ben de gerçekten sevip/sevilebilecek miyim:(

Canlarım meraba :80:
Ben de 21 yaşındayım. Bu zamana kadar 2si uzun soluklu bir sürü sevgilim oldu.. Ve şimdi bakın ; yapayalnızım... İnanın bana olmasalardı daha iyiydi!! Her gelen bir yara açıp gitti.
23 yaşında bir arkadaşım var sizin gibi aynı hayatına kimse girmemiş. Üstelik çok ta güzel bir kız ! Ben eminim ki sizler de asla çirkin değilsinizdir.. Belki de bunca zamandır sevgisiz kalmanızın sebebi gelecekte çok büyük bir sevgiyle ödüllendirilmeniz olacaktır Bahtınız güzel olsun,hem büyük aşklarınız hem tatlı köpüşleriniz olsun

Çok şekersin Güzel dileklerin için teşekkürler inşallah senin için de çok güzel bir aşk bekliyordur :)

Bir ev kurup köpekle yaşamak fikri çok güzel ama onların ömürleri bizim ki kadar değil, açtığım konulardan biri kedim için, bir göz atın isterseniz, acısı yalnızlıktan çok kötü. Tabiki hayvan besleyin, dünyanın en güzel duygularından biri. Ama onu hayatınızda olmayan şeylerin yerine koyarsanız, o boşlukları doldurmak için severseniz sonuç çok kötü, ben yaşadım hala yaşıyorum...

Aşk güzel şey ve yaşlarınız çok genç, şimdi hayatın tadını çıkarmak zamanı. Sosyalleşin, çalışın, yaşamın farkına varın. İlla ki karşınıza karşılıklı duygularla bağlanabileceğiniz biri çıkacaktır. Bu kadar umutsuz olmayın, yalnızlık Allah'a mahsus lafı doğrudur, herkes için hayatı paylaşacak biri yaratılmıştır.

Biraz daha pozitif olmanızı öneririm. 20 li yaşlar o kadar güzel ki, üzüntüyle geçmeyecek kadar değerli. Hepinizin çok mutlu olmasını dilerim =)

Aşık olamamak açısından aynı benim gibisin.
Ben de kendimi kupkuru bir ot gibi hissediyordum. Hem aynı yaştayız. :)

Beni heyecanlandıracak ve senin dediğin gibi fedakarlıklar yapabileceğim, çok sevebileceğim biriyle tanışmak için deli oluyordum.

Ve 3 gün önce birine ilk görüşte aşık oldum. Hala inanamıyorum kendime.
Uyuyamıyorum ve hiçbