Ben de evlenenleri kıskanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh ahhh 28de bile evlenmeye razıyım ama yok. Kaç senedir bekliyom yok. 2010 yılında 27 yaşındaym ve ondan sonrada 28 ama tık yok olmuyo.. Ümitsizleştim

ben 2010 un basinda artik 30 diycem yasima
ama yas onemli degil bence, zaten asla yasimi tahmin edemiyorlar, en fazla 26 sindir, 23 sundur diyenler oluyor
onemli olan biranonce evlenmek olsaydi ben su an kac senelik evli olurdum
ne biliyim iste bu diyebilecegim kimse cikmadi
isyan etmeyi biraktim artik ben, dusunmuyorum zaten hic umadigin seyler aklinda yokken olmaz mi hem de guzel bi sekilde olur, bu cok basima gelmistir

inan ki ustune gittikce olmuyor, ben de koyverdim
hem evlilerin durumuna bakiyorum da cok ozenmiyorum acikcasi, mutlu olan cok az

eşimle tanışmadan önce ben de kesinlikle evlenmeme kararı almıştım. ama işte hayat bu. neler neler oluyor. önemli olan bu konuyu kafadan çıkarıp unutup hayata devam etmek bence. hiç beklenmedik zamanlarda hiç beklenmedik şeyler olabiliyor. kendimden biliyorumalkisalkisalkis

benim yaşım 23,çok geç bir yaş değil,erken bir yaş,ben flörte sıcak bakmadım hiç okul hayatım boyunca,kimse girmedi hayatıma,şimdi okulum bitiyor ve artık ciddi bişeyler istiyorum ama kimse yok,en yakın arkadaşlarım daha okul bitmeden sözlenip nişanlandılar,eskiden onlarla vakit geçiriordum,hayatımda bir erkeğin eksikliğini daha az hissediyordum,şimdi onlar sözlüleriyle vakit geçiriyorlar,ben tamamen yalnız,bir başıma kaldım,kıskanç bir insan değilimdir ama onları o kadar çok kıskanıyorum ki şuan ben bile kendime şaşırıyorum,yakın arkadaşlarım da bulunca birilerini beni yapayalnız bırakıp gittiler...dua ediyorum ama bazen isyan ettiğimi farkediyorum bu konuda sonra daha bir kötü hissediyorum kendimi,,

vakti saati gelince o da olur merak etme
acele etme

insanın 3 kaderi değişmezmiş
1 doğacağı tarih
2 evleneceği insan
3 öleceği tarihh

gençsin henüz
bende 23 de evlendim ama evlenmeyi hiç düşünmüyodum aniden oldu bitti herşeyy :asigim:

allah huzurlu aşk dolu bi evlilik nasip etsin
gönlünüze göre olsun inşlhhh
ama bu kadar sorun yapmana gerek yokk
o seni bulacak bi gün a.s

Evliliği mutlu olan insana herkez imrenir iç geçirir bunda bi anormallik yok fakat kendinizi talipler önceden daha fazlaydı acaba yaş geçtikce azalıyormu yüzümde çökmeler oluyor diye demorlize etmeyin bnce..
Evlilik kısmet işidir bnm annanem hep derki gün gelir kapı tak tak eder o yüzden takmayın kafanıza elbet karşınıza çıkacaktır aradığınız kişi..
Fakat mükemmelyetci olmayın çnkü o zaman hiç evlenemezsinz..
Herkezin evlendiği yaş aynı olmadığı gibi kimin karşısına gerçek aşkın ne zaman çıkacağı belli olmaz..
İnşallah hayatınızın aşkını en yakın zamanda bulursunuz..
Ama sanmayınki evlilik hazırlıkları o yola girmek çok kolay bişe bazen insanı çok yoruo her zaman güllik gülistanlık olmuo hayat malsf..
Arkadaşlarında dediği gbi o imrendiğiniz insanların kim bilir ne dertleri vardır..
Bekarlığın sıkıntılı yanları olduğu gbi evliliğinden zor yanları vardır muhakkak..

yaş ilerledikce secici olunur.. bence zaman fazla gecmeden evllilik sandalına binmeye hazırlanın..

kızlar ALLAH size hayırlı kısmetler versin inanın bana evliliyin tarihi hiç belli olmuyo ben evlenmeden önce eşimle evleneceyimi söyleselerdi alay eder gülerdim gidin başımdan diye ama öyle bi zaman oluyo ki herşey kendiliyinden gelişiyo sende bi bakmışsın ki işte hayatımı bununla geçirmek bu insanla yaşlanmak bundan çocuk sahibi olmak istiyorum diyosun herşey kısmet zamanı vardır ama ne zaman

ahh ahhh 28de bile evlenmeye razıyım ama yok. Kaç senedir bekliyom yok. 2010 yılında 27 yaşındaym ve ondan sonrada 28 ama tık yok olmuyo.. Ümitsizleştim

