ben de aldatıldım sanırım...

olay şu. ben bu adamla gayet iyi cok sevdiğim bir arkadaşmış gibi insanların gözü önünde konuştum.ilişkimizi bilmiyorlardı.anlatmadım.kimse de şüphelenmedi.öyle dengeli durduk. bizi sadece cok iyi anlaşan iki iş arkadaşı olarak tanıdılar.ben birden ondan nasıl uzaklaşırım insanların içinde. :ssz::ssz:

Boşver insanlar ne düşünüyorsa düşünsün
Alt tarafı bozuşmuşlar diye düşünürler
Gidipte biz sevgili olmuştuk ama bu beni aldattı ondan küsüm demezseniz bilmezler

Dışarda al ifadesini bi güzel :22: rahatla
İçerde yine X bey dersin, sonra da ne hali varsa görsün..

Şimdi anladım canım..
Madem diğerini bitiremedi ilk fırsatta ona koşuyor neden seninle başladı ki iyice nefret ettim bu erkek milletinden ya..!!!
Ağla canım anlıyorum ben seni benzer bi durum bende yaşamıştım..
O şu an aramıyor çünkü şokta senin öğrenmeyeceğini düşünmüştü ama olmadı öğrendin.. Birde sakinleşmeni bekliyor sonra şansını deneyecek.. Ama illaki sana dönecek bunu biliyorum..

:43::43::43: dönse dert dönmese dert. ya nasıl diyorum bir insan bu kadar iyi rol yapar.ben mi görmedim o mu çok iyi rol yaptı.bildiğim tek şey var kendimi hiç affetmeyecegim.onu da kendimi de.çünkü ben bu ilişkiye başlarken ailemi karşıma almayı göze aldım.iş yerinde duyulsaydı vay halime. olacak iş değildi. onun için de aynıydı gerçi.o da aynı belki daha fazla zrorluklarla karşılaştı daha da karşılaşacaktı. tek istegim bu biliyor musun dönsün. ya açar onu sevmediğimi anlatırım kendimde o gücü bulursam ya da hiç açmam içine dert olur. te istegim arasın o. inş dediğin gibi olur.:43:

ilişkisinin bittiğini sevgisinin bittiğini sölediği biri. başlamadan önce hayatındaydı ama sevmiodu bitirmişti. ben bundan emin deildim.sora emin oldum beni sevdiğine deliler gibi. gözlerime öle bakıodu ki ne kadar gitse de benden görünce gözlerinin içi gülüodu beni görünce.inanmıştım beni sevdiğine. ama bi ara aramıza sogukluk girdi.sorunlar yasadık. o dönbem bana sorunları oldugunu canınn sıkkın oldugunu sölodu hep.sora üstüne gidince benden sogudugunu sölemişti.sonra konuştuk yeniden toparladık affettim onu.sora yalanını yakaladım özür diledi affettim.

geçen gün vodafone da şifreyle hat detayı görüntüleniyor y.şifrresini istemiştim bi kaç kez uygun bi tarife seceyim sana diye.vermedi.dün bi şekilde aldım o şifreyi. önceleri vermedi telefonu yok dedi mi zaten inatrtıe istersen çek git o kçücük şey için bile inadından vazgeçmez. dün bi tabularını yıkası geldi baktı ben çok üzüldü bu yüzdn beni kırdıgı için verdi telefonu. aldım şifreyi aldıgımı anşlamadı. telefonu sessizdeydi.msjı okuyup sildim.şifreyi aklımda tuttum. sölemedim ki değiştirmesin ben eve gidene kadar diye.ona da msj attım da cevap gelmedi dedim. eve geldim baktım. o aramızın bozuk oldugu dönem bana bi sn bile ayıramayan cok kötü oldugu dönem beyefendi günde en az on kez onunşla konusmuş.dahası gecen hafta kontçr yüklemiş ki bana kont yok diye hep şirket hattından arıodu. tum kontörleri 1 haftada sadece onla görüşerek bitirmiş. halbui son bi haftadır öle iyi ki aramız.beni görmeden evimin önünden geçmeden eve gitmez. sabahın 6 sında bana bi kez msj atmayan insan o dönem bi kez sabah 6 da ona msj atmış.aramış vs vs vs. yıkıldım kızlar.öle inanmıştım ki sevgisine sogudum senden bitti dediğinde bile beni hala sevdiğine bazı sorunlar oldugu için vazgeçtiğine emindim. cok farklıydı.ruh eşimdi sanki.yarım oydu sanki.birbirimizin tüm eksiklerini tamamlıyoduk sanki. birlikte bi bütündük. sanki 23 yıldır içimde olan ama dışarı çıkkmayan bir ruh karakter onun bedenine girmiş gibiydi.nasıl anlatılır ki daha. eksik kalan yanım akıllı görünmeye çalışırken içten içten deliren şımaran ruhum onda can bulmuş gibiydi. kimsenin yanında yapamadıgım kimseden isteyemediğim her seyi ona rahatlıkla söyleyebiliyodum. nasıl alışırım onsuzluga bilmiyorum. bir de svmiyorum aşık değilim artık içimdeki aşk btti birbirimize olan davraışlarımızı yanlış anlamayalım lütfen sen de bitir bişi varsa içinde dedim.sanki içi parçalanan ben değilim sanki bir anda her syei bitirip yeni br hayata başlamış gibi. yalan. içim acıyor. ama yaptıklarını düşünüyorum da sevmemiş aslında beni boşluk doldurmuş.kimbilir aşkı depreştiği için benle arayı sogutup onla buldu belki o dönem. cok sevmişti ama sogumuştu öyle diyordu. yalanmış her sey. olan bana oldu. tek dileğim pişman olup bana dönmesi. daha dün bu saatlede deli gibi aşıktı bu adam bana.bugun bi kez bile aramadı.insan özür diler.hoş dilese de kabul etmem gururum paramparça ama. yine de bekledim yalan değil. bekliyorum da.belki aylarca bekleyecegim de. :43::43::43:

