Ben de bosaniyorum...

avukat mı tuttunuz
anlaşmalı mı olacak
Aslinda o bana mesj atmis artik tek basina devam etcekmis hayatina.sevgi yetmiyomus bazi seyleri asmaya:)onu anlamaliymisim
cunku ne olur beni anla diyor.sanki ustune atliyorum.bende tamam bosanalim dedim.
Bu kadar.
zaten geri adim atilmaz artik.
en azindan atcak adim kalmadi.
Akli sira beni kandiriyo ne sevgisinden bahsediyosa.
sanki aramizda cok kotu seyler oldu da sevgi bile halledemez gibi.
Daha biseyler dedide beni suclamis biraz kendini acindirmis.ha hakkini yemiyim biyerde benim yaptiklarim yazmis sadece:)

Allah yardımcın olsun.

Artık bundan sonrası için hayatını güzelleştirmeye bak. İyi bir ilişki olsa bırakmazdın.

Yani demem oki zaten sevgi saygi deger olsaydi boyle olmazdik.
ne kadar arabesk sevgim var severek ayrilcazaptal varya karsinda hani yarin birgun cayarsa iyce sapa oturmasin

Zamanla üzüldükleriniz sineye cektıklerınızın acısı da gececek.

Sen neden evini birakiyorsun ki? Yol ver ona o gitsin..resmi işlemler bitince nerde istersen orda kalirsin zaten.evden kadın gitmez,adam gider.çünkü erkek nerde isterlerse kalabilir.Adamlık değildir kadını evden kovmak.sonuçta orası ikinizin eviydi.onun böyle bir şeye hakkı yok

Orasi oyle ama gitseydi bisey demezdim yasardim bi ise felanda baslar hayatima devam ederdim.
ama gitmez evde de huzur vermezdi zaten.

Gece gec uyusumda sabah erkenden kalkiyorum bi anda gozlerimi aciyorum.
icimde bi uzuntu olusuyor aglamakli.
sonra geciyor ama o his cok acitiyor canimi.

vicdanını rahatlatıyor eee gittin bende boşanıyoruma getiriyor.ekmeğime yağ sürdün bi sebep arıyodum bana iyi gelecek sende onu yaptın demiyorda.

Belki bu da bir taktiktir. O tamam deyince siz dayanamayıp geri döneceksiniz.
Tabi temel sarsılmış,bu işler böyle anlamsız kaprislere bakmaz.

Memlekette "adam" mı var ki? Sade benim başımda olduğundan değil, şu bdvde o kadar konu okuyorum yok arkadaş adam kalmamış bu ülkede! Kadınlar erkeklerden daha adam olmuş! Onların yapmadığı adamlığı biz yapıyoruz artık...
G GizliOzne__ üzülme artık canım, hissettiklerin geçici inan, insan geçmez sanıyor, acıdan ölürüm sanıyor ama ölünmüyor gayet de geçiyor... Bundan sonrası için ne yapacağını planla sen, iş ev yeni hayatın nasıl olacak bunları tasarla

insanların aklına her şey geliyor bu dönemden geçen... biri mi var sevdiiği,kavga ettik ama ben fazla mı söylendim..ayy ona şöyle yapsaydım böyle yapmazdı..bi seversiniz bi nefret edersiniz..bir oh dersiniz bi naptım ben.. bi özlersiniz bi yok ben evimi özledim asıl dersiniz..gel git ggel gittler...hala hala canım acır ..boşanmak çok zor ..ne karar verirsen sakin kafayla vermeni rica ediyorum ben öfkeyle kalktım hiç aklımın ucundan boşanacağımız gelmezdi bazen korksun diye ağzıma alırdım ama inan ne boşancağımız aklıma gelirdi nede benim buna cesaretim vardı..her neyse birden oluverdi...evlenirken işler bu kadar rast gitmezken boşanırken çok rast gitti eşyalarımın alınışı cart curt ..hakkında hayırlısı olsun kardeşim Allahım doğru kararı aldırmayı nasip etsin sana..

Ama ben bunlari hic haketmedim.
Sadece haetmedim.

Sagol. Insallah hakkimda hayirlisi neyse diyorum artik.
bizide bu inat bitirdi git derdi gitmezdim.
gitmez diye derdi de derdi sonra bilincli soylemedim derdi.
simdi dedigi sey niye gitmisim onceden dediginde niye gitmemisim de simdi.
ben senden daha ustun gelcem cabasi hep bitirdi sonunda.

Biliyorum canım, kim hakeder ki?
Şimdi dibine kadar üzül sonra ayağa kalk ve bir daha üzülme lütfen
Elimde olmuyor bazen.
batlove yazmisya gelgitler niye boyle oldu niye aklima hersey geliyor.oylemiydi boylemiydi.
Nolcak bittimi gercekten.yoksa geri doncem mi.gelir mi gelmez mi.o ne dusunuyor hersey geliyor aklima.
bana git diyecek neler yasadik ben ona neler yasattim.caba sarfedemezdi.o adim atsaydi ben 10 adim atarmiydim yeniden duzelmek icin cabalarmiydim hersey ama herseyi dusunduruyor.
bosanmadan da bitmiyecek heralde.

Lutfen dik durun . siz elinizden geleni yapnissiniz madem ki git dedi cikip gittiniz mesajlarina aramalarina aldanmayin isinize gucunuze bakin. Oyle mi dedi boyle mi dedi diye kafa yormayin o sahis zaten sevildigini ve yine geri doneceginizi biliyor.
Adam relax. Agzina geleni soyluyor sizi sindirmis resmen sevginizi kullaniyor. Merhametsiz. Allah korkusu olmayan deger kiymet bilmeyen karekteri oturamamis zavalli kisilikler bunlar adam etmeye ugrasmayin litfen. Seven adam kapinizda mum okur ozurler diler cabalar uzulmebizi istemez. Sizinki ee niye gittin madem gityin ayrilalim.

Eeeee. Bu mudur. Birakin lutfenbsakin mesaj yazmayin sakin ararsa acmayin ilk gunler bu kaprisli bitirisle mesajlar gelecek sizi korkutmak icin sonra ne zamn geleceksin gibi daha sonrada ozir mesajlari biraz durun bekleyin sessizte kalin lutfen sizden haber alamasin icinde kursun dursun sizde yaptigi gibi. Cabalamayan ugrasmayan size deger vermeyen saygi duymayan bir adama da donmeyin. Ders alip duzelir sonunda cok pisman olup devam edende var yoluna ama bekleyin kendinizi sakin suclamayin. Bitecekse zaten bitecek ama uzulup surunen siz olmayin o olsun hatali siz degilsiniz. Hadi cikin disari gezin tozun. Disarida hayat var

bitmez hayatım mahkeme gününe kadar biteceğinide sanmıyorum..düşün sadece ama sakın sen arama sen gitme o çabalayacak artık ...kendine çok yüklenceksin sevdiğin için sevmiyorum diyenleride ben inanamam..ama zamanla azalcak yaşa acını hayırlısı de tevekkül et Allaha aazalıyor ilk günki acım yok şuanda..her şeyin hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…