çok seçiçi olmaktan kaynaklıyonur ....şimdi gözlerini kapa ve düşün bügünlerde sana kaç kişi çıkma teklifi etti yada kaç kişi seninle tanışmak istediğini söyledi...bunlardan birini değerlendirebilirsin duygularına va mantığına hitap eden biri vardır elbette tatlım

aslında sizin şanssızlığınız seçici olmanız değil ve seçici olmaktada yerden göğe haklısınız.evlinilecek adam kalmadıki sırf evlenip gelinlik giymek içinde insan nasıl bile bile kendini ateşe atar.maddiyatı bir kenara koyun maniviyat can çekişiyor.artık erkekler yanlrındaki kadını değil kadını erkeğini taşıyor.güvenilecek sırtını güvenle yaslayacak erkek sayısı parmakların sayısı kadar azaldı.ilişkiler malesefki son derece çarpıklaştı.sözüm mecliste dışarı ama kendini bilmez gururu onuru haysiyeti yok sayan yaşantısını da ona göre yaşayan sözüm ana kızlar bu çarpık ilşkileri dahada kolaylaştırdılar.zaten ervliliğin yükü ağır gelen erkekler böylesine özgür yaşayan evlenmedende hertürlü ortamı rahatça kuran bu kızlar sayesinde sorumluluk almaktan iyice kaçar oldular.işte sizin şanssızlığınız bu çünkü sizler evlenip mutlu yuva kurmak istiyorsuzunz.ama bu yuvayı kuracak adam gibi adam olmasını istiyorsunuz haklısınız ama malesef nesilleri tükendi.allah hayırlı kişilerle karşılaşmanızı nasip etsin

aslında sizin şanssızlığınız seçici olmanız değil ve seçici olmaktada yerden göğe haklısınız.evlinilecek adam kalmadıki sırf evlenip gelinlik giymek içinde insan nasıl bile bile kendini ateşe atar.maddiyatı bir kenara koyun maniviyat can çekişiyor.artık erkekler yanlrındaki kadını değil kadını erkeğini taşıyor.güvenilecek sırtını güvenle yaslayacak erkek sayısı parmakların sayısı kadar azaldı.ilişkiler malesefki son derece çarpıklaştı.sözüm mecliste dışarı ama kendini bilmez gururu onuru haysiyeti yok sayan yaşantısını da ona göre yaşayan sözüm ana kızlar bu çarpık ilşkileri dahada kolaylaştırdılar.zaten ervliliğin yükü ağır gelen erkekler böylesine özgür yaşayan evlenmedende hertürlü ortamı rahatça kuran bu kızlar sayesinde sorumluluk almaktan iyice kaçar oldular.işte sizin şanssızlığınız bu çünkü sizler evlenip mutlu yuva kurmak istiyorsuzunz.ama bu yuvayı kuracak adam gibi adam olmasını istiyorsunuz haklısınız ama malesef nesilleri tükendi.allah hayırlı kişilerle karşılaşmanızı nasip etsin
bizim açımızdan yani bekarlar açısından çok karamsar bi tablo oldu...ama üzülerek ekliyorum ki.: malesef doğru..

bende bende kıskanıyorum evlenenleri.evlilik teklifi almıştım sevgilimden ama bi kere önce barışmamız gerek,barıştıktan sonra aileleri ikna etmemiz gerek ki çokk zor..

kızlar aileler artık daha fazla karışıyor sanki dimi?ben eskiden fazla görmezdim ailelerin evlenirken zorluk çıkarmasını

alkisalkisalkis

gönülden katılıyorum. erkekler erkek olma özelliklerini kaybettiler. çevresel etkenlerden çok kanlarına işlemiş tembellikleri yüzünden. her şeyi kadınlardan bekler oldular.

sapını bulduğumuz şey armut sonuçta, boşver. kaydirigubbakcemile3

:roflol:

şaka bir yana kuzenimden biliyorum. 40 küsür yaşında hiç evlenmedi. tabii kısmette ne varsa o olur ama, çok fazla kriteri vardı. okumuş olacak, iyi bir işi olacak, çok para kazanacak, yakışıklı olacak, uzun boylu olacak, yeşil gözlü olacak...ciddiyim bu söylediklerimde.. sonra da bu özelliklerin hepsine sahip birini bulamadığı için kimseyi istemedi, beğenmedi. bu manada söyledim. yoksa elbette illede evleneyim deyip gözü kapalı ateşe atlanılmaz.

vereliniortak:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evt ben çalışan bayanları değil evlenipte mutlu olan, ruh eşlerini bulmuş bayanları kıskanıyorum. Çevremdeki çok uyumlu, ruh ikizi kişileri görünce kendimi çok eksik, hayatta tutunacağı hiç bişeyi olmayan, hayatı anlamsız bulan biri haline geldim. Artık bıktım kısmetsizim kısmetsizim demekten. 2-3 sene önceki güzelliğim her geçen gün yok oluyor. Yüzüm son 1 yıl içerisinde çöktü, zayıfladı. Eskiden 15tane talibim olduysa şimdi ise 5i geçmiyor mafoldumben

İnsanlar ruh eşleri olarak doğmazlar, özveriyle ruh eşi olurlar... Ne kadar esneksen o kadar mutluluğa yakın olursun... Aşk insanın kapısını çalmaz, gider sen alırsın onu... Hem mesele aşkta değil, aşkı korumakta... Talibin varmış, gözün kimi güzel görürse bir şans ver, hayat sürprizlerle doludur...
:icecream:

benden bir tane daha. bazen düğün nişan fotolarına bakamıyorum. bir derdim varda evlilerin sorunlarını okudukça evlilikten cayıyorum, kocacım canım diye metinler düzen, çocukları kucağında, eşleri kolunda hanımlar görünce kıskanıyorum. kısmetim neredeyse gelsin artık

Back
X