düşün iyice dedim,gece sorduğumda ise cevap bile atmadı..Bu olaydan 5 gün sonra benim doğum günümdü.Mesaj attı ; ''Keske farklı sekilde olsaydı ama olamadı bu saatten sonra yapacak birşey yok.Bende isterdim şuan elele olmayı ama olmuyor işte.Ömrünün kalanında mutluluk peşini bırakmasın.O yüzündeki tebessüm hiç kybolmasın.Gerçekten bugün birlikte olabilmeyi dilerdim.İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni mutlu yıllarr..'' dedi.Bense teşekkür ederim dedim sadece.
Neyse ertesi gece ise saat 4te facebooktan meaj atmış.''Saçmalama arkadaş listenden mi çıkardın şimdide.Düzelecek mi böyle yapınca herşey ?'' demiş.
Bense ''Sen artık hiçbirşeyimsin.Ben sana temiz geldim başkasına temiz giderim.Ben çok çabaladım.Olmadı.Artısıyla eksisiyle çok tecrübe edindim bu ilişkimden.Benim seninle bundan sonra konuşmam doğru değil.Kendine iyi bak'' dedim.
''Bide sen bitirdin beni bide sen öldürdün''yazmş.
''Böyle olmasını sen istedin,sen beni cevapsız bıraktığında tamamen bitti benim için.''yazdım ve cevap vermedi ondan sonra.
Kızlar bu eski konumdu.Gelgelelim ki;
Arkadaşlar bunun üzerinden 1,5 hafta geçti ve bugün Aysu diye mesaj attı.Efendim dedim.Napıyosun rahatsız etmek istemedim merak ettim sadece dedi.Bende gayet iyi olduğumu şimdi tekrar neden mesaj attığını sordum ve bi süre konuştuk.Çok zor zamanlar geçirdim sana patladım,yapmamalıydım.Seni ilk günki gibi seviyorum.Herşeyinle çok özledim ama yürütemedik,olduramadık dedi.Neyse bisüre ben içimi döktüm ona.Sadece hakkını helal etmeni istiyorum yaşadıklarımız çok güzel şeylerdi dedi.
Kızlar sizce amacı ne olabilir ? Bu adam gerçekten pişman oldu mu ? Ben çözemedim yardım edin bu çocuğun derdi ne ?
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.Okuyan gözleriniz,yazan elleriniz dert görmesin.Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?