öncelikle konun hayırlı olsun
bende biran önce haykırmak istiyorum fakattt dün itibariyle tam 17aydır adet oluyorummm
17ay oldu evleneli ve 17aydır istiyoruz fakat olmadı olmuyorrr
sagol canım duygularımı dısa vurdum nihayet tutamadim..
uzuldum tatlim insallah artık bu ay tutturrursunuz.. doktora gorundunuz mu canım?
Kızlar allah hepinizin yardımcısı olsun en kısa zamanda evlat isteyen her kuluna evlat nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:
:1hug:a.s.
evetcanım göründük eşimde varikosel var
ama yinede bi umut işte heray
ameliyat olması gerekiyoo olmadanda olabilirdedi doktor ama yinede ameliyat olsa daha çok şansımız var
canım gecmis olsun, insallah bu ay tutturursunuz.. olmadi insallah ameliyat olması icin ikna edersin canım...
peki sen kendi doktoruna mı goturdun eşini? yoksa urologa mı goturuyorsun testler icin falan da?
YOK CANIM kendi doktoruma deil özel hastanede bi doktoru var ona gitti testlerde felan bişi çıkmadı sperms sayısı düşük çıkınca ultrasyonda bakıldı ve sol stopta varikosel teşhisi kondu
hareketliliği çok yüksek ama sperm sayısı düşük işte 14milyon
tatile gidip geldikten sora olucak inş ameliyat
bende hamileyim diye haykırmayı çok isterdim malesef bugün kırmızılar geldi yine
gecmis olsun tatlım.. insallah gelecek ay tutar...:Saruboceq:
önümüzde ay 3 yıl olucak evleneli ve artık bende
hamileyim diye haykırmak istiyorum bu ay 3. denememiz
umarım bu ay artık hamiş olurum
slm kızlar bizde 11 aylık evliyiz bu ay denemeye başladık bende haykırmak isteyenlerdenim
kız berna ne işin var buralarda dön bakiiim topicine kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
evet biz inşalllah kısmetse topluca haykırcaz bu ay hamileyim diyeee kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
öle bakınıyordum bebem haykırmak falan okuyunca kendimi burda buldum :lepi: kızları topla gel burdanda haykıranlara transfer oluruz kaydirigubbakcemile5
"ben de hamileyim " topigine yazı yazarız insallah arkadaslar insallahh! Isteyen herkese Rabbim cocuklarimizi bagislasin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?