"BENDE HAMILEYIM!!!" diyebilmekkkk...aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh aaaaaaaaahhh...
insallah hepmiz bu ay hamile kaliriz ve haykiririz hamileyiz diye..
inanin bu daha ilk cinsel denemelerim ilk ayim ama 5 yillik evliyim,yani nasil desem..sanki 5 yildir cinselligi yasiyormusumda 5 yildir cocugum olmuyormus gibi hissediyorum kendimi..Cok degisik bir duyguu kafamçokkarıştı
( bilmeyenlere 5 yildir vajinismus rahatsizligi vardi,ama Cok sükür 29.haziranda atlattim )
ALLAHIM tez zamanda hamile olmayi ve 9 ay sonrasinda saglikli sihhatli bebisimizi kucagimizda tutmayi nasip eder..
kızlar umutlar oteki aya kaldı.. bu ay haykırabilecegim tek sey "REGL IYIMMM" ...maalesef:gitme:
Arkadaslar yaklasık nisan ayından beri forumda aktif bir kullanıcıyım ve hepimizin ortak istegi ortak arzusu bir an evvel cift cizgiyi gorup hamile kalmak!!
Peki biraz dertlessek ya , mesela calısmalardan sonra adet gunune kadar olan gunleri nasıl atlatabiliyorsunuz?
Benim zindan gibi geciyor gunlerim takmyacagım diyorum yine takıyorum deliler gibi.. Devamli forumdayim bi seyler kovaliyorum..
Bu arada bu aralar alısveris merkezlerinin tuvaletlerinde korunma reklamlarina gıcık oluyorum, yok iste "hayallerini erteleme korun " falan diye.. sanki inadına bu yazıları goruyorum..
Gercekten de etrafımdaki neredeyse herkes hamile, en beklemediklerim bile.. Ben de bir an evvel artık "Hamileyim " demek istiyorum..
Eskiden cok kolay zannederdim her seyi ama gununu bekleme bile cıldırtıyor..
Siz nasıl geciriyorsunuz gunlerinizi?:enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar umutlar oteki aya kaldı.. bu ay haykırabilecegim tek sey "REGL IYIMMM" ...maalesef:gitme:
dogru soluyorsun canımm insallah gelecek aya..olsun şeker regliyimmm diye bağırmak isteyenlerde çok şükret fıstık..
insallah bu ay seninki tutar tatlım.. sen hepimizden cok haketmissin..alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
arkadaşım bu dediğin reklam panolarına bende öyle bir gıcık oluyorum ki anlatamam sana.. duygularıma tercüman olmuşsun..bende varım HAMİLEYİM diye haykırmayı öyle çok istiyorum ki..24. ayım dayım bebiş istememin..inşallah bu ay gelir bebeğim..Allahım bütün isteyenlerin kucağını boş koymasın :Saruboceq:
aynen oyle dun esimle de onu konustuk.. demek Rabbim daha zamanı olmadıgını dusunuyor.. haydi benim umutlar bir dahaki aya...hakkında hayırlısı canım..demekki zamanı varmış..Rabbim tez zamanda bebişini göbişine gönderir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?