Ben de çok dertliyim ama şuan konu açma sebebim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minnoskizz

Güzel bir üye :)
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
709
1.155
313
Konu açma sebebim burdaki üyelere teşekkür...ben de derdimi daha önce açtığım konumda paylaşmıştım bi sürü yorum geldi insan öyle rahatliyorki ayrıca bicok üyenin konularını okuyorum yorumlar görüyorum cidden çok güzel insanlar var bu sitede...iyiki kayıt olmuşum kendimi çok yanlız çok çaresiz ve sanki boşanacak olan tek benmişim gibi hissediyodum şuan boşanma aşamasındayım( bir yıldır neredeyse ayriyiz(( henüz malesef bazı konularda anlaşamadık daha doğrusu o kişi ( eşim kelimesini soylemek öyle agirki o kişi için ) anlaşamıyor benimle...neyse öyle yani iyi ki bu kulüp var iyi ki sizler de varsınız konu buraya pek uymadı belki ama olsun sevgiler çokça...

Hersey gönlünce olsun be bacım...
Cok guzel kapilar tek tek açılacak .
Sadece kapattigin kapinin ardindan uzun zaman bakma.. O zaman yeni kapilari görmen zaman alir...
Yolun açık olsun...
Amin inşallah çok teşekkür ederim sizi de ayrıca çok sevdim

Gardını almış laf sokuşturmaya gelen üyelere teşekkür şoku Herşey gönlünüzce olsun
Sadece kendi konuma için değil hergun mutlaka çoğu konuyu okuyorum bakıyorum, destek olanlar yol gosterenler oluyor belki çok yakinimzdakiler yapmıyor böyle şeyler o sebepten mutlu oluyorum bir teşekkür etmek istedim...
Hepimizin gönlünce olsun herşey

Yakınındakiler cesaret edemez, biz de yakınımızdakiler için cesaret edemiyoruz. Çünkü olası bir barışma durumunda kötü olan biz oluyoruz, sanki onlar bal kaymaktı da biz zorla yuvalarını yıkmaya çalışmışız gibi. Buranın gözünü seveyim. :)

Evet çok doğru :)

Aaaa cok sasirdim
Genelde ana avrat baci kardas soverlerdi uyelere.
Ne kadar kibarsiniz,ilk defa rastladim tesekkur konusuna.
Kolayliklar diliyorum size,umarim gonlunuzdeki gibi olur her sey
Sizin gibi bikac kişi daha yazdı ,gerçekten mi ? Üyelere neden sayıp sovmusler anlamadım ki :) yani burda konu açıyoruz ve insanlar fikirlerini yazıyor ve geneli de yardımcı oluyor ben bunu hem kendi konumda gordum hem de başkalarının konularını okuduğumda gördüm bu konuyu açma sebebimde kimselere söyleyemediklerimi buraya yazmış olmam ve aslında benim gibi ne kadar insan varmış görmüş olmam ve de içimi rahatlatacak mesejlar yazanlara teşekkür etmek istedim

Var tabi ya,olmaz mi ne laflar yedik ahahaha

Cok naifsiniz,biz de tesekkur ederiz derdinizi paylastiginiz icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…