ben hep neden türkiyede modern ayrılık yaşanmaz neden dost olarak kalınmasınki derdim ufak tefek flörtlerimlede bunu başardım ama nerdeyse evlenmeyi düşündüğüm insanla ilişkim aldatıldığım için bittiğinde yine üstüme düşeni yapıp arkadaş kalalım dedim ama o iş öle olmuyomuş bunu öğrendim acı bi şekilde adam hem suçlu beni aldatmış üstelik benden ayrılınca aldatıldığım kişiyle birlikte olmaya başlamış ama arada msjlaşınca falan hala onu sevdiğimi onu istediğimi düşünmeye başladı bu hayallari gerçekmiş gibi herkese anlattı hemde bende kestim tamamen görüşmeyi o yüzden erkeklere bu kadar modernlik fazla diye düşünüyorum bence doğru olanı yapıyorsun
arkadaş kalmak istemesi açık kapı bırakıyor.senden iyisini bulamazsam sana geri dönerim demektir bu.
ya biter yabitmez böyle şey olmaz
rest çek bence anlarsın
böyle msj lar atıyosun neden diye sor beni istiyorsan birlikte oluruz yoksa tamamen koparız de bakalım böylece seni gerçekten isteyip istemediğini öğreneceksin
Hiç istifimi bozmadım..Madem bu kadar istiyorsun bunu yolun acık olsun dedim..Sonrasında zaten sessiz kalarak restimi çektim..O zaten neden bu şekilde davrandıgımı neyi istediğimi çok iyi biliyor,benim için mücadelesini görmek istiyorum bakalım..Çantada keklik sanmasın beni diye karsı cıktım oysaki biz oyle aman aman bır tartısma da yasamadık,o saygı sevgi hala duruyor..Sadece ayrılık konusunda fıkırlerımız uyusmadı..Hayırlısı artık bakalım
ağırdan alman güzel.birazçabalasın.kolay elde edilen kolay bırakılır[/QUOTE
Evet ben de aynen öyle düşündüm..Çok sabırlı olmak gerekiyor gercekten..Bu iletişimi kesmek,cvb vermemek gercekten basit gibi görünse de zor bir olay..Kendimi zor tuttum yani ama çok şükür işin en zor kısmını atlattım..Şimdi biraz daha iyiyim,yıpratmadan bekliyorum olacakları ..Güzel gelişmeler olursa da burada paylasacagım allahın izniyle:)
yorumlarınız beni çok rahatlattı..O da ben senden haber alamasam dayanamam diyerek elime malzemeyi verdi..Ben ayrılıga dayanıyorsam sen de buna dayan dıye ıcımden bir nevi gizli savas actım aslında..Ama bu sekilde kendimden taviz vermediğim için değerli hissettim..Mutsuz muyum,evet..Ama olacaksa olsun,olmayacaksa da bıtsın tamamen taraftarıyım ben de..Bakalım ilerleyen günler de bunu idrak edebilecek mi..
bi yandanda dedimya ufak tefek flörtlerimde arkadaş kalmayı becerdim diye bununda şöle bi artısı oluyo kendi çapında inanılmaz zevk alıyosun başkasına acı çektirerek ayyy kendimi şeytan gibi hissettim neyse ne söledğimi anlatayım bi arkadaşımın abisi çok uzun süre benden hoşlandı ama yüz vermemiştim sonra bi boşluğuma geldi yanlızdım mutsuzdum falan tamam çıkalım dedim ama sonra pişman oldum 10 gün sonra onu ilerde daha çok kırarım diye yol yakınken döneyim dedim ayrıldık ama arkadaşım sayesinde görüşmeye devam etmemiz gerekiyodu oda olgun davrandı bende ama o beni sevdiğini sölemeye devam etti ama benden hep şöle bi karşılık aldı ' aaa olurmu sen benim abim sayılırsın dur sana arkadaşlarımdan birini ayarlayım ' yani acı çekmesini istiyosan bi süre arkadaş gibi takılabilrsin bölece acı çekmediğini mutlu olduğunu yeni ilişkiye başlayabildiğini gözüne sokabilrsin ama bunun için peygamber sabrı gerekir baştan söleyim çünkü aynısını oda sana yapabilir
Merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim.Sizlerin yorumlarınızı almak istedim..Ben de geçen hafta sevgilim tarafından terkedildim..Aramızdaki güven meselesinden dolayı..Birbirmize karsı hatalarımız oldu ve bunu itiraf ettik..Sonrasında karar verdik,o ayrılmayı istedi..Ama asla seninle iletişimi koparmak istemiyorum diye aglayarak veda etti..Sonrasında da son 1 haftadır düzenli şekilde mesaj attı cvb vermedim,yalvardı yakardı sakın sana ulasma yollarını kapatma diye..Aradı cvb vermedim..Yani ayrılıktan sonra tamamen kendi kabuguma çekildim..Hiç bir şekilde iletişime geçmedim..Bu şekilde davranarak kaybetme korkusunu yasatmak istedim ama bilmiyorum dogru mu yapıyorum..Fikirlerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?