- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi sonbahar99
-
amınn canımm evet ınsanın ıcı gıdıo sende ıns hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın
Canım benim ya ne güzel yazmışsın,Allah bizlere de nasip eder inşallah en kısa ,en hayırlı zamanda.Sana da zamanında hayırlı bir doğum nasip eder, bebeğini kucağına alırsın inşallah
seni gönülden tebrik ediyorum canım benim Rabbim ne bebişine ne sana ne de sevdiklerine zarar ziyan vermesin hayırlısıyla kolayca doğumunu yaparsın inşaallah herşey güzel olur hamişlerin duası kabul olur derler arada getiriver bizide aklına
ben de bu ay hem preseed kullandım hem de ovulasyon testi yaptım.3 gündür calışıyoruz.inşallah bebeşim tutunmuştur ve 9 ay sonra nur topu gibi bir bebişi kucağıma alırım...annnem diye öpeceğim bir yavrum olur inşallahöyle canım ya benimde içim gidiyo ne yapalım deniycez her yolu bunada fiili dua derler bişey sebep olur mevlada nasip eder olur kimi soğan kürüyle dio kimi silkelettim kendimi diyo kimi yakı diyo kimi ilaçla işte bakalım tek tek hepsini deniycem galiba bende
ben de bu ay hem preseed kullandım hem de ovulasyon testi yaptım.3 gündür calışıyoruz.inşallah bebeşim tutunmuştur ve 9 ay sonra nur topu gibi bir bebişi kucağıma alırım...annnem diye öpeceğim bir yavrum olur inşallah(
inşaallah canım rabbim aratmasın umarım güzel haberleri verirsin bi an önce yalnız bu preseed nedir bende merak ediyorum bi jel galiba ama kimyasal diye pek kafama yatmamıştı nası kullanılıyo ki
papatyam benim umarım en kısa zamanda olur hayırlısıyla sonbaharımmm bende başlayım bari teselliyeşaka bi yana eşimde çok seviyo çocukları yiğenlerimizi falan öperken koklarken nasıl içim yanıyo kendi bebeği olsa kim bilir ne kadar sevecek diye Ey canım Allahım sen büyüksün
ayy kuzumm allah razı olsun:)ya bırazcık azcık belırtıler var ama beklıcem ya test yapmıcam ama duramıorumda gunume daha var ama adet sancıları gıbı seler var 3 martta olcam
acele etme canım yaa bu seferde negatif çıkar üzülürsün daha varmış idrarda görünmeyebilir çünkü umarım bebişinin sancılarıdır haberini alır bizde seviniriz yuppiiii darısı bize falan oluruz Allahım inşaallah dileyen herkese nasip etsin
amınn canımm yok zaten yapmıcam once yumurtlama dıe sancı vardır dedım ama bılmıorumm bakalım hayırlısı ıns hamısımdır yaa:))
hamişsindir yaaa zaten bi sağlık probleminde yok heralde her zamnda böyle değilse bilirsin kendindeki değişiklikleri başka belirtilerin de var mı
hamişsindir yaaa zaten bi sağlık probleminde yok heralde her zamnda böyle değilse bilirsin kendindeki değişiklikleri başka belirtilerin de var mı
aynı adet belırtılerım var ama bu agrılar taaa 2hafta oncesınden berı var dahada adetıme var yanıı gogsum acıo
canım uyku halı var mıgdem yanıo bıde bıkacgundur sol bazen sag tarafıma bısı batıo gıbı bel agrısı var ıste ama bılmıorum yınede yaa
Allah gönlüne göre versin canım bekleyip görelim bakalım inşaallah hayırlısı olur
bazen psıkolojıkte oluo ya umutlanmak ıstemıorum o yuzden
canım uyku halı var mıgdem yanıo bıde bıkacgundur sol bazen sag tarafıma bısı batıo gıbı bel agrısı var ıste ama bılmıorum yınede yaa
Olur olmaz uykun geliyosa kuvvetli hamilelik belirtisidir.
ah be güzelim onu hiç sorma bende de her ay oldu nerdeyse belirti sabah kusmaları göğüste şişme acıma akıntıda yoğunluk uyuma ağız kuruluğu hepsi hepsi hiç birinde hamile değildim artık dinlemiyorum kendimi biraz kasıklarımda batma var sadece bu ay oda ya yumurtam çatlayamadı ya üşüttüm ya da ne kim bilir ama hamile değilim bende martın 5inde falan adet görcem olsada şimdiden belirti vermez zaten gibi ufff çok canım sıkılıyoooo
evet canımm amannn dusunmeyelım en ıysıı ınsan takmadanda duramıo yaa bende ıste martta 3 5ınde falan olcamm bakalımm ıns olmayız ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?