- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
-
Bütün arkadaşlarım bu yorumu yaptı.İnanın bilmiyorum.Tek düşündüğüm geldi egosunu tatmin etti ve gitti.Bence çok sevseydi dönerdi bi şekilde hayatında başka biri olabilir mi diye düşündüm.
Haklısınız.Mesela bugün pas vermeseydim peşimde koşardı belki.Bana öyle geliyor ki geldi ve egosunu tatmin etti sadece,gitti sonrasında da.Kendime çok kızgınım duygularıma bilmem kaçıncı defa yenildim. Böyle biri olmak istemiyorum.Bir daha yazdığında cevap verme, iyice kudursun. Şu an sadece peşine düşmeni istiyor, yalvarmanı ona olan sevgini dile getirmeni istiyor amacı barışmak değil. Eğer cevap verirsen hala onu istediğini düşünür.Vereceğin tek yanıt bile Aysun hala beni istiyor diye düşünmesini sağlayacak.
Eğer hala niyetin varsa, seviyorum keşke bir araya gelsek yeniden diyorsan hiç ilgilenme, yüz verme aradığında açma ve mesajlarına cevap verme. Seni tamamen kaybettiğini anlasın, anladığında karşına çıkmak zorunda kalır o zamanda sen ben artık bunları istemiyorum seninle çok zor de dön sırtını git , o zaman seni ikna etmek için elinden geleni yapar. Erkekler hep aynı, egoları incindiğinde böyle oyunlar oynuyorlar.
İnsan ilk ilişkisinde çık güzel hayaller kuruyor.Ben bunu biraz geç farkettim işte.
Canım kendini üzme nolur. Bak bende sevgilime ara verelim demeyi düşünüyorum çok saçma belki ama artık katlanamıyorum. Yapma dediklerimi yapmasına bana bağırmasına sonra bağırmıyorum demesine o kadar çok olay biriktirdim ki içim içimi yiyor nasıl diyeceğimide bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorumdaBütün arkadaşlarım bu yorumu yaptı.İnanın bilmiyorum.Tek düşündüğüm geldi egosunu tatmin etti ve gitti.
Ben çok ama çok teşekkür ederim.Bende hep böyle düşünenlerdendim.Hani ayrılınca tutmaz birdaha diye.Şimdi o ayrıldıı için mi bilmem dönmek istedim.Ha sorsanız dönünc mutlu olurmuydun diye olmazdım. Olmaması daha iyi galiba.Canım kendini üzme nolur. Bak bende sevgilime ara verelim demeyi düşünüyorum çok saçma belki ama artık katlanamıyorum. Yapma dediklerimi yapmasına bana bağırmasına sonra bağırmıyorum demesine o kadar çok olay biriktirdim ki içim içimi yiyor nasıl diyeceğimide bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorumdaseni çok iyi anlıyorum ama zaten bi kere ayrıldıktan sonra barışsanda aynı olmuyor. Lütfen mantığını kullan duygularımızı kullanmamız çok üzülmemize neden oluyor.
Sanırım aaklın yolu bir.Ve duygusallıkla göremiyoruz bzen bazı şeyleri.Hep geç farkediyoruz
Ben bütün insani ilişkilerimde hep yapılan kötülüğü çok sonradan farkediyorum.Hep iyi algılıyorum önce.Belki bende onun yaptığı gibi beni kandırıyorumdur.Ve evet olumsuzlukları en geç olduğunda farkediyorum.Hep sonradan sonradan..İnsan ilk ilişkisinde çık güzel hayaller kuruyor.
Olumsuzlukları kolay göremiyor.
Sizin durumunuza çok normal.
Sevinin, olayları irdeleyen ve düşünerek karar vermeye çalışan bir yapınız varmış.
Canım inşallah karşına gerçek aşk çıkar ve çok mutlu olursun. Sen yüz verdikçe egoları büyüyor. Kıskanmamızdan davranışlarımızdan herşeyden egoları büyüyor. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Emin ol bidaha gelecektir bu seferde sen egonu tatmin et at kenara.Ben çok ama çok teşekkür ederim.Bende hep böyle düşünenlerdendim.Hani ayrılınca tutmaz birdaha diye.Şimdi o ayrıldıı için mi bilmem dönmek istedim.Ha sorsanız dönünc mutlu olurmuydun diye olmazdım. Olmaması daha iyi galiba.
