- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ben de aynı yaştayım aynı durumdayım kimse beni sevmedi sevmiyor yapacak bir şey yok :) Yalnız değilsin ..
yalnız olmadığıma sevindim mi desem üzüldüm mü desem bilemedim.sen pek takmıysun galiba:)
Takmak değil de üzülüyorum tabi ki ama nasılsa olmayacak zaten diye açıkçası böyle bir takıntı halinde değilim.Çünkü ben artık insanların aşk konularındaki samimiyetine inanmıyorum.Herkes kim ilgi gösterirse ona gidiyor 2 gün sonra diğerine gidiyor.Yani açıkçası zaten gerçekten aşık olma duygusuna sahip olacak erkekler yok etrafta hadi onu geçtim benim başka takıntılarım oluştu bu kadar zamanda; 23 yaşında olup da bir şey yaşamayan erkek yoktur hemen hemen mesela. ama ben kendim gibi birisini istiyorum.Hem bunlar olacak hem düzgün olacak hem de bana aşık olacak.Yani çok imkansız:) O yüzden ister istemez takmıyorum nasılsa olmayacak diye
:))):)))aynenn o durum bende de var.karşımdaki insan benim gibi olacak daaa dediğin gibi biz birbirimizi bulup da mutlu mesut olcaz...anlatırken bile hayal değil fıkra gibi gülüyorum sadece.
ben de annemi alıştırıyorum ben evlenmem haberin olsun falan diye.kabul etmeye çalışıyorum ama işte o üzülme mevzusu da hiç olmasın hatta aklıma bile gelmesin://
Kizlar bende sizin gibiyim ama benim durumum daha farkli ben tecrube ettim simdi ya ayni seyle karsilasirsam diyorum.Benim icin olup biten sevgilim vardi bir anda cekti gitti baska kizlara asilmaya basladi bu yuzdendir ki en buyuk problemim guven benimde.okadar sene ciktigim surekli yanyana oldugum insani bile taniyamamisim.etrafimdaki cogu kisi de laylaylom akli bir karis havada:18:Umarim bir yerden bizi bulur kismetimiz bende hayatimi paylasmak istiyorum yanimda biri olsun istiyorum cok zor zamanlar gecirdim hepsi gecti artik mutlu olmak istiyorum
Ben de evlenmeyi düşünmüyorum hatta köpek almayı düşünüyorum alman kurdu mesela çok severimOnunla yaşar giderim ne olcek hem çok da tatlılar
bu kadar olur ndd!!!!
valla benim de hayalimdir ilerde işimi gücümü bulunca minik şirn bi ev tutmak ve bi de köpeğim olsun tamamdır diye:) napalım biz de böyle mutlu olmaya çalışırız
Kizlar bende sizin gibiyim ama benim durumum daha farkli ben tecrube ettim simdi ya ayni seyle karsilasirsam diyorum.Benim icin olup biten sevgilim vardi bir anda cekti gitti baska kizlara asilmaya basladi bu yuzdendir ki en buyuk problemim guven benimde.okadar sene ciktigim surekli yanyana oldugum insani bile taniyamamisim.etrafimdaki cogu kisi de laylaylom akli bir karis havada:18:Umarim bir yerden bizi bulur kismetimiz bende hayatimi paylasmak istiyorum yanimda biri olsun istiyorum cok zor zamanlar gecirdim hepsi gecti artik mutlu olmak istiyorum
23 yaşındayım.bu zamana kadar yalnızca bir kişiyle görüştüm ve çok çok kısa sürdü.hani hiç bahsetmesem yeridir bundan dolayı...
o kadar sevgisizim ki...ne birini gerçekten sevebileceğime inanıyorum ne de birinin beni sevebileceğine. üniversite öğrencisiyim okuldan bir allahınn kulundan da ilgi görmedim.ya çok çirkinim ya başka bi şey bilemiyorum.ama tek bildiğim demekki birinin sevgisini kazanamıycak kadar değersiz biriyim..
kimilerine göre dert sayılmaz belki.ben de yalnızlık gzel diye kendimi kandırmaya devam ediyorum ama isterdim birini çok sevmeyi,onun için fedakarlıklar yapmayı...içim kupkuru yaşlanmış gibiyim.ifadem soğuklaşmış ve gittikçe soğuklaşıyor..bu durum beni de sevgisiz biri yaptı.kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum ve kimseye de güvenmiyorum.
