Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bilgiHaber vermek icin ben nereye gidecegimi söylerim o da söyler
Ama izin almak icin haber vermesini istiyorsaniz o is olmaz sıkıntılı bir durum.
Siz de haber vermeden sık sık disari cikin. Illaki rahatsiz olup soracaktir.
Izin almak gibi değil de, günlük paylaşım olarak haber verilir.
Tabii şu da var bazen gün içinde iş için şehir içinde birçok yere giderim, böyle durumlarda tabiiki haber vermem.
Ama abartı denecek kadarsa karşı tarafın ki kısasa kısas yaparım ki anlasın .
Yani hepiniz kısasa kısas konusunda hemfikirsiniz değil mi kızlar.Etkiye tepki.
Sen de haber verme.
Empati kursun.
Ama çok sinirimi bozuyor tekrar tekrar olması. Hani diyorum birkaç kez en azından benim için dikkat etse bilgi verse ama yok.Olmuyor nedense.Ben hic hoslanmiyorum haber verme vs olaylarini genelde de unutuyorum haber vermeyi umursamadigimdan olabilir..Sevgilinde benim gibi sanirsam.Bu karsimdakini sevmedigim anlamina gelmiyor ama
Sizin gittiğiniz yerler şimdilik belli olabilir ama omurunuzu aynı yerlere giderek tamamlamayacaksınız. Hayat dinamik. Siz de söylemeyin taa ki tepki gösterene kadar.Yani hepiniz kısasa kısas konusunda hemfikirsiniz değil mi kızlar.
Ya bide benim gittiğim yerler bellidir o da beni hiç merak etmez sormaz sorun etmez. Nasıl yapcam bilemedim.Bu konuyu çözemiyorum![]()
Eger o da sana sormuyorsa nerdesin niye haber vermedin vs diye kesinlikle yapisi boyle degismez pek.Sadece tartirtiginla kalirsin canimAma çok sinirimi bozuyor tekrar tekrar olması. Hani diyorum birkaç kez en azından benim için dikkat etse bilgi verse ama yok.Olmuyor nedense.
Benim de istediğim sadece bir bilgi.
Sadece bilgi
Gerçekten miEger o da sana sormuyorsa nerdesin niye haber vermedin vs diye kesinlikle yapisi boyle degismez pek.Sadece tartirtiginla kalirsin canim
Bilmiyorum ki onda hiç merak etme sorma karışma huyu yok o yüzden işe yarar mı bilmiyorumSizin gittiğiniz yerler şimdilik belli olabilir ama omurunuzu aynı yerlere giderek tamamlamayacaksınız. Hayat dinamik. Siz de söylemeyin taa ki tepki gösterene kadar.
Benim tüm ilişkilerdeki prensibim kısasa kısastır . Emin olun ise yarıyor
Burcu ne? Niye kendini bu kadar uzuyorsun sana karsi ilgili mi seni onemsiyor mu bunlara bak.Bizim bi akraba esinin her seyini sorar kendi soyler ama kadina cehennem azabi cektiriyor bunun bi onemi yok benceGerçekten miOlmaz mı.Artık o kadar sinirim bozuluyor ki değişsin bu durum istiyorum
Dediğiniz gibi o da bana sormaz ,merak etmez.Karışmaz hiç.
Yok mudur bir yolu yani sinirden çıldıracağım.