- 12 Nisan 2015
- 709
- 1.155
- 313
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Hmm rastlamadım ama vardır illaki evet..bana iyi insanlar denk geldi hep Allah razı olsun...Üyelere yönelik açılan konular daha çok beddua ve hakaret içerikli olurdu, duygulandım şuan
Amin inşallah çok teşekkür ederimHersey gönlünce olsun be bacım...
Cok guzel kapilar tek tek açılacak .
Sadece kapattigin kapinin ardindan uzun zaman bakma.. O zaman yeni kapilari görmen zaman alir...
Yolun açık olsun...
Sadece kendi konuma için değil hergun mutlaka çoğu konuyu okuyorum bakıyorum, destek olanlar yol gosterenler oluyor belki çok yakinimzdakiler yapmıyor böyle şeyler o sebepten mutlu oluyorum bir teşekkür etmek istedim...Gardını almış laf sokuşturmaya gelen üyelere teşekkür şokuHerşey gönlünüzce olsun
Yakınındakiler cesaret edemez, biz de yakınımızdakiler için cesaret edemiyoruz. Çünkü olası bir barışma durumunda kötü olan biz oluyoruz, sanki onlar bal kaymaktı da biz zorla yuvalarını yıkmaya çalışmışız gibi. Buranın gözünü seveyim. :)Sadece kendi konuma için değil hergun mutlaka çoğu konuyu okuyorum bakıyorum, destek olanlar yol gosterenler oluyor belki çok yakinimzdakiler yapmıyor böyle şeyler o sebepten mutlu oluyorum bir teşekkür etmek istedim...
Hepimizin gönlünce olsun herşey
Evet çok doğru :)Yakınındakiler cesaret edemez, biz de yakınımızdakiler için cesaret edemiyoruz. Çünkü olası bir barışma durumunda kötü olan biz oluyoruz, sanki onlar bal kaymaktı da biz zorla yuvalarını yıkmaya çalışmışız gibi. Buranın gözünü seveyim. :)
Sizin gibi bikac kişi daha yazdı ,gerçekten mi ? Üyelere neden sayıp sovmusler anlamadım ki :) yani burda konu açıyoruz ve insanlar fikirlerini yazıyor ve geneli de yardımcı oluyor ben bunu hem kendi konumda gordum hem de başkalarının konularını okuduğumda gördüm bu konuyu açma sebebimde kimselere söyleyemediklerimi buraya yazmış olmam ve aslında benim gibi ne kadar insan varmış görmüş olmam ve de içimi rahatlatacak mesejlar yazanlara teşekkür etmek istedimAaaa cok sasirdim
Genelde ana avrat baci kardas soverlerdi uyelere.
Ne kadar kibarsiniz,ilk defa rastladim tesekkur konusuna.
Kolayliklar diliyorum size,umarim gonlunuzdeki gibi olur her sey
Var tabi ya,olmaz miSizin gibi bikac kişi daha yazdı ,gerçekten mi ? Üyelere neden sayıp sovmusler anlamadım ki :) yani burda konu açıyoruz ve insanlar fikirlerini yazıyor ve geneli de yardımcı oluyor ben bunu hem kendi konumda gordum hem de başkalarının konularını okuduğumda gördüm bu konuyu açma sebebimde kimselere söyleyemediklerimi buraya yazmış olmam ve aslında benim gibi ne kadar insan varmış görmüş olmam ve de içimi rahatlatacak mesejlar yazanlara teşekkür etmek istedim
Adımıza konu bilem açıldı sjsjsjsjsjsj.Var tabi ya,olmaz mine laflar yedik ahahaha
Cok naifsiniz,biz de tesekkur ederiz derdinizi paylastiginiz icin.
Ohoooo hem de kac taneAdımıza konu bilem açıldı sjsjsjsjsjsj.
Oha. Ne zaman oldu o kız?Ohoooo hem de kac tane
11 yildir burdayim,nelerle damgalandik ayol
Bi genelev calistirmadigimiz kaldi
Aglama gız Benide ağlatacan emineÜyelere yönelik açılan konular daha çok beddua ve hakaret içerikli olurdu, duygulandım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?