pinkystar yorumun için teşekkür ederim.
Odamdaydım değişiklik olsun diye annemlerin yanına içeri gittim,annemin yanına oturmamla beraber annem şaka yaptı sırtıma vurdu, hafif vurdu ve bunu çook yapıyor,canım acımıyor ama beklemediğim bi anda vurduğu için çok sinir oluyorum ve gözüm bi anda kararıyor.Anneme şöyle yapma dedim,babam hemen ordan atlıyor,sen toplum arasına girsen oooo nelerle karşılaşacaksın.Bana bunu söyleyen babam daha düne kadar 2 adımlık ocaktan çaydanlığı alıp onların yanına getirene kadar aman kızım dikkatli tut aman kızım dikkat et aman şöyle yap aman böyle yap işin kötü tarafı her konu da böyle, sen beni böyle yetiştir sonra birşeye kızdığım zaaman yüzüme vur antisosyalliğimi. önümüzdeki ay çalışmaya başlayabilirim sadece 10 gün geçici bir iş,alacağım parayla yapmak istediğim bazı şeyler vardı anneme bunları söyledim, o da babama söyledi verdiği tepkiye bakar mısınız,benim halalarım bütün maaşını dedeme veriyormuş, şaşırdım daha önce çalıştığım yerlerdeki aldığım paranın 5 kuruşunu bile sormamıştı oysa ki, öyle karışma huyları da yoktur ama benim sinirim bozulcak ya ağzından öyle çıktı, annem ağzının payını verdi zaten, halaları verdi şimdi elalem faydalanıyor diyerek ama ne gerek var niye gerginlik olsun ki. Arkadşlar benim mi söylenen sözler tersime geliyor yoksa gerçekten bi sorun mu var ortada,ben artık mantıklı düşünemiyorum da