Şu yazdıklarınızdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim sizi aldatmamış, sizinle birlikte hayatındaki insanı aldatmış. Üstelik siz görüşmeye başladığınızda hayatında biri olduğunu da biliyormuşsunuz...

Sizi arayıp sormadığına göre kürkçü dükkanına da geri dönmüştür.

Boşver insanlar ne düşünüyorsa düşünsün
Alt tarafı bozuşmuşlar diye düşünürler
Gidipte biz sevgili olmuştuk ama bu beni aldattı ondan küsüm demezseniz bilmezler

Dışarda al ifadesini bi güzel :22: rahatla
İçerde yine X bey dersin, sonra da ne hali varsa görsün..

şu psikoloji de şu yorumun beni gülümsetti inan ki.:1: cok hoş yazmışsın.

Şu yazdıklarınızdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim sizi aldatmamış, sizinle birlikte hayatındaki insanı aldatmış. Üstelik siz görüşmeye başladığınızda hayatında biri olduğunu da biliyormuşsunuz...

iyi de hayatında değildi ki.bitmiş bir evlilikti.sadece çocuklar oldugu için görüşüyolardı.kagıt üzerinde de bitmişti.yani bekar bir adamdı. suclar gibi yazmıisınız yanlış anladıysam affola ama. yani ben hayatında biri varken girmedim onun hayatına bekar bir erkekken girdim. hayatındaydı derken tanıyordu konusuyordu anlamında söyledim.ama sadece cocuklar oldugu için görüşüordu diye biliyodum ben.

Son düzenleme:
iyi de hayatında değildi ki.bitmiş bir evlilikti.sadece çocuklar oldugu için görüşüyolardı.kagıt üzerinde de bitmişti.yani bekar ve boş bir adamdı. suclar gibi yazmıisınız yanlış anladıysam affola ama. yani ben hayatında biri varken girmedim onun hayatına boş ve bekar bir erkekken girdim. hayatındaydı derken tanıyordu konusuyordu anlamında söyledim.ama sadece cocuklar oldugu için görüşüordu diye biliyodum ben.

Siz öyle olduğunu zannediyorsunuz işte. Bakın gerçekleri de parça parça anlatıyorsunuz. Adam evliymiş, resmen değil ama karısından kopamamış.

Ben sizi suçlamıyorum. Sadece diyorum ki hayatına girdiğinizde onu sevdiğini biliyormuşsunuz. Kolay mı bir evliliği o kadar cabuk unutmak.

Ha öyle mi elmayracım ben o kadarını bilmiyordum

Bende diyorum bu arkadaş nasıl bu kadar medeni kalabiliyor
Demek ki aldatılmadığı içinmiş

ayrıca kurkcu dukkanına geri dönse benle iletişimi keser herhalde.o dönem evet bozuldu aramız ama dun benleydi ve sevgiyle bakıyodu.ben de bunu çözemiyorum ya zaten.bir insan nasıl böyle rol yapar.hem beni sevdiğini söyleyip hem onunla saatlerce nasıl konuşuyordu anlayamadım.dahası ne konuşuyrdu. ha bundan sonrası umrumda değil.eger bir umut varsa hala ben evine dönsün yeniden başlasın isterm.ben kötü biri değilim ki buna üzülüyüm.ya da bozmaya calısıyım.

