- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Ondan bekledigim tek sey bundan sonra adliyede karsilasmak.konusmak bile istemiyorum.atarim imzayi cikarim.işte tam boşanma eşiği bu durum işte arkadaşım
hakkında hayırlısı olsun
bende konusmustum ama şimdi tekrar ikinci konuşmamız olacak
avukat mı tuttunuzOndan bekledigim tek sey bundan sonra adliyede karsilasmak.konusmak bile istemiyorum.atarim imzayi cikarim.
Aslinda o bana mesj atmis artik tek basina devam etcekmis hayatina.sevgi yetmiyomus bazi seyleri asmaya:)onu anlamaliymisimavukat mı tuttunuz
anlaşmalı mı olacak
Sagol oyle yapcam.evet.Allah yardımcın olsun.
Artık bundan sonrası için hayatını güzelleştirmeye bak. İyi bir ilişki olsa bırakmazdın.
Zamanla üzüldükleriniz sineye cektıklerınızın acısı da gececek.Daha once bi konu acmistim sorunlarimla ilgili.
o gunden bugune hep biseyleri yoluna sokmaya calistim cabaladim ama benim cabamla olmadi malesef.
En sonun da bi kackere sahsin beni evde istemedigini soylemesi uzerine ayrildim evden.
Bana dedigi sey okadar git dedim gitmedinde neden simdi gittin.
Ne kadar komik.
O yuzden artik umudu yokmus.beni gelip almazmis gidersem seviyomus beni gidebilimisim yanina.
Belki ailem onume gecmeseydi gerizekali ben dakkasinda giderdim.
iki gun yalvar yakar olmayinca mesj atmis artik tek basina devam etmek istiyomus hayatina.tamam dedim.
sen okadar tavrini nazini cek adamin.
neymis ben niye gitmismisim bosanma karari almis.
hic korkmuyorum bosanmaktan su dakka gider bosanirim.
uzuldugum tek sey cektiklerime affetttiklerime sineye cektiklerime.
Orasi oyle ama gitseydi bisey demezdim yasardim bi ise felanda baslar hayatima devam ederdim.Sen neden evini birakiyorsun ki? Yol ver ona o gitsin..resmi işlemler bitince nerde istersen orda kalirsin zaten.evden kadın gitmez,adam gider.çünkü erkek nerde isterlerse kalabilir.Adamlık değildir kadını evden kovmak.sonuçta orası ikinizin eviydi.onun böyle bir şeye hakkı yok
vicdanını rahatlatıyor eee gittin bende boşanıyoruma getiriyor.ekmeğime yağ sürdün bi sebep arıyodum bana iyi gelecek sende onu yaptın demiyorda.Daha once bi konu acmistim sorunlarimla ilgili.
o gunden bugune hep biseyleri yoluna sokmaya calistim cabaladim ama benim cabamla olmadi malesef.
En sonun da bi kackere sahsin beni evde istemedigini soylemesi uzerine ayrildim evden.
Bana dedigi sey okadar git dedim gitmedinde neden simdi gittin.
Ne kadar komik.
O yuzden artik umudu yokmus.beni gelip almazmis gidersem seviyomus beni gidebilimisim yanina.
Belki ailem onume gecmeseydi gerizekali ben dakkasinda giderdim.
iki gun yalvar yakar olmayinca mesj atmis artik tek basina devam etmek istiyomus hayatina.tamam dedim.
sen okadar tavrini nazini cek adamin.
neymis ben niye gitmismisim bosanma karari almis.
hic korkmuyorum bosanmaktan su dakka gider bosanirim.
uzuldugum tek sey cektiklerime affetttiklerime sineye cektiklerime.
Memlekette "adam" mı var ki? Sade benim başımda olduğundan değil, şu bdvde o kadar konu okuyorum yok arkadaş adam kalmamış bu ülkede! Kadınlar erkeklerden daha adam olmuş! Onların yapmadığı adamlığı biz yapıyoruz artık...Sen neden evini birakiyorsun ki? Yol ver ona o gitsin..resmi işlemler bitince nerde istersen orda kalirsin zaten.evden kadın gitmez,adam gider.çünkü erkek nerde isterlerse kalabilir.Adamlık değildir kadını evden kovmak.sonuçta orası ikinizin eviydi.onun böyle bir şeye hakkı yok
Ama ben bunlari hic haketmedim.Memlekette "adam" mı var ki? Sade benim başımda olduğundan değil, şu bdvde o kadar konu okuyorum yok arkadaş adam kalmamış bu ülkede! Kadınlar erkeklerden daha adam olmuş! Onların yapmadığı adamlığı biz yapıyoruz artık...
G GizliOzne__ üzülme artık canım, hissettiklerin geçici inan, insan geçmez sanıyor, acıdan ölürüm sanıyor ama ölünmüyor gayet de geçiyor... Bundan sonrası için ne yapacağını planla sen, iş ev yeni hayatın nasıl olacak bunları tasarla
Biliyorum canım, kim hakeder ki?Ama ben bunlari hic haketmedim.
Sadece haetmedim.
Sagol. Insallah hakkimda hayirlisi neyse diyorum artik.insanların aklına her şey geliyor bu dönemden geçen... biri mi var sevdiiği,kavga ettik ama ben fazla mı söylendim..ayy ona şöyle yapsaydım böyle yapmazdı..bi seversiniz bi nefret edersiniz..bir oh dersiniz bi naptım ben.. bi özlersiniz bi yok ben evimi özledim asıl dersiniz..gel git ggel gittler...hala hala canım acır ..boşanmak çok zor ..ne karar verirsen sakin kafayla vermeni rica ediyorum ben öfkeyle kalktım hiç aklımın ucundan boşanacağımız gelmezdi bazen korksun diye ağzıma alırdım ama inan ne boşancağımız aklıma gelirdi nede benim buna cesaretim vardı..her neyse birden oluverdi...evlenirken işler bu kadar rast gitmezken boşanırken çok rast gitti eşyalarımın alınışı cart curt ..hakkında hayırlısı olsun kardeşim Allahım doğru kararı aldırmayı nasip etsin sana..
Elimde olmuyor bazen.Biliyorum canım, kim hakeder ki?
Şimdi dibine kadar üzül sonra ayağa kalk ve bir daha üzülme lütfen
bitmez hayatım mahkeme gününe kadar biteceğinide sanmıyorum..düşün sadece ama sakın sen arama sen gitme o çabalayacak artık ...kendine çok yüklenceksin sevdiğin için sevmiyorum diyenleride ben inanamam..ama zamanla azalcak yaşa acını hayırlısı de tevekkül et Allaha aazalıyor ilk günki acım yok şuanda..her şeyin hayırlısı .Elimde olmuyor bazen.
batlove yazmisya gelgitler niye boyle oldu niye aklima hersey geliyor.oylemiydi boylemiydi.
Nolcak bittimi gercekten.yoksa geri doncem mi.gelir mi gelmez mi.o ne dusunuyor hersey geliyor aklima.
bana git diyecek neler yasadik ben ona neler yasattim.caba sarfedemezdi.o adim atsaydi ben 10 adim atarmiydim yeniden duzelmek icin cabalarmiydim hersey ama herseyi dusunduruyor.
bosanmadan da bitmiyecek heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?