• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Güvenimin sarsıldığı çok şey yaşadım eşimin telefonunu bırakmak ile çözümü bulmak mı doğru diyorsunuz? Sonuçta karıştırmasaydım ne o kadınla buluştuğunu öğrenecektim ne de ailesinin hakkımda konuştuklarını. Muhtemelen bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi gerektiğini savunan psikoloğuma haklısınız diyecektim. Gönlümü alsınlar ben de görüşürüm diyecektim. Kuzu kuzu hakkımdaki iğrenç sözlerinden bihaber görüşüp anne baba diyecektim o vicdansızlara... Eşim, annen bana kan kusturdun demişti diye söylendiğinde annem sinirden söyledi yaptıklarından dolayı diyecektim ama sen annene bak asıl bedduaları arşı boylamış diyemeyecektim. Kv kp şöyle dedi bunu dedi diye paylaşmamın nesi abes? İyi ki karıştırdım telefonunu da!... Hiç pişman değilim! Gerçek yüzlerini gördüm. Koynumda yılan besliyormuşum bunu beynime kazıdım! Bana beddua eden boşanma planları yapan ailesine kendinize gelin diyemeyen bir eşim varmış... Hep kötüledi ailesine zaten...
İntiharın dönmem için bahane olmasına gelirsek; daha önce annemlerin evine gittiğimde eşim kontrolden çıkmıştı. İçmeye başlamıştı vs. Şimdi de böyle intihara kalkışmayı düşünmeler çıkınca ortaya yine kontrolden çıkmasın bu şansı vereyim evime döneyim dedim. Yoksa daha ayrı kalmayı düşünüyordum boşanmasak bile.
Canımcığım, ben seni üzmek için yazmıyorum ki.sadece geri dödnüğsen mutlu ol istiyorum. Benim yazdıklarıma kızıyorsun peki senin gerçek istediğin ne boşanmak mı, barışmak mı. Buna karar vermelisin. Bu hayat senin kararı da sen vereceksin. Olanı biteni tart biç . Psikolog görüşmeleriniz belki de net kararınızı almanıza yardımcı olur.

Allah sabir versin.Bosanmak istediginizde de yeni yeni iftiralar atar bu tip aileler kendini hakli gostermek icin.
Siddetin hicbir turunefiziksel,psikolojik,cinsel,duygusal..) boyun egmeyin.normal karsilamayin bir defalik demeyin.

Canımcığım, ben seni üzmek için yazmıyorum ki.sadece geri dödnüğsen mutlu ol istiyorum. Benim yazdıklarıma kızıyorsun peki senin gerçek istediğin ne boşanmak mı, barışmak mı. Buna karar vermelisin. Bu hayat senin kararı da sen vereceksin. Olanı biteni tart biç . Psikolog görüşmeleriniz belki de net kararınızı almanıza yardımcı olur.
Yok kızmıyorum niye kızayım. Boşanmayı kim ister ki ama kaçınılmazsa herkes bu kararı verir. Ben de bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim. Bazen nötr hissediyorum, hiçbir şey hissedemiyorum bazen de kırgın ve üzgün hissediyorum. Eşimle ha bitti ha bitecek bir evlilik ortasında gibi hissediyorum. Kalmaya odaklanayım desem korkularım var. Ayrılmaya kalkayım desem daha büyük korkularım var. Yani ben de bilmiyorum ne yapacağımı.

Allah sabir versin.Bosanmak istediginizde de yeni yeni iftiralar atar bu tip aileler kendini hakli gostermek icin.
Siddetin hicbir turunefiziksel,psikolojik,cinsel,duygusal..) boyun egmeyin.normal karsilamayin bir defalik demeyin.
Eminim atarlar. Eşimle aynı iş yerindeyiz. O yüzden kötü konuşursa arkamdan ki evli olduğumuz halde yakın arkadaşlarına deniz suyundan olmuştur bana iftira atıyor vurmadım kulağına diyen insan boşandıktan sonra kim bilir neler neler der... Ama o konuşursa ben de konuşurum ikimiz de rezil oluruz...

