ben de aldatıldım sanırım...

erkekler aldattıkça sevgiye açlığımız dahada artıyor..
daha çok sevgi arayışında olup daha çok aldatılıyoruz..
Allah belasını versin aldatanın.

bir gun onun tarafindan bu aciyi yasayacagim hic aklima gelmezdi.tuttum kendimi.ama basaramadim.agliyorum iste.gozum telefonda.kurtulmak istiyorum bu aski istemiyorum.beni benlikten cikardi.biktim aci cekmekten.daha dun yaa bakislari gozumun onune geliyor.daha dun...ne kadar seviyodu.bumuymus...ben bu aciyi hakedecek naptim.icim paramparca.guclu olamadim iste.agliyorum. dun sirf ben kirilmayim uzulmeyim diye hic yapmayacgi bir ssy yapan adam. ama msjimda yazdim.dunku askimdan hic bir sey kalmadi icimde dedim.7 ay once kimsen bugun de o kisisin dedim.sende d e varsa sil at dedim.bundan sonra birbirimizle konusmalarimiz va bakislarimiz bu yonde olsun.bi yanlis anlasilma olmasin dedim.bunu iyi mi kotu mu yaptim bilmiyorum.ama artik arayip don bana demeyecegini biliyorum.belki hic aramayacak.

Umarım 2 3 gün sonra iki lafına bi ota böceğe kanmazsın bunu sevgiliyken yapıyor evli olsan seneler geçse hadi adam senden bıktı diyelim daha en güzel zamanlarınız yerinde olsam asla göz yummam telefonumu değiştirip bi daha asla görüşmem

Umarım 2 3 gün sonra iki lafına bi ota böceğe kanmazsın bunu sevgiliyken yapıyor evli olsan seneler geçse hadi adam senden bıktı diyelim daha en güzel zamanlarınız yerinde olsam asla göz yummam telefonumu değiştirip bi daha asla görüşmem

:-) adam aramadi bile ne guzel lafi otu bocegi tatlim.hos ben de istemem bunlari.ama olursa da kanmam sadece oturup sukrederim ona ondan vazgecebildigimi gosterdigi icin Allaha.

:-) adam aramadi bile ne guzel lafi otu bocegi tatlim.hos ben de istemem bunlari.ama olursa da kanmam sadece oturup sukrederim ona ondan vazgecebildigimi gosterdigi icin Allaha.

Sinirinin geçmesini bekliyodur erkekler sandığınız kadar aptal değil

çocukları var her zaman o kadını görücek istemesede geçmişten bişeyler paylaştıgı kadınla aynı ortamda bulunucak..ve bu ilerde senin canını çok sıkıcak belkide dogru olan buydu.. Vazgeçmek zor olsada ileriyi düşünerek vazgeçmek gerek

bugun tuhaf bi duyguyla uyandim kizlar. huzur desem deil kRamsarlik desem deil.ikisini ayni anda hissettim resmen.tuhaf.ise gec baslamis bugun.teli de kapaliymis ki onlarin isi cok ski.uyuya mi kaldi bilmiorum zannetmiyorum da. ilgilenmiyorum ve ogrenmedim de nedenini. sonra is yerinde biraz burukluk yasadim. ve suan nasil oldu bilmiyorum ama aci yok.onun aramasini bekliyorum sadece ondan nasil vazgectigimi ona gostermek icin. ve gucluyum.yalniz kalinca acisi cikiyor dun gece oldugu gibi.ama bugun suanda cok iyiim.herkes sen yine affedersin iki yalana kanarsin diyor.herkesi yaniltacagim gunu bekliyorum. o da aynisini dusunuyor eminim. :-)

Son düzenleme:
bazen insanlar arasında ki bağ ve iletişim kopmaz hakkında hayırlısı olsun allaha havale et ve bir an önce yoluna bak :)

bazen insanlar arasında ki bağ ve iletişim kopmaz hakkında hayırlısı olsun allaha havale et ve bir an önce yoluna bak :)

haklısın canım o meseleyi kapadım ben Allah hayırlısını versin tabi. ona tek bedduam benim ondan vazgeçtiğimi gördüğünde gözlerinde o acıyı görmek. vazgeçilemez sandı hep kendini.bitmez sandı. terkedemem gidemem hep yanında olurum sandı. sadece ondan nasıl vazgeçtiğimi görsün istiyorum başka hiçbir şey değil.:ssz:

kizlar bir sorum var.bu hafta vardiyam karsilasmak icin cok musait onunla.ama o vardiyami bilmiyor. yarin eger evden hep ciktigim saatte cikarsam karsilasma ihtimalimiz cok yuksek.eger gec cikarsam karsilasmayiz.ama ise istedigim saatten biraz gec giderim gec kalmayacak sekilde.6 aydir bu vardiyada hep onunla gprusecek sekilde saatimi ayarliyordum ama o olmadigi zamanlarda da ayni saatte cikardim onceden.simdi ne yapsam bilemedim.ben normal saatimde gidecegim adam ustune alinirmi ki benim icin bu saatte gelmis diye. hep biraz erken giderim rahatca kahvalti yaparim falan.eskiden de boyleydi ama o bunu bilmiyor.sevgili olmadan once bu vardiya cok az denk gelirdi.hic karsilasmamistik tesadufen. ustune alinir diye korkuyorum ama bi taraftan da aman birak ne anlarsa anlasin diyorum. bu arada hala aramadi.insan bir ozur diler helallik alir.icimde patladi sinirim :-):-)

ben bu erkekleri cidden hiç bi zaman anlayamıcam hep aldatıyosun hemde suçsuzmuş gibi aramıyosun sessiz kalıyosun çok zekice oynuyorlar aptallar ! sessiz kalıp birde üstüne sizi suçlu duruma düşürüyorlar

sabah karsilastik serviste. o saatteki servise binmem sanmis.bindim.inerken de iyi gunler dedim indim.aradi ise gidince.servise binmezsn sandim.dedi.ben senle dusman olmadigimi soyledim dedim.sonra biraz konustuk.benim cok sevdigim bi cd vardi.onu takmis dinliyordu.oyun havalari falan.keyfine bak keyifli bi cd dedim.hii keyif falan dedi.nasilsin dedi.zor oldu ama iyi oldu dedim bozuldu.bir sey diomusun dedim kapadim.10 dk spra ardi.radyoda bizim sarkimiz caliodu.yaninda insanlar var.sarki dinletti.dinledim.sonra tsk ederim kolay gelsin dedim cevabini beklemeden kapadim. ararsa sadece isle ilgili konular icin irtibata gec lutfen ben senin arkadasin degilim diyecegim. bir de daha onemlisi benim numarami tanidigim arkadaslarina vermeyen insan bugun birine vermis.cougun bizim isyerinde sevdigi bi kiz var onla ilgili bilgi almak icin bana msj atti.numari arkadasina vermesine sasirdim.ben taniyorum konustum coxukla daha once ama numarami neden verdi ki.

Back
X