Siz öyle olduğunu zannediyorsunuz işte. Bakın gerçekleri de parça parça anlatıyorsunuz. Adam evliymiş, resmen değil ama karısından kopamamış.

Ben sizi suçlamıyorum. Sadece diyorum ki hayatına girdiğinizde onu sevdiğini biliyormuşsunuz. Kolay mı bir evliliği o kadar cabuk unutmak.

ben onu akıl edemedim işte.ettim de 1 ay kadar süre beni inandırmaya calıstı her anımda yanıma geldi hep benleydi.bu yüzden inandım. onu sevdiğini bilmiyordum.yemin ederim bilsem yaklaşmazdım.

Yazmış ya canım onu seviyordu biliyordum diye.

ayrıca kurkcu dukkanına geri dönse benle iletişimi keser herhalde.o dönem evet bozuldu aramız ama dun benleydi ve sevgiyle bakıyodu.ben de bunu çözemiyorum ya zaten.bir insan nasıl böyle rol yapar.hem beni sevdiğini söyleyip hem onunla saatlerce nasıl konuşuyordu anlayamadım.dahası ne konuşuyrdu. ha bundan sonrası umrumda değil.eger bir umut varsa hala ben evine dönsün yeniden başlasın isterm.ben kötü biri değilim ki buna üzülüyüm.ya da bozmaya calısıyım.

Bakın evlilik resmiyette bitse bile insanın içinde o kadar kolay bitmez. Üstelik cocukları da var. Yani rol yapmamıştır muhtemelen, sizin için cabalamıştır ama eski eşiyle sabahlara kadar telefonda konuşuyorsa demek ki hala gönlü onda ve olayı çözmeye calısıyorlar.

Size kötü birisiniz demiyorum. Sadece şu şaşkınlığınız beni şaşırtıyor. Adamın boşanmış olduğunu ve hala eski eşini sevdiğini biliyorsunuz ve bunları bile bile ilişkiye başlıyorsunuz, sizin durumunuz görünen köy kılavuz istemez durumu olmuş.

ben onu akıl edemedim işte.ettim de 1 ay kadar süre beni inandırmaya calıstı her anımda yanıma geldi hep benleydi.bu yüzden inandım. onu sevdiğini bilmiyordum.yemin ederim bilsem yaklaşmazdım.

Lütfen beni yanlış anlamayın, sizi asla suclamıyorum, haddim değil.

Bile bile lades demişsiniz ama üzülen taraf siz olmuşsunuz. Adam muhtemeln ayrılık acısını sizin heyecanınızla geçirmiş ve karısından vazgecememiş tüm boşanan erkekler gibi.

buna aldatılmak denir mi bilmiyorum ama eskiden hayatında olan ve hayatından tamamen cıkardıgına inandırdıgı biriydi. ben onunla görüştüğünü ya a bişiler hissettiğini bile bile girmedim kimsenn hayatına.

Lütfen beni yanlış anlamayın, sizi asla suclamıyorum, haddim değil.

Bile bile lades demişsiniz ama üzülen taraf siz olmuşsunuz. Adam muhtemeln ayrılık acısını sizin heyecanınızla geçirmiş ve karısından vazgecememiş tüm boşanan erkekler gibi.

teşekkür ederim haklısınız. yanlış anlamıyorum.yanlış bir ilişkiye başladım ve fazla sevdim hepsi bu.demek ki birilerinin bilmeden ahını almışım ki üzülen de benim.

teşekkür ederim haklısınız. yanlış anlamıyorum.yanlış bir ilişkiye başladım ve fazla sevdim hepsi bu.demek ki birilerinin bilmeden ahını almışım ki üzülen de benim.

Yok canım neden birilerinin ahını alasınız, siz anlatınca sizin sucunuz olmadığını gördüm ben. Bence sizin tek hatanız bu ilişkiye balıklama dalmak olmuş. Üstelik aynı yerde calısıyorsunuz.

Üzülürsünüz ama heybenize yeni bir tecrübe katmış da olursunuz.

Hiç anlamam bir erkeğin neden bir birlikteliği varken aldatma gereksinimi duyduğunu ..
Ayıp ya. Eğer şimdiki ilişkinden memnun değilsen,bunu güzel bir dille ifade edip ayrılsa ve sonra ne halt yerse yesin ..

Niye bir ilişkisini bitirmeden , başka bir gönül ilişkisini girerler..

Lafım size değil , birde böyle insanlala yeni bir ilişki içine girecek olan hanımlar var.Nasıl bir geniş mideye sahipler bunlar.
Böyle bir insana nasıl güvenirler.
E tabi geçmişini adam,tam anlamıyla anlatmazsa saklarsa seve seve girer..
Ayıp ayıp ben utanıyorum böyle erkeklerden.
Birde övünürler.!

