- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi Villanelle
-
Şaka şaka henüz ben de sorun yaşamadım. Ama o potansiyele hep gardımı almış haldeyim.Belki de sorun gerçekten sendedir?
3'lü olur bu tiksinç duyulması gereken birliktelik ama görümceyi unuttunuzkayınvalideden, eltiden
Görümcem yok maalesef unuttum demek ki. Keşke olsaydı ama, abla kardeş gibi takılırdık3'lü olur bu tiksinç duyulması gereken birliktelik ama görümceyi unuttunuz
Herkesin kaynanası eltisi sizin kaynana ve eltiniz kadar iyi değilse demek kiBurada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.
Linç is loading...
Cünkü herkez ayni degildir kendileri nefret ettiriyor çünkü burdaki hemen hemen bütün üyeler şikayetci anlatıyorlar herkez kendi kalbinin ekmegini yerBurada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.
Linç is loading...
Genelleme yaparak zaten ortalık karıştırmaya çalıştığınız belli oluyorBurada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.
Linç is loading....
Bi başlık var zerre sevmediğim kv... diye başlıyor kalanını unuttum, onu bi incelemenizi öneririm. Nasıl linç yediysem yediremedim demek ki ortalık karıştırmaya geldim.Genelleme yaparak zaten ortalık karıştırmaya çalıştığınız belli oluyor
Görümcem yok maalesef unuttum demek ki. Keşke olsaydı ama, abla kardeş gibi takılırdık
Burada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.
Linç is loading...
Arkadaş olur, kardeşi unut.Görümcem yok maalesef unuttum demek ki. Keşke olsaydı ama, abla kardeş gibi takılırdık
O bende işte. Çok konuşumuyorum nazar ederler diyeGörümcem yok maalesef unuttum demek ki. Keşke olsaydı ama, abla kardeş gibi takılırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?