• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha bosanmadan gorumcemin yaptigi

ne insanlar var...Huylu huyundan vazgecmez nekadar tedavi olsada bos bence ben senin yerinde olsaydim tekrar hayatimi zehir etmezdim bikere hata yapmissin zaten birdaha tekrarlama bosver ne hali varsa görsün öyle adamla ömür gecmez kendini düsün acima kimseye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kıza yazık diyeceğim
Ama kızın da sizin boşanıyor olduğunuzdan haberi varsa ve buna rağmen evlenmeyi düşünebiliyorsa
Hiç yazık da değil
Üzülme sadece uzaktan izle
İş evlendirmeyle bitmiyor

Son düzenleme:
Bosanma gunun belli degil ama benim gorumcem hemen bir kiz bulmus kizin fotolorini abisine gonderiyor begendin mi hemen alip gelelelim yapalim ve kizda kendi gorumcesi yaziklar diyorum gorumceme yazinn her gun kahvaltilarimi begeniyor diye hep ben hazirlardim ustumde bir sey begenirdi verirdim en azindan bosanma gunumu bekleselerdi bu kadar mi degerim allhndan bulsun yarabbim
görümcenin iyi niyetlisi az bulurnur cnm bi tandede bende var geçenlerde tvde bi oyuncuyu gösteriyo abisine ben bu kadını çok beğeniyorum çok güzel gözleri bilmem ne bana dönüp dese kötü anlamıcamda abisine anlatmasına ne gerek var sırf beni rahatsız etmek kıskanıyor çünkü beni zaten. abiside bakamdı tvye cvpta vermedi ama o gittikten sonra söyledim eşime neden böyle yapıyo ayıp dedim oda o kendi fikrini söyledi senin analdığın anlamda dememiştir kötü niyetli demedi dedi anlamıyorki :( senin eşin dayakçı olduğu için görümcen kendi görümcesini ayarlıyo zaten cnm sen üzülme çünkü kendi görümceside dayak yesin diye belki bi nevi ondan intikam alıyo :)

Son düzenleme:
Bosanma gunun belli degil ama benim gorumcem hemen bir kiz bulmus kizin fotolorini abisine gonderiyor begendin mi hemen alip gelelelim yapalim ve kizda kendi gorumcesi yaziklar diyorum gorumceme yazinn her gun kahvaltilarimi begeniyor diye hep ben hazirlardim ustumde bir sey begenirdi verirdim en azindan bosanma gunumu bekleselerdi bu kadar mi degerim allhndan bulsun yarabbim

Cok aci degilmi ?onlar icin herseyi yap
saatlerce calis kredi kartini adama ver
o istedigi gibi kullansin sen ondan para dilen.

Sen cok iyi niyetli bir insanmissin kardesim Allah c.c gönlüne göre versin bundan sonraki hayatinda
ve üzülme

Onlar seni daha fazla kullanamadiklarindandir yaptiklari...

facebook'ta mı oluyor bunlar? bence bu psikopat ailesini hayatınızın her alanından çıkarın, facebook'tan falan silin. nispet yapıyorlar güya, çok komikmiş.
böyle ufak saçma sapan şeylere kafanızı takmayın, yeni hayatınız başlıyor.

Back
X