Ben daha bosanmadan gorumcemin yaptigi

gulumnry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
39
4
1
Konya
Bosanma gunun belli degil ama benim gorumcem hemen bir kiz bulmus kizin fotolorini abisine gonderiyor begendin mi hemen alip gelelelim yapalim ve kizda kendi gorumcesi yaziklar diyorum gorumceme yazinn her gun kahvaltilarimi begeniyor diye hep ben hazirlardim ustumde bir sey begenirdi verirdim en azindan bosanma gunumu bekleselerdi bu kadar mi degerim allhndan bulsun yarabbim

görümcen, kendi görümcesini eşine mi ayarlamaya çalışıyor yanlış mı anladım?

Gorumcenizin yaptigi adilik baska birsey degil.

Boyle bir aileden kurtuldugunuza sevinin. Bosanmaya niyetlendiginiz adam da artik umurunuzda olmasin. Ne kadar onemserseniz o kadar caniniz yanar. Allah hepsinin mustehakini versin.

Görümcesini yenge yapacak yani

Dünyada başka kadın kalmamış gibi bu nasıl bir zeka örneği yarabbim...

Sadece agzim acik kaldi arkadaslar ve seviniyorum bunlardan kurtulduguma bakalim sonlari ne olacak.......mutluluklar hepsineeeee

Gorumcemin kocasi buna nasil onay veriyor anlamadim bizimle o kadar vakit gecirdi o da hayirlisi nasipse olur demis

Bizlerde ya görümceyiz yada görümce adayı benim bugün görümcemle olan diyoloğumu anlatmak faz oldu😃görümcemi bundan 3 saat önce severdim hemde adaletli bayandır diye kulağına gidecek yakın çevremde bahsederdim yıllanmış görümcemi niçin yüzünü yeni gördüm daha önce bir konuşma geçmişti aramızda o konuşmada biliyordum şahide ihtiyacım olacak ve adaletine güveniyordum diye şahit onu yaptım kendimce aradı beni
Görümcem: alo
Ben:efendim bebeğim
Gr: canım bir şey duydum
Ben:evet bu konuyu konuştuk ya abla diyorum bak bana ne kadar safım ya
Görümcem: ne zaman
Ben: abla şakamısın
Gr:çocuklarına yeminler ediyor gençliklerini görmeyeyim hayırlarını görmeyeyim konuşmadık demez mi
Ben: seni bugün tanıdım abla lütfen bir daha görüşmeyelim ve engelledim telefonumdan yeni gördüm iki yüzünü birde kocaman kadın yalan yere yemin ediyor ayıp şiddetle kınıyorum burdan protesto ediyorum kötü görümceler kahrolsun sloğanımız bu artık 😃😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Huylu huyundan vazgecmez. Birak evlendirsin gorumcecigini sonradan yuzyuze bakacak halleri kalmayinca kimi ayarlayacak acaba.

Seni destekliyorum kahrolsun kotu gomurceler gelsin iyi gorumceler.benimde iki kardesim evli ama ben eslerini coook seviyorummmm hep boyle oluruz inssalh bugunlerde benim en buyuk destekcilerimmm canlarim allh onlari hep mutlu etsin

Yaziklar olsun o gorumcene ne diyeyim !!!! ne demek ya kizin fotolarini gondermek abisine filan hemde kendisinin gorumcesiymis yuh yani !!!!! hayvanlarin hayvanligina saygim sonsuzda su insanlarin hayvanligini cozemedim bir turlu !!! kimsenin gunahni almak istemem lakin dusunmemek elde degil bu gorumcen senin yuvanin dagilmasi icin elinden geleni yapmistir heralde bu yazdiklarindan sonra bunu dusundum eger yanlisim varsa duzelt lutfen !!!! cahillikten adilikten baska bisey degil bu psikopat gorumcenin yaptigi dedigin gibi bagri bosanmayi bekleselerdi salla gitsin kurtulduguna sukret sen gul oyna eglen hayat senin hayatin !!!

Son düzenleme:
Bir an once bitsin baska bir sey istemiyorum....nerdeyse benle evliyken evlendirecekler pislikler .esimde pisligin tekiymis daha dun yalvariyordu yasayamam sensiz basimi secdeden kaldirmiyorum dua ediyorum diyordu bbana don diye esyalarini yikadim katladim affet 3 tane kurban kesecegim ......ama bugun facede kizin fotosu icin kapaliyken daha guzel demis daha kesin bir sey deme bekle demis enistesi ecinde ne diyor o bu konu icin diye sormus...insan bu surecte nasil bu kadar acele edebilir yanlis ustune yanliss yapiuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…