Ben de artık bir an evvel "HAMILEYIM" diye haykırmak istiyorum diyenler buraya!!

gözün aydın canım ne güzel atlatmışsın allah bi daha göstermesin

sagol canim..Amin allah kimseye göstermesin inan coooook Zor onu atlatmak ama cok sükür atlattim :hooray:

kızlar umutlar oteki aya kaldı.. bu ay haykırabilecegim tek sey "REGL IYIMMM" ...maalesef:gitme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
arkadaşım bu dediğin reklam panolarına bende öyle bir gıcık oluyorum ki anlatamam sana.. duygularıma tercüman olmuşsun..bende varım HAMİLEYİM diye haykırmayı öyle çok istiyorum ki..24. ayım dayım bebiş istememin..inşallah bu ay gelir bebeğim..Allahım bütün isteyenlerin kucağını boş koymasın :Saruboceq:

olsun şeker regliyimmm diye bağırmak isteyenlerde çok şükret fıstık..
dogru soluyorsun canımm insallah gelecek aya..

insallah bu ay seninki tutar tatlım.. sen hepimizden cok haketmissin..

hakkında hayırlısı canım..demekki zamanı varmış..Rabbim tez zamanda bebişini göbişine gönderir inşallah...
aynen oyle dun esimle de onu konustuk.. demek Rabbim daha zamanı olmadıgını dusunuyor.. haydi benim umutlar bir dahaki aya...

slm ben de yeni kullanıcıyım.aynı dertten bende muzdaripim.inşallah hepimiz birgün anne oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…