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
Zor zamanlar geçiriyorum baba evinden evime döneli 1 hafta olacak. Kızımın doğum gününü atlattım, ailemi eş dostumu çağırdım ve kutladık. Pasta kesilirken babası da geldi birlikte hatıra olarak kalsın dediğim fotoğraflardan oluşturmaya çalıştım. Eşim misafirlerime ağzının içinden bir hoşgeldin deyip gitti, utanmış falan neyse uzatmayım. Asıl mesele başka. Konularımı biliyorsunuz kısa zaman önce paylaştım.
Evine döndün döneli nasılsın derseniz yaşadıklarıma ve evliliğime adapte olmaya çalışıyorum diyebilirim. Boşanmanın eşiğinde gezinince insan kolay kolay güvenemiyor evliliğine. Gel gelelim buraya konu açma sebebim olan eşim ve ailesinin telefon konuşmalarına. Dün gece eşim uyurken eşimin telefonundaki malum programa göz atayım dedim. (Konuşmalarını kaydediyor kendisi yüklemişti) Tabii silmiş kayıtları sadece benimle ve birkaç kişiyle konuşmaları vardı ama aynı zamanda gözden kaçırdığı ailesiyle konuşması da vardı. Konuşmayı aktarıyorum elimden geldiğince; eşim darp raporu alacağımı söylemiş ama iftira atıyormuşum gibi söylüyor ailesine. Kulak zarım yırtılmıştı vurduğunda. Ailesi daha önce çok kez şiddet uyguladığını bildiği halde kv kişisi gebersin diyor iftira atıyorum diye! Cehennemin dibine gitsin şer..siz diyor! Bunlar iftiracı ben çok önce anladım diyor! Babası boşanacaksanız arabayı birlikte aldık der satışı ver başkasının üzerine diyor! Eş kişisi o sırada dinliyor ama bir yandan da bakalım diyor! Kv yeniden söze karışıp aman boşver boşan çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gez dolaş diyor! Yani zaten görüşmüyordum kendileriyle daha önceki meselelerde hiç yanımda olmadıkları için, babasının hakaretleri yüzünden ama bunları da duyunca tiksindim! Ben bunların birini bile haketmemiştim! Eşim saygısızlık yaptığı halde aileme biri birşey söylese öyle demeyin diye sustururdum. Kendisi vermiş gazı iftira atmışım vurmamış mış!.. Psikolog bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi konusunu masaya yatıracaktı. Böyle o senin ailenle sen onun ailesiyle görüşmemeniz olmaz diyordu. Şimdi ben ne diyeyim yüzüne mi vurayım siz söyleyin... Bir de avukatla görüşmüş, ona da darp raporu konusunu çarpıtarak anlatmış. Bir de kızıma kıyamıyorum ayrılmak istemiyorum o yüzden demiş. Bir 5-6 yaşına gelsin de ama şu an ayrılamaz gibi konuşmuş. Düşünüyorum sabahtan beri böyle karaktersizlik olmaz! Resmen gerçekleri çarpıtıp yalan söylüyor... Ailesi bana saydırırken, torunlarını, oğullarının yuvasını düşünmezken hala onlar napmış hep beni sevmişler gibi anlatıyordu. Yine o eşiğe dönmeli mi yoksa kaçıncı kez de olsa sinirle söylemişler görüşmezsin olur biter demeli mi düşünüyorum...
Neler yasiyorsun yasayandan iyi kimse bilemez bu sebepten yargilamam kimseyi ama ben darp konusu oldugunda bosanirdim. Bu ikinci sans verilecek bir konu degil. Ayrica simdi yaptiklari da ortada tabiki hayat senin ama hayatinin boyle gecmesini mi istiyorsun kaldi ki o evladina da yazik mutsuz bir ortamda buyuyecek

Neler yasiyorsun yasayandan iyi kimse bilemez bu sebepten yargilamam kimseyi ama ben darp konusu oldugunda bosanirdim. Bu ikinci sans verilecek bir konu degil. Ayrica simdi yaptiklari da ortada tabiki hayat senin ama hayatinin boyle gecmesini mi istiyorsun kaldi ki o evladina da yazik mutsuz bir ortamda buyuyecek
Eşimin fiziksel şiddetine son verdiğimi düşündüğüm için, gidip darp raporu alacağımı bilir diye düşünerek o konuyu hallettiğimi düşünüyorum. Ama ailesinin adı geçse dahi tüylerim diken diken oluyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Eşime de inanılmaz öfkeliyim. Söylediği sözleri kaldıramıyorum. Bir de sevdiğini söylüyor artık sevgisine de inanmıyorum. Çok zor. Arafta yaşıyorum. Ancak yaşayan bilir. Bana biri bunlara katlanacaksın dese ölsem inanmazdım ama baya baya yaşıyorum işte... :(