Bana sevmiyorum bitti desin kabulum ama gelipte hem bu cümleleri kurup hemde egosunu tatmin etmesi çok ağırıma gittiAllah hepimizin karşısına güzel şeyler çıkarsın hayırlısını versin inşallah.
Evet seviyor ki yapıyor diyoruz çünkü biz sevmesek yapmayız.Normalde ayrılık lafını söyletmezdi sevmezdi. Böyle kolayca kestirip atması çok garip.Ama zamanla şaşırmıyorum yaptıklarına.İnsanların ne kadar egolu, ne kadar umursamaz olduğunu ezberletti bugünden sonra.SağolsunZaten kadınlar duygusalligindan çoğu şeyi göremiyor ya...Erkeklerde zeki inan ki bu devirde çok fenalar. ...biz hemen aaa aşkından diyoruz...cunku biz asktan yapiyoruz ve bekliyoruz...bak tatlım söyle düşün bu adam gerçekten inanmıyorum ama pişman olsa bile dediklerini de doğru varsayalım her zoru gördüğünde sana mı maal edecek...o ilk önce ilişkileri aile..sevgili gibi öğrensin de gelsin..yoksa evlenirsen iz dusunemiyorum bile....
İnşallah bir daha gelir. Tek istediğim bu o zaman ben onun egosunu söndüreceğim.Çok vidanlı insanım kimseye yapmam kötülük falan ama resmen kullandı beni.Bunu yediremiyorum kendime.Canım inşallah karşına gerçek aşk çıkar ve çok mutlu olursun. Sen yüz verdikçe egoları büyüyor. Kıskanmamızdan davranışlarımızdan herşeyden egoları büyüyor. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Emin ol bidaha gelecektir bu seferde sen egonu tatmin et at kenara.
Bundan sonra ilişki felsefem budur.Ki araya 2,5 ay sokmuş bir insan bu. Çok teşekkür ederimBen tek bir akşamı bile ayrı geçiren adamın sevgisine güvenmiyorum canım, şimdiye kadar da pek yanılmadım. Bence boşvermelisin.
Ona yakıştırmak istemesemde olan bu galiba teşekkür ederimDengesiz erkek profili. Dışarıda gözü olan ama eldekinden de olmak istemeyen. Aklı sıra böyle yaparak sizi el altında tutmaya çalışıp egosunu tatmin edecek. Uzak durun.
Hiç acıma canım yap ve üzülme sakın.İnşallah bir daha gelir. Tek istediğim bu o zaman ben onun egosunu söndüreceğim.Çok vidanlı insanım kimseye yapmam kötülük falan ama resmen kullandı beni.Bunu yediremiyorum kendime.
Rica ederim işte bunlar hep tecrübe maalesef ki.Bundan sonra ilişki felsefem budur.Ki araya 2,5 ay sokmuş bir insan bu. Çok teşekkür ederim
Ve ben şuan şu yazılanları okudukça kendi saflığıma o kadar acıyorum ki..Ama bir o kadarda kutlarım tecrübelerimi şimdi.Oysaki çok gururlu bir insandım ben.Kendimi öyle bilirdim.Ben emeklerım zayi olmasın diye çabaladım bunca zaman ama zatn onların hepsinin gidesi varmış.Geldi egosunu şişirdi ve gitti.Bana ise kala kala saflığım kaldı.Daha da açıkcası aptallığım. Ama şimdi daha bilinçliyim.Hergün daha da bilinçleniyorum. Neden çünkü hatalarım oldu.İnanmak gibi..Konunuz herkese ornek olmali.
Hem erkeklerin bu tarz hareketlerine mahal verilmemesi...
Hem de bariz hatalarina ragmen sevdiginiz kisiyi koru korune savunmadiginiz icin...
Siz yine iyi durumdasiniz.
Sevgilisi tarafindan terk edilen kizin, cocugun yeni sevgili bulduktan sonra hala kendisini yoklamasi uzerine gururunun oksandigini yazdigini gordu bu gozler.
Siz en azindan amacini anlayabiliyorsunuz erkek arkadasinizin.
Bunu aklinizdan hic cikarmazsaniz ne o ne de baska bir erkek parmaginda oynatabilir sizi.
Tecrube can acitir ama cok degerlidir.
Bundan sonra öyle yapacağım.Keşke bugünde vermeseydim.Belki cevapsızlık uğraşıpta anlatamadığım şeyleri anlatırdı.Pişman olmasını istiyosan attığı mesajlara ve aramalara cevap verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?