• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çözemedim.

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Hayatınızdaki insan size bir yere gideceği zaman haber verir mi ?
Güven konusunda şüpheniz yok ancak o hiçbir zaman dışarı çıkacağı zaman haber vermiyorsa bilgilendirmiyorsa bu sorunu çözmenin yolu var mıdır ?

Biz haber veriyoruz ne olur ne olmaz diye..

Ben de vermezdim. Şimdi evliyim hala vermiyorum. Hatta bazen çocuğu da alıp haber vermeden çıkıyorum yolda karşılaşıyoruz :KK53: Yapı meselesi.

Bi de benim bi ilişkim vardı zamanında banyoya girerken bile haber verdiğin türden. Ondan öyle bi illallah demişim ki heralde şimdiki hallerim o yüzden.

Izin almak gibi değil de, günlük paylaşım olarak haber verilir.
Tabii şu da var bazen gün içinde iş için şehir içinde birçok yere giderim, böyle durumlarda tabiiki haber vermem.

Ama abartı denecek kadarsa karşı tarafın ki kısasa kısas yaparım ki anlasın .

Ben hic hoslanmiyorum haber verme vs olaylarini genelde de unutuyorum haber vermeyi umursamadigimdan olabilir..Sevgilinde benim gibi sanirsam.Bu karsimdakini sevmedigim anlamina gelmiyor ama

Gunluk gidilen yerler degil tabikide ama bi isimiz cikip aniden biyere gideceksek biz mutlaka haber veriyoruz. Sevgiliykende boyleydi. Guvenle alakasi yok. Zaten gun icinde mesajlasma varza dogal olarak herseyide soylemis oluyosun.

Siz de haber vermeden sık sık disari cikin. Illaki rahatsiz olup soracaktir.

Izin almak gibi değil de, günlük paylaşım olarak haber verilir.
Tabii şu da var bazen gün içinde iş için şehir içinde birçok yere giderim, böyle durumlarda tabiiki haber vermem.

Ama abartı denecek kadarsa karşı tarafın ki kısasa kısas yaparım ki anlasın .

Etkiye tepki.
Sen de haber verme.
Empati kursun.
Yani hepiniz kısasa kısas konusunda hemfikirsiniz değil mi kızlar.
Ya bide benim gittiğim yerler bellidir o da beni hiç merak etmez sormaz sorun etmez. Nasıl yapcam bilemedim.Bu konuyu çözemiyorum :kızgın:

Ben hic hoslanmiyorum haber verme vs olaylarini genelde de unutuyorum haber vermeyi umursamadigimdan olabilir..Sevgilinde benim gibi sanirsam.Bu karsimdakini sevmedigim anlamina gelmiyor ama
Ama çok sinirimi bozuyor tekrar tekrar olması. Hani diyorum birkaç kez en azından benim için dikkat etse bilgi verse ama yok.Olmuyor nedense.
Benim de istediğim sadece bir bilgi.

Yani hepiniz kısasa kısas konusunda hemfikirsiniz değil mi kızlar.
Ya bide benim gittiğim yerler bellidir o da beni hiç merak etmez sormaz sorun etmez. Nasıl yapcam bilemedim.Bu konuyu çözemiyorum :kızgın:
Sizin gittiğiniz yerler şimdilik belli olabilir ama omurunuzu aynı yerlere giderek tamamlamayacaksınız. Hayat dinamik. Siz de söylemeyin taa ki tepki gösterene kadar.

Benim tüm ilişkilerdeki prensibim kısasa kısastır . Emin olun ise yarıyor

Ama çok sinirimi bozuyor tekrar tekrar olması. Hani diyorum birkaç kez en azından benim için dikkat etse bilgi verse ama yok.Olmuyor nedense.
Benim de istediğim sadece bir bilgi.
Eger o da sana sormuyorsa nerdesin niye haber vermedin vs diye kesinlikle yapisi boyle degismez pek.Sadece tartirtiginla kalirsin canim

Eger o da sana sormuyorsa nerdesin niye haber vermedin vs diye kesinlikle yapisi boyle degismez pek.Sadece tartirtiginla kalirsin canim
Gerçekten mi :KK42:Olmaz mı.Artık o kadar sinirim bozuluyor ki değişsin bu durum istiyorum
Dediğiniz gibi o da bana sormaz ,merak etmez.Karışmaz hiç.
:cry:
Yok mudur bir yolu yani sinirden çıldıracağım.

Sizin gittiğiniz yerler şimdilik belli olabilir ama omurunuzu aynı yerlere giderek tamamlamayacaksınız. Hayat dinamik. Siz de söylemeyin taa ki tepki gösterene kadar.

Benim tüm ilişkilerdeki prensibim kısasa kısastır . Emin olun ise yarıyor
Bilmiyorum ki onda hiç merak etme sorma karışma huyu yok o yüzden işe yarar mı bilmiyorum

Gerçekten mi :KK42:Olmaz mı.Artık o kadar sinirim bozuluyor ki değişsin bu durum istiyorum
Dediğiniz gibi o da bana sormaz ,merak etmez.Karışmaz hiç.
:cry:
Yok mudur bir yolu yani sinirden çıldıracağım.
Burcu ne? Niye kendini bu kadar uzuyorsun sana karsi ilgili mi seni onemsiyor mu bunlara bak.Bizim bi akraba esinin her seyini sorar kendi soyler ama kadina cehennem azabi cektiriyor bunun bi onemi yok bence

Back
X