biliyorum biçoğunuz bir gün biri karşına çıkıcak ve doğru aşkı bulucaksın diyecek...ama ben o kadar değerli biri değilim.sevilecek hiçbir yanım yok demekki
sohbete izinsiz dalıyorum:)
kızlar siz 23 yaşınızdasınız ya..yapmayın etmeyin..kendimi düşünüyorum da 23 yaşında hayat ne güzeldi tek bildiğim erkekli kızlı kalabalık arkadaş ortamlarında takılıp eğlenmekti yani:)
ciddi bir düşüncelere bile girememiştim henüz..
az yaşınızı yaşayın..ne sevgisizliği ne yalnızlığı..
biraz kendinizi geliştirin..arkadaşlıklar edinin..
elbette bunlar da olacak ama inan çok erkencisiniz:)
valla şu yaşımda evli ve çocukluyum..okudum içim karardı..bırakın bu melonkolikliğinizi..
Ben de aynı yaştayım aynı durumdayım kimse beni sevmedi sevmiyor yapacak bir şey yok :) Yalnız değilsin ..
bekarlık sultanlık:) hayatta güzel olan şeyler çoook var illa sevgi göstercem diyosan git çevrendekilere göster tabi anlıyorum aşkı hissetmek istiyosun ama bence acele edersen aşkı yaşamak için, yanlış insanları tanımak zorunda kalırsın ve bumuymuş dersin. bırak geç olsun güç olmasın geç yaşta bul ama güzel bi aşk yaşa. tecrübe edincem diyodum bende ama edinmesem daha iyiymiş onlara harcıcağım zamanla daha iyi şeyler yapardım.
Doğru insan değilse hayatına birinin girip çıkması çokta önemli değil.Ben mesela 3 yıl bir ilişkim oldu,çok sevdim,sevildim ,kimseyide onun gibi sevmedim,oda beni kimse gibi sevmedi,imrenilecek bir aşktı bizimkisi....ama olmadı,bazı sebeplerden terkettim.Sonra birinin sevgisine inanıp hayatımın en buyuk hatasını yaptım nişanlandım.8 ay nişanlılığımın sonunda aldatıldığımı öğrendim,yedekte tutulduğumu öğrendim,o kız kabul etseymiş evlilik teklifini bana tekmeyi basacağını öğrendim...o kıza evlenme teklifi ettiği gün allah gösterdi bana herşeyi,o fırsatı allah ona vermeden ben terkettim,bitirdim herşeyi,o kızada tüm gerçekleri anlattım...
Arada 1 yıl geçti,şuan huzurluyum evet,ideallerim var,kafam rahat...
Hani yasanması gerekiyormuş,yasadım ama keşke hayatımda hiç olmasalardı diyorum,sadece evleneceğim kişiyle olsaymışım,onu sevseymişim,bilinçaltımda sadece evlenceğim kişiyle yasadıklarım olsaymış diyorum..
Doğru zamanda doğru insanı iste herzaman...
23 yaşındayım.bu zamana kadar yalnızca bir kişiyle görüştüm ve çok çok kısa sürdü.hani hiç bahsetmesem yeridir bundan dolayı...
o kadar sevgisizim ki...ne birini gerçekten sevebileceğime inanıyorum ne de birinin beni sevebileceğine. üniversite öğrencisiyim okuldan bir allahınn kulundan da ilgi görmedim.ya çok çirkinim ya başka bi şey bilemiyorum.ama tek bildiğim demekki birinin sevgisini kazanamıycak kadar değersiz biriyim..
kimilerine göre dert sayılmaz belki.ben de yalnızlık gzel diye kendimi kandırmaya devam ediyorum ama isterdim birini çok sevmeyi,onun için fedakarlıklar yapmayı...içim kupkuru yaşlanmış gibiyim.ifadem soğuklaşmış ve gittikçe soğuklaşıyor..bu durum beni de sevgisiz biri yaptı.kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum ve kimseye de güvenmiyorum.
biliyorum biçoğunuz bir gün biri karşına çıkıcak ve doğru aşkı bulucaksın diyecek...ama ben o kadar değerli biri değilim.sevilecek hiçbir yanım yok demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?