Ben de evlenenleri kıskanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Evt ben çalışan bayanları değil evlenipte mutlu olan, ruh eşlerini bulmuş bayanları kıskanıyorum. Çevremdeki çok uyumlu, ruh ikizi kişileri görünce kendimi çok eksik, hayatta tutunacağı hiç bişeyi olmayan, hayatı anlamsız bulan biri haline geldim. Artık bıktım kısmetsizim kısmetsizim demekten. 2-3 sene önceki güzelliğim her geçen gün yok oluyor. Yüzüm son 1 yıl içerisinde çöktü, zayıfladı. Eskiden 15tane talibim olduysa şimdi ise 5i geçmiyor mafoldumben

Böyle düşünmenizi anlıyorum ama, mutlaka sizi de bir yerde bekleyen kısmetiniz veya kısmetleriniz vardır üzülmeyin lütfen! Nikah ile ölüm saati şaşmazmış diyorlar..:1hug:

e yaşlar ilerledikçe öyle oluyor. çünkü herkes ciddi ilişki peşinde oluyor. 18 li yaşlarda ohoooo teklifler çoktur. çünkü herkes sayı yapar reklam yapar farklıdır düşünceler. yaş ilerledikçe hayat görüşümüze sosyal durumumuza aradığımız özelliklere sahip insanı ararız. mantıkla hareket ederiz.

elbette siz de ruh einizi bulacaksınız.

yüzünüzde çökme kilo verme al gibi sebeplerden olabilir. yada psikolojik olarak öyle düşünüyorsunuz. kadın her yaşta güzeldir.

insan karşısındakinin ruh eşi olduğunu zaman içerisinde anlıyor. madem 5 talibiniz var, içinizin ısındığı, hoşlandığınız birine karar verin. belki de o ruh eşinizdir. yerimseniben

her şeyde bi hayır vardır sözü sanırım bu başlığın altına da cuk oturdu :delphin:

aynı dertten muzdaripiz. :( ben kıskanmıyorum severek evlenenleri şanslılar diyorum kendimce. ve kendimdede arıyorum sorunu ama bulamıyorumda. onlarda ne var ki diyorum kendilerini sevdirip evlenmişler aşık olmuslar kaderliler diyorum..... olucak inş. birgün bizde mutlu olucaz

Canım yaa 15 yada 5 o kısmetleri beğenmedikten sonraa olsa ne olur,olmasa ne olur sonunda yine yalnız olursun..

benimde bir arkadaşım aşk acısı yüzünden ağlıyordu şimdi eşiyle sarmaş dolaş fotoğraflarını görüyorum gezilere gitmişler. Bende en çok gezen evli çiftleri kıskanıyorum:) Allah herkese mutluluklar versin tabi. Ama neden benim çektiğim aşk acıları bitmiyor diyorum. Hani forumda diyorlarya "bende çok üzülüyordum eşim çıktı karşıma çok mutluyum".Mutluluğun bedelini hala ödeyemedim mi diye dertleniyorum.Bir şarkı var ya "kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime". Birde bazen çirkin şansına da inanmıyor değilim:)

canım yalnız değilsin ben de aynı dertten muzdaribim.armudun sapı üzümün çöpü olayı var.beklentiler yığınla.hep kendi kendime diyorum: mükemmel evlilik diye bir şey yok.bir şeylere sabredeceksin.bir istediğin de olmayıversin diyorum.bundan sonra bazı şeyleri en azından bana göre olmaması gereken bir şeyi göz ardı edicem diyorum.yok ama o an geldiğinde yok edemiyorum, gözardı edemiyorum.allah sonumuzu hayır etsin.bir de ben bir ruh eşim olduğuna da inanmıyorum artık.

Kizlar hepsi kismet isi.
Söyle düsünün, belkide evleneceginiz insan suanda cok yaramazin biri:olmaz: ve olgunlasip, oturakli hale gelmesi icin belkide 2-3 senesi daha var.
Simdi siz bu adamla o yaramaz haliyle mi tanismak istersiniz, yoksa olgunken mi?
Tabiki olgunken, akli basindayken. Cünkü diger türlü sizi üzebilir.
Yani Allah neyi, kime ne zaman veriyorsa, emin olun en dogru zamanda veriyor.
Bu sadece bir örnekti. Baska nedenlerden dolayida, biraz daha beklemeniz gerekiyor olabilir. Bunu yalniz Allah bilir.
Sadece dua edin, Allah gönlünüzde olani hakkinizda hayirli eylesin diye.

Herkese mutluluklar diliyorum.

27 yasındayım bende ama guzellıgım gıdıyor gıbı gelmıyor bana sıze oyle gelıyor olmasın tabı aynı kalmıycaz ama daha erken ya boyle demeyın moralım bozuldu takmıken takıcam

27 yasındayım bende ama guzellıgım gıdıyor gıbı gelmıyor bana sıze oyle gelıyor olmasın tabı aynı kalmıycaz ama daha erken ya boyle demeyın moralım bozuldu takmıken takıcam

bencede haklısın bakımla alakalı bişey güzellik ,,,kendine bakar özenirsen bence kadınlar her yaşta güzel
bide psikolojide çok önemli tabiki
ben 25 yaşındayım şimdi daha güzelim bence eskiye göre :)))

bencede haklısın bakımla alakalı bişey güzellik ,,,kendine bakar özenirsen bence kadınlar her yaşta güzel
bide psikolojide çok önemli tabiki
ben 25 yaşındayım şimdi daha güzelim bence eskiye göre :)))

aynen canım banada eskı resımlerıme bakıp ne kadar cekıcı olmusssun degısmıssın dıyolar albukı sadece makyaj yapmayı artık daha ıyı bılıyorum

15 talipde baya cokmus bak sene gemeden 5 talip icinde sec hemen kocani kiskanma canim umarim karsina cikar birisi mutluluklar

eğer gerçekten isteseydik olurdu, istemiyoruz bence. korkularımız var.

Bende dertliyim yaşım almış başını gidiyor. Şimdiye kadar taliplerim sayısı azdı olanda inanın şuyu eksik buyu yok demedim sadece ilk gördüğümde kalbimin ısınmasına baktım olmadı. Nasip diyorum şimdi birisi var ama ailemle tanıştıramıyorum çünkü ailem şu anki haliyle kabul etmez çok takıyorum ya.

15 talip mi kaydirigubbakcemile5
Maşallah..
Benim hiç 15 talibim olmadı :delphin:

Ya o misaldi...15talip değil elbet. Bide aslında evlenenleri kıskanmıyorum ama çok imreniyorum

Back
X