Adamlık buysa,inan beş para etmez bir özrü..

Boşversene,biliyorum canın acıyor ama bu saatten sonra ona en büyük cezayı Rabbim verecektir.. Sen sıkma o güzel canını..
:34:

Yazmış ya canım onu seviyordu biliyordum diye.

Bakın evlilik resmiyette bitse bile insanın içinde o kadar kolay bitmez. Üstelik cocukları da var. Yani rol yapmamıştır muhtemelen, sizin için cabalamıştır ama eski eşiyle sabahlara kadar telefonda konuşuyorsa demek ki hala gönlü onda ve olayı çözmeye calısıyorlar.

Size kötü birisiniz demiyorum. Sadece şu şaşkınlığınız beni şaşırtıyor. Adamın boşanmış olduğunu ve hala eski eşini sevdiğini biliyorsunuz ve bunları bile bile ilişkiye başlıyorsunuz, sizin durumunuz görünen köy kılavuz istemez durumu olmuş.

gercekten yazdıklarımı dogru yazamıyorum cumlelerımı dogru kuramıyorum sanırım. kendimi ifade edemiyorum.ben neden sevdiğini bile bile başlayım.öyle oldugunu ilk tanıstıgımız zamanlar bundan 1 yıl önce biliyodum.ama bana yaklaşmaya basladıgı dönemler asla bir dşey kalmadıgını söyledi.inanmadım.uzak kaldım.telefonlarına vs bakmadım.ama o ısrarla bana yaklaştı.beni sevdiğini bu olaydan sonra ilk kez bana yaklaştıgını söyledi vs vs vs.işte öyle bir kaçan kovalanır olayı kovalandım.sonra ben de tamam dedim.inandım unuttuguna. sadece cocuklar oldugu için arada görüştüklerini sanıyodum. yanii o bana böyle anlattı sürekli.anlatmakla kalmadı inandırmak iç,n bin takla attı. bile bile neden lades deyim.

o zaman şyle düşünelim.boşanmış olan tüm erkeklerden uzak kalmalı.çünkü hepsi karısını unutamamıştır ve dönceketir.böyle bir mantık olur mu.evet benim ki bu gruğptaydı.ama ben boşanmış hayatını artık düzene koymuş geçmişte yaşadıklarını tamamen silmiş ve bana asık olmuş biriyle görüştüğümü sanıyordum. zaten ben onu ilk tanıdıgım zamanlar ufak tefek muhabbetler vardı o zamanlar ayrılmıştı yeni unutamamıştı.ama 1 sene sonra hala görüşüp görüşmeyecegini bilemedim.uzak klaldım.görüşmediğine ve unuttuguna emin olunca basladım.ha yanlış biliyormuşum o ayrı.

bu erkeklerden nedir kadınların çektiği yaa. mutlu mesut bi ilişki yaşamak, dürüst olmak çok mu zor. :ssz:

yok zaten artık kimseye inanmam.böyle anlatıyorum ya sanki çok karaktersiz bir insanmış gibi geliyor insana.( öyleymiş sonra anladım da ) ama ben düne kadar hep onun kadar dürüst ve iyi bir insana hiç karşılaşamam sanırdım. ettiği laflar davranışları o beni üzmek pahasına söylediği doğrular bi kez yalanını yakaladım sadece benden çok kendi üzülmüştü bunu yapıp bana mahcup oldugu için (o da yalanmış gerçi) artık birine güvenebilir miyim kimsenin sevgisine inanabiğlir miyim bilmiyorum. hoş umrumda da değil.bundan sonra biri olmuş olmamış.hiç düşünmüyorum bunları.tek düşündüğüm bir an önce onu unutmak.

:43::43::43: dönse dert dönmese dert. ya nasıl diyorum bir insan bu kadar iyi rol yapar.ben mi görmedim o mu çok iyi rol yaptı.bildiğim tek şey var kendimi hiç affetmeyecegim.onu da kendimi de.çünkü ben bu ilişkiye başlarken ailemi karşıma almayı göze aldım.iş yerinde duyulsaydı vay halime. olacak iş değildi. onun için de aynıydı gerçi.o da aynı belki daha fazla zrorluklarla karşılaştı daha da karşılaşacaktı. tek istegim bu biliyor musun dönsün. ya açar onu sevmediğimi anlatırım kendimde o gücü bulursam ya da hiç açmam içine dert olur. te istegim arasın o. inş dediğin gibi olur.:43:

Aslında dönmese senin için daha iyi olur.. Çünkü senle iletişim kurduğu an başa döneceksin.. Sakın arayıp ben seni sevmiyorum vs vs deme desende inanmaz muhtemelen.. En iyi cevap sessiz kalmak aslında..

Back
X