:) Kayinvaliden seni elaleme gosterip gosteris yapmak istiyor, bak benim gelinim ne guzel, ne seker, ne alimli diye :)
Cok alem yaa bu anneler. ama canim bence bazen bir mazeret uydur tatli dille ve gitme herseye. Bastan nasil olursa oyle gider cunku. Sonra iyice bunalirsin bu sefer hayir dersen araniz bile bozulabilir mazallah. Hersey seviyeli daha guzel.
söylediklerine tamamen katılıyorum cnm. benim bir arkadaşımın kv side aynı böyleydi. kız oooh diyodu o gün senin o düğün benim geziyoz kv ile. amaaa kız ne zaman gitmek istemedi. evinde oturmak istedi. kv ile kavga ettiler. kpeder , kayın, kv hepsi düşman oldular kıza
konu sahibi dikkat mesafeyi koy
Ben sze kısa yoldan anlatayım diycem ama uzun olucak biraz kızlar inanın abartmadan ve yalan söylemedn anlatıyorum size herseyi.eşimin ailesi karslı ben bursalıyım cok severek evlendik altlı ustlu oturuyoruz ben calışıyorum eczanede evime cok yakın .kayınvalidem tam bir tenizlik hastası bende temzdr ve kendinle övünmeyi cok sewer.bende temzm ama olması gerektigi kadar.sürekli akşam eve geldiğimde he bu arada birlikte yiyip içiyoruz zorla!!! her akşam eve geldiğimde ay bugun bu işi yaptım böyle karıyım cok temizim bilmem ne sürekli grümcemi över ya ben kımın ne oldugunu biliyorum ama övüyor işte görümcemi cok sewiyorum öz ablamdan yakın ama kv nerdeyse nefret ettircek ondan.cok övüyor hava atıyor sıkıldım bunaldım.tatlı tuzlu kek pasta hiç bişey bilmz sadece cok iyi yemk yapr kayınvalidem bende pasta börek çörek döktütürm öyle fesat ki bunu kimse anlamıyor getiriyorum yemiyor kayınbabam eşim abisi nasıl yiyorlar cunku görmemişler senelerdir insan bir allah razı olsun der bilmeden hep eleştiriyor beni.herşeyimiz bir HERŞEYİMİZ YEDİ AYLIK EVliyim eşimle sürekli annesi yüzünden kavga ediyorum çünkü nasıl bir kadın oldugunu görüyor ama genede kabul etmiyor.cok bunaldım arkdaşlar kendini sürekli övüyor bıktım ben artık kendimi pasif hissediyorum çalışıyorum sabahtan akaşam kadr işte gelyorm yok öyle yok böyle bi insanda derki bu kızda calışıo ama ..
merhaba kızlar size yine bir şey danışıcam.
kayınvalidem bana 10 dk uzaklıkta oturuyor, genellikle iyi niyetli biri birkaç ufak tefek gıcıklık yaşadım ama çoğunlukla susuyorum iyi tarafları daha çok diye bişey demiyorum.
kayınvalideme çok misafir geliyo ve onlar gelince beni de çok çağırıyo veya hiç tanımadığım bir komşusunun düğününe vs. götürüyo geçen hiç tanımadığım birinin nişanına gittik mesela 2-3 saat hazırlandım koşturdum bu da bana saçma geliyo ve kıyafetime saçıma karışıyo çok güzel olman lazım filan diyo gelirken bu da beni kasıyo sizce ne yapabilirim, ben mi çok abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?