Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13. Hafta doktor kesine yakın bir şekilde erkek dedi ama tabii bir ihtimal de bıraktı. Benim de gönlüm hep sağlıklı olsun derdim ama kızdan yanaydı acaba bir ihtimal var mı ki diyorum Yorunlarınızı bekliyorum
13. Hafta doktor kesine yakın bir şekilde erkek dedi ama tabii bir ihtimal de bıraktı. Benim de gönlüm hep sağlıklı olsun derdim ama kızdan yanaydı acaba bir ihtimal var mı ki diyorum Yorunlarınızı bekliyorum
Canım bende erkek olsun çok istiyorum bana da erkeğe benziyor tahminen dedi ama pipisi baba çok çok sivri gelince kordonu mu acaba dedim daha 1 ay beklicem
Önce sağlıklı olsunlar sonra gönlümüze göre olur inşallahbugün başka bir doktora gittim kendini çok sakladı göstermedi ama ben kıza benzettim dedi biraz umutlandım