Arkadaşlar avrupa yakasında fiyatları çok uçuk olmayan , kaliteli bir hastaneye ve anlayışlı bayan bir doktora ihtiyacım var acilen.Bebişim 5 haftalık oldu ve testlerini yaptırmadım daha doktor bulamadığım için.
yardımlarınızı bekliyorum.:44:
Ben hamileyken uzun araştırmalarım sonucu Banu çiftçi'de karar kılıp doğum yaptım.
Zorunlu sezeryandı, ona ragmen hemen ayaklandım, sezeryan yerim 8 ay olmasına rağmen doğum yapalı çok silik, hiç sıkıntı yaşamadım.
Spiral taktırmak için gittiğim bir başka kadın doğumcu çok iyi dikilmiş bir sectio kim yaptı bunu diye sordu hatta.
Ama hangi hastanededir kendisi şuan bilemiyorum, ben Medical parktayken doğum yaptım, benden sonra ayrıldı ordan.
Arkadaşlar avrupa yakasında fiyatları çok uçuk olmayan , kaliteli bir hastaneye ve anlayışlı bayan bir doktora ihtiyacım var acilen.Bebişim 5 haftalık oldu ve testlerini yaptırmadım daha doktor bulamadığım için.
yardımlarınızı bekliyorum.:44:
off ya bende senle hemen hemen aynı dertten muzdaribim..bende hamile olduğumu öğrenince doktora gittim ama doktorun beni bi odasında ağlatmadığı kaldı..moralimi çok bozdu ve çok ilgisizdi..içeri girip gerekli bilgileri verdikten sonra ilk söylediği şey aldırmayı 'düşünür müsün'dü.. sonra kontrolüm var gidiyim dedim keseyi gördük 10 gün sonra gel embriyoyu görelim dedi sonra kanamam olmaya başladı kan testi yaptırdı bu arada onu göstermey eşim gitti o anlatmış kanamam olduğunu yatsın kalkmasın geçer geçer demiş savmış başından eşimde gıcık olmuş resmen..şimdi bende başka bi doktor arıyorum çapada özel çapa hast.var ondada kimi memnun kalmış kimiyse ilgsiz diye yorumlamış.. kafam karışık ya...yarın normalde kontrole gitmem gerekiyo ama daha ben dr konusunda kararsızım..
arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim ve özel bilge hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa küçükköy civarındaki.memnunum oldukça.doktorum nilüfer saruhan.bende bayan doktor istemiştim ve bu hastaneyi arkadaşlarım önerdi doktorumuda.şuan için memnunum.ama dokorumla daha doğumla alaklı birşey konuşmadık.merak ediyorum doğumuma gece dahi olsa nöbetçi doktor olmasa dahi girecekmi?bir daha ki kontrolumde soracağım.eğer olumlu yanıt alırsam kesinlikle doktorumu ve hastanemi değiştirmem.4 boyutlu ultrasonları ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi var.
allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.evet dr çok çok önemli haklısınız hele gebelikte zaten insanın psikolojiside hassas oluyor sizi dinleyip size yol gösterecek bir uzman arıyorsunuz.benim doktorum bu konuda mükemmel ötesi birisi çok şanslıydım halende görüşürüz kendisiyle.ama acıbadem beylikdüzünde çalışıyor doğum için heryere gidiyor eğer sizlere uygunsa tavsiye ediyorum.hastasına çok kaliteli bir zaman ayırır en az 30 dakika ve her soruya tek tek cevap verir.benim oğlum ters geldiği için sezeryanla doğdu hemen ayağa kalktım üstelik genç bir annede değildim.arkadaşımda sezeryanla doğum yaptı benden önce gittiğimde kızcağız kıpırdıyamıyordu çok korkmuştum ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım doktor çok önemli.
arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim ve özel bilge hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa küçükköy civarındaki.memnunum oldukça.doktorum nilüfer saruhan.bende bayan doktor istemiştim ve bu hastaneyi arkadaşlarım önerdi doktorumuda.şuan için memnunum.ama dokorumla daha doğumla alaklı birşey konuşmadık.merak ediyorum doğumuma gece dahi olsa nöbetçi doktor olmasa dahi girecekmi?bir daha ki kontrolumde soracağım.eğer olumlu yanıt alırsam kesinlikle doktorumu ve hastanemi değiştirmem.4 boyutlu ultrasonları ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi var.
Merhaba,
Nilufer hanimda dogum yaptiniz mi merak ettim su an anadolu saglik merkezinde doktor muayneye gitmek istiyorum hic yorum goremedim. Siz memnun kaldiniz mi?