K.bakma bi erkek benim kulak zarimi patlatacak derecedd siddet gosterecek.bende onu affedip donuyorsam kv nin soyledigi seyler de cok zoruma gitmesin.aileniz destek oluyorsa hala siddette meyilli biriyle ayni evde yasamak niye

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
Zor zamanlar geçiriyorum baba evinden evime döneli 1 hafta olacak. Kızımın doğum gününü atlattım, ailemi eş dostumu çağırdım ve kutladık. Pasta kesilirken babası da geldi birlikte hatıra olarak kalsın dediğim fotoğraflardan oluşturmaya çalıştım. Eşim misafirlerime ağzının içinden bir hoşgeldin deyip gitti, utanmış falan neyse uzatmayım. Asıl mesele başka. Konularımı biliyorsunuz kısa zaman önce paylaştım.
Evine döndün döneli nasılsın derseniz yaşadıklarıma ve evliliğime adapte olmaya çalışıyorum diyebilirim. Boşanmanın eşiğinde gezinince insan kolay kolay güvenemiyor evliliğine. Gel gelelim buraya konu açma sebebim olan eşim ve ailesinin telefon konuşmalarına. Dün gece eşim uyurken eşimin telefonundaki malum programa göz atayım dedim. (Konuşmalarını kaydediyor kendisi yüklemişti) Tabii silmiş kayıtları sadece benimle ve birkaç kişiyle konuşmaları vardı ama aynı zamanda gözden kaçırdığı ailesiyle konuşması da vardı. Konuşmayı aktarıyorum elimden geldiğince; eşim darp raporu alacağımı söylemiş ama iftira atıyormuşum gibi söylüyor ailesine. Kulak zarım yırtılmıştı vurduğunda. Ailesi daha önce çok kez şiddet uyguladığını bildiği halde kv kişisi gebersin diyor iftira atıyorum diye! Cehennemin dibine gitsin şer..siz diyor! Bunlar iftiracı ben çok önce anladım diyor! Babası boşanacaksanız arabayı birlikte aldık der satışı ver başkasının üzerine diyor! Eş kişisi o sırada dinliyor ama bir yandan da bakalım diyor! Kv yeniden söze karışıp aman boşver boşan çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gez dolaş diyor! Yani zaten görüşmüyordum kendileriyle daha önceki meselelerde hiç yanımda olmadıkları için, babasının hakaretleri yüzünden ama bunları da duyunca tiksindim! Ben bunların birini bile haketmemiştim! Eşim saygısızlık yaptığı halde aileme biri birşey söylese öyle demeyin diye sustururdum. Kendisi vermiş gazı iftira atmışım vurmamış mış!.. Psikolog bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi konusunu masaya yatıracaktı. Böyle o senin ailenle sen onun ailesiyle görüşmemeniz olmaz diyordu. Şimdi ben ne diyeyim yüzüne mi vurayım siz söyleyin... Bir de avukatla görüşmüş, ona da darp raporu konusunu çarpıtarak anlatmış. Bir de kızıma kıyamıyorum ayrılmak istemiyorum o yüzden demiş. Bir 5-6 yaşına gelsin de ama şu an ayrılamaz gibi konuşmuş. Düşünüyorum sabahtan beri böyle karaktersizlik olmaz! Resmen gerçekleri çarpıtıp yalan söylüyor... Ailesi bana saydırırken, torunlarını, oğullarının yuvasını düşünmezken hala onlar napmış hep beni sevmişler gibi anlatıyordu. Yine o eşiğe dönmeli mi yoksa kaçıncı kez de olsa sinirle söylemişler görüşmezsin olur biter demeli mi düşünüyorum...
Esinizn telefonunda nasil bir uygulama var banada lazim cunku benim kv seninkinden farkli degil bazi seyleri bende gozumle.gormek istiyorum :(

Hakkinda hayirlisi olsun da imkanin varsa bosansan keske...
İmkan var da mücadele ediyorum yine de... Belki de inceldiği yerden koparmalı diyorum bazen de. Beş karış suratla geziyoruz evde. Ben sinirden temizliğe verdim kendimi o da televizyona. Hayır affetmem için çırpınması gerekirken tavrını görünce bu mudur demeden edemiyorum...

