ben de evimin tadını çıkartmak istiyorum...

ben bu tür basit konulara eşleri karıştırmayı sevmiyorum. yani kadın kadına tüm şartlar eşit
çaktırmadan kelime oyunları.. çekişmeler... ama kötü niyetli değilsin tabi asla
eşini karıştırma bence kendin halledersin..bir iki bahane bul kvalidene. verdiği tepkiye göre taktik ayarlarsın..

Evet kızlar kadın güzellik konusuna takmış kafayı... Mesela çirkin birini görsün hemen eleştirir, ayy ne çirkin diye ve ben hep düşünürdüm çirkin olsam napardım bu kadınla diye...

Eşime az çok çıtlattım ona kalsa hastayım de gitme diyor, annesine o da kızıyor ama ne çare.

En güzeli sallamak arada bir...

valla gelemem demek çok zor geliyo seni anlıyorum..arada gidip arada gitmemeyi gideceğin yerlere kendin karar vereceğini anlamaları için en az 1 sene daha beklemen lazım.mesela benimkininde kaç tane günü var .hepi kendi kafasına göre insanlar sarmıyo.beni ..benide günlerine sokmak istediler yok dedim yoksa bizi evinde istemiyormusun dedi kalabalıktan bir ses. hahaha sinirden eşime ağlamıştım.şmdi gülüyorum o an hayır demeseydim sonra kendi kendimi yicektim.diğer günede girmem için coook ısrar ettiler katiyyen girmedim.ben gün muhabbetlerini sewmem dedim gerçektende o aralar sewmiyordum.sonra arkadaş çevrem çoğaldı baktık görüşemiyoruz düzenli 15 gnde bir toplanalım dedik bunuda kv deme söyledim bugun gunüm vardı dedim bilsin yani sırf kendi yaşıtlarım orda stres atıyorum o kendi gününe giderken nası arkadaşlarımı görcem özledim die düşünüyosa bende öle düşünüyorum.ama ben her günüme onu sürüklesem hoşlanır mı ???? hayır.ya ssaygısızlık yapmak yakışmaz ama anlamamakta ısrar ediyorlarsa hayır demeyi öğrenmeliyiz.hayır diyememekte hayır yoktur.kendi annemlede her koşturduğu yere gitmek istemem objektif olayım..benim ailem gurbette onu zaten hiç görememek beni çok üzüyo ama bu gün konularından böö geldi gelin tayfasına kv siyle gezen gelinlerede bi özenirler ki sorma hep onlar kötü örnek oluyo zaten bunlara=)))

ben de aynı durumdayım bazen çareyi arkadaşım kahve içmeye çağırdı yada hastayım demekte buluyorum

Evet yaa hep kendi yaşıtları kendi kafasında insanlar hele bir grup var ki tamamen cahil tayfa bazen allahım benim bu insanların içinde ne işim var diyorum, ne sofra adapları var ne oturup kalkma ne de laf söz bilme. Ben kitap okumayı çok severim mesela kitap okuyacağına çocuk doğur bu ne filan diyorlar :2: durumları içler acısı yani...

Evet en güzeli hastayım, arkadaşa gidiyorum, başım ağrıyor vs. bir gidip bir gitmemek. Ben bir de şeyi düşündüm önce sorucam kim geliyor diye, ona göre hareket edicem. Biraz zaman geçene kadar idare işte...

söylediklerine tamamen katılıyorum cnm. benim bir arkadaşımın kv side aynı böyleydi. kız oooh diyodu o gün senin o düğün benim geziyoz kv ile. amaaa kız ne zaman gitmek istemedi. evinde oturmak istedi. kv ile kavga ettiler. kpeder , kayın, kv hepsi düşman oldular kıza

konu sahibi dikkat mesafeyi koy

Hadi yaa ne uyuz bi durummmm of of ne yapsak batıyo neden böyle acaba

Ben sze kısa yoldan anlatayım diycem ama uzun olucak biraz kızlar inanın abartmadan ve yalan söylemedn anlatıyorum size herseyi.eşimin ailesi karslı ben bursalıyım cok severek evlendik altlı ustlu oturuyoruz ben calışıyorum eczanede evime cok yakın .kayınvalidem tam bir tenizlik hastası bende temzdr ve kendinle övünmeyi cok sewer.bende temzm ama olması gerektigi kadar.sürekli akşam eve geldiğimde he bu arada birlikte yiyip içiyoruz zorla!!! her akşam eve geldiğimde ay bugun bu işi yaptım böyle karıyım cok temizim bilmem ne sürekli grümcemi över ya ben kımın ne oldugunu biliyorum ama övüyor işte görümcemi cok sewiyorum öz ablamdan yakın ama kv nerdeyse nefret ettircek ondan.cok övüyor hava atıyor sıkıldım bunaldım.tatlı tuzlu kek pasta hiç bişey bilmz sadece cok iyi yemk yapr kayınvalidem bende pasta börek çörek döktütürm öyle fesat ki bunu kimse anlamıyor getiriyorum yemiyor kayınbabam eşim abisi nasıl yiyorlar cunku görmemişler senelerdir insan bir allah razı olsun der bilmeden hep eleştiriyor beni.herşeyimiz bir HERŞEYİMİZ YEDİ AYLIK EVliyim eşimle sürekli annesi yüzünden kavga ediyorum çünkü nasıl bir kadın oldugunu görüyor ama genede kabul etmiyor.cok bunaldım arkdaşlar kendini sürekli övüyor bıktım ben artık kendimi pasif hissediyorum çalışıyorum sabahtan akaşam kadr işte gelyorm yok öyle yok böyle bi insanda derki bu kızda calışıo ama ..

bende çalışıyorum ve yazdıklarına benzer şeyler yaşıyorm bende konu açtım'' kayınvalidem yardım ederminiz?'' orda ortak şeyler bulabilirsn

Keske benimde kayinvalidem olsaydida beni hergun gezdirseydi
B gezmeyi cook seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…