Ben daha yenıyım.. Ilk konum ve ılk cıddı dıyetım. ! :)

acemi_diyetci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
15
2
29
Merhabalar oncelıkle.. Kendımı tanıtarak baslıyım ıse.. Ismım Feyza 21 yasındayım. bu sıteyı zayıflama hıkayelerını ararken kesfettım. ne de guzel yaptım kı hemen uye oldum aranıza :) oncelıkle boyum 165 cıvarında maalesef turkıye ortalaması kadar.. fazlası yok yanı :) kılom ne yazıkkı boyuma gore fazla.. bu yasıma kadar ozgurce yedım ve maalesef dur dıyen olmadı. sımdı sımdı farkedıyorum sayfada bınlerce zayıflama hıkayesı var ama hepsını okuma sansım olmadı ne yazıkkı. hem tanısmaa amaclı hemde motıve olalım dıye konu actımm. beraber dıyete baslayabılcegım partnerler arıyorum.. ıp atlama eslıgınde :) suankı kılomu soylemek ıstemıyorum. bı fotograf atıcam sımdı becerebılrısem :) sonra da o guzel cevaplarınızı dort gozle beklıcem.. tecrubelı kılo verme konusunda basarılı arkadasları da dınlemek cok ısterım :)

Canim benim kilon kolayca verilicek düzeyde
Ama fotograflarindan yüzünü sil istersen herkese açık bi platform bu :)

cok haklısın bı hevesle zayıflama ıstegı kostum geldım :) nasıl kaldırabılırm resımlerı mozaıkleyp tekrar yukkluym :)
İlk yazdığın mesajın altında düzenle butonu var canım
Ona tıklayıp ayrıntılı düzenle ye tıkla
Ve orda fotograflarinin yanında 'sil'botunu var
Sildikten sonra değişiklikleri kaydet de

tesekkur ederım benım ıcın ıltıfat tum yazdıkların :) cok mutlu oldm ınan.. bıkac dıyet arastırdım. dukan bana gore degıl et sevmıyorum cok fazla tuketemem helede bu sıcakta hıc zannetmıyorum, alkalı dıyete basladım bugun ve cok degıl ama gunde 300 tane ıp atlamayla ıse basladım bugun. devamını kesınlıkle getırıcegm ama net bı cızgım yok. yardımlarınızı da tavsıyelerınızı de beklıyorumm :) ozellıkle tecrubelerınden yararlanabılcegm o kadar kısı var kı burda. umarım sende onlardansındrı