arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.
canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.
Kim demis kolay olacagini...kim demis ayrilmak cok basit....tabikide kolay degildir tabikde engeller zorluklar yasayacak...tabikide yeri geldimi kahrolacak mahfolacak...fakat bir laf vardir ya...binkere ölecegime bi kere ölürüm...bir ömür bu bitmis evliligi cekecegime tüm zorluklara ragmen ayrilirim....

Elfidamin dedigi gibi herseyi bir kenara at...kutsal olan tek sey insanin onurudur...!!!

Onuda daha fazla yiktirmasin...bizim arkadasa demek istedigmiz sadece bu...
Tüm sayfalari okudum asaga yukari hic kimse yikci veya kötü bir yorum yapmamis...sadece gercekleri ve ilerde muhtemelen olacaklari söylemisler...ha bunu kaldiramiyorsa bilemem tabiki...

Aslinda neden söyle oldu böyle oldu demenin cidden faydasi yok...ama burda en kötü olanda konu sahibinin bu durumdan nasil kurtulurum ne yapmaliyim diye sormamasi sadece teselli yorumlarina tesekkür edip digerlerini es gecmesi..