- Konu Sahibi sonbahar99
-
Bu ay da olmadıBir gün ben de siteye hamilelik takvimi ekleyebilecek miyim acaba? Polip vardı rahmimde aldırdım 3 ay oldu.Hala birşey yok bekliyoruz.Yine hayalkırıklığı ,yine hüsran.Bööööööö
Allahtan hayırlısı canım olacaktır inşaallah inan bana benim de tek dileğim bi bebeğimin olması şu an Rabbim ol demeyince olmuyor işte vardır bununda bi hikmeti en güzel anda en iyi şekilde olacaktır diyorum ben umarım bütün isteyenler içlerindede biz evlat sahibi oluruz
Bu ay da olmadıBir gün ben de siteye hamilelik takvimi ekleyebilecek miyim acaba? Polip vardı rahmimde aldırdım 3 ay oldu.Hala birşey yok bekliyoruz.Yine hayalkırıklığı ,yine hüsran.Bööööööö
Öyle tabii ki ama işte insan sabredemiyor.Herşeye Rabbimin gücü yeter,Rabbim nasip ederse olur. Ama bazen insan kusuru kendinde arıyor.Ama işin özü Rabbim henüz nasip etmemiş.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bu hayırlı zaman da en kısa zamandır inşallah
sağlık olsun canım hayırlısı dıyelım demekkı rabbımın bızden daha ıyı bıldıgı bısı varkı ıstedıgı zaman verıo evet ınsan sabredemıo ama ıste zamanı gelıncede kendılıgınden oluo ıns Allah nasıp eder hepımıze
öyle kızlar bende hemencik olsun istiyorum hep aklımda hep duamda anlıyorum sizi çünkü içimde bi sızı oluyo evlat deyince sizlerde olduğu gibi sabır zor ama mükafatı güzel olur inşaallah ne diyelim Allah büyüktür üzülmemeye çalışmak lazım streste yapmamak lazımmış oda etkiliyomuş gerçekten hormonları falan ya nasip artık
İki tarafın da stres yapmaması gerekiyormuş sanırım.Bu durumda birbirini rahatlatmak lazım :)
bende aynı şeyi düşünüyordum 7 ay öncesine kadar hani siteye ilk girdiğinde ortada kocaman çıkıyorduya bir ara hamilelik takvimi diye nasıl içim gidiyordu bende ekleyeblecekmiyim acaba Allah banada nasip edecekmi diye tamda ümidimi kestiğim anda yolladı Allahım meleğimi bana şimdide erken doğum riski ile uğraşıyoruz ama olsun şükürler olsun ki bu günleride görebildim
inşallah Allahım sizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapar üzülmeyin stres yapmayın diyemem çünkü 3 ay 5 ay farketmez ne kadar çektiğinin evlat hasreti zor Allahım kimseye çektirmesin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...
bende pko var zaten bide doktor sıkı sıkı tembihledi bu hafta stres yapmıycaksın diye eşimde yazık strese girmeyim diye fır dönüyoönümüzdeki maçlara bakcaz artık Rabbim ol der oluverir BEKLİYORUM İNANIYORUM bizde o takvimden koycaz inşaallah
kız desene iki ucu çöpten değnek, bu seferde benimki stres oluyo hakikaten
bende aynı şeyi düşünüyordum 7 ay öncesine kadar hani siteye ilk girdiğinde ortada kocaman çıkıyorduya bir ara hamilelik takvimi diye nasıl içim gidiyordu bende ekleyeblecekmiyim acaba Allah banada nasip edecekmi diye tamda ümidimi kestiğim anda yolladı Allahım meleğimi bana şimdide erken doğum riski ile uğraşıyoruz ama olsun şükürler olsun ki bu günleride görebildim
inşallah Allahım sizleride en kısa zamanda evlat sahibi yapar üzülmeyin stres yapmayın diyemem çünkü 3 ay 5 ay farketmez ne kadar çektiğinin evlat hasreti zor Allahım kimseye çektirmesin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...
evet canımm ıns bızde koycaz bıgunn takvımı:)
Sorma ya benimki de stres yapmaya başladı zaman geçtikçe.Hatta ben onu teselli eder oldum artık
allah en kısa zaman da inşallah hepimize nasip etsin ben de cok istiyorum.alışveriş sitelerinde bebek şeyleri bakıyorum habire.bazı şeyleri o kadar cok beğeniyorum ki.alacak bebeğim yok ama henüz.allah kısa zamanda nasip eder inşallah hepimizeBu ay da olmadıBir gün ben de siteye hamilelik takvimi ekleyebilecek miyim acaba? Polip vardı rahmimde aldırdım 3 ay oldu.Hala birşey yok bekliyoruz.Yine hayalkırıklığı ,yine hüsran.Bööööööö
allah en kısa zaman da inşallah hepimize nasip etsin ben de cok istiyorum.alışveriş sitelerinde bebek şeyleri bakıyorum habire.bazı şeyleri o kadar cok beğeniyorum ki.alacak bebeğim yok ama henüz.allah kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?