Ailesine karşı haklı çıkmak uğruna beni kötülüyor. Onlar boşan dediğinde de konuyu geçiştiriyor. Babası aracı söyleyince de üstünde durmuyor tamam tamam deyip geçiştiriyor. Ama onlara dik dururken sonra beni arayıp yapma etme diyor. Darp raporunu onun adına almadığımı isimsiz aldığımı biliyor. O yüzden darp raporundan korktuğu içim değil. Bu arada arkadaşlarına eşine dostuna da çocuk için katlanıyor izlenimi veriyor ama bana gelince sevgisinden bensiz olamayacağından bahsediyor. Millet onu karısına köpek oldu demesin diye farklı yansıtıyor. Konuşmadan hemen sonra beni arayıp sevdiğinden vs sen bahsediyor. Boşanmayı asla istemediğinden eminim. Dün bana kardeş lazım kızımıza diyordu. Bebeği de boşanmayı konuştuğum sıralarda yapmıştı. Bu yolla tutabilirim diye düşünüyor.
Eşinizin kişilik bozukluğu olabilir ve siz bu durumu sevgi sanıyor olabilirsiniz. Şu yazılanlar iki farklı karakteri anlatıyor çünkü. Sadece tahmin yürütüyorum şuan, siz bilirsiniz tabi doğrusunu.

Basinda dikenli tokmak dermis annemin nenesi evlilige bu sözü o kadar dogru buldum ki su olayi okuyunca o esten de aileden de hayir gelmez eger baska secenegin varsa birak arkadasim gercekten dayagi bir kere atan hep atar

Eşinizin kişilik bozukluğu olabilir ve siz bu durumu sevgi sanıyor olabilirsiniz. Şu yazılanlar iki farklı karakteri anlatıyor çünkü. Sadece tahmin yürütüyorum şuan, siz bilirsiniz tabi doğrusunu.
Açıklaması; darp raporundan dolayı sinirlenip beni ailesine atmış. Onlar da gazı aldıkça konuşmuş tabi. Başından beri eşim millete gururlu olmak adına beni kötüleyebiliyor. Herkes onu masum bilsin, ben evi durup dururken terk etmişim gibi onur gurur meselesi yapsın kızım için yuvamı yıkmıuprum imajı çizsin. Bence de bozukluk var :/

Basinda dikenli tokmak dermis annemin nenesi evlilige bu sözü o kadar dogru buldum ki su olayi okuyunca o esten de aileden de hayir gelmez eger baska secenegin varsa birak arkadasim gercekten dayagi bir kere atan hep atar
Eğer bir daha olursa polisi çağıracağımı bilir ya da darp raporu alacağımı. O yüzden bir daha yapacağını sanmıyorum. Yaparsa da bitirir artık. Bu konuda söz verdi. Evlilik hakkında çok doğru demiş annenin nenesi.

İmkan var da mücadele ediyorum yine de... Belki de inceldiği yerden koparmalı diyorum bazen de. Beş karış suratla geziyoruz evde. Ben sinirden temizliğe verdim kendimi o da televizyona. Hayır affetmem için çırpınması gerekirken tavrını görünce bu mudur demeden edemiyorum...
Kendini yipratiyon bosuna canim.. kendini uzuyon.. adam seni uZdugunu hatali oldugunu dusunmuyor ki.. duzelmek icin cabalamiyor da.. yine sen bilirsin.. ins duzelir

Mazoşist misin bacım sen?
Kocanın seni aşağıladığına, kulak zarını patlattığına takmayıp geri dönüyorsun, ama kaynananın cehennemin dibine gitsin demesi gücüne gidiyor, he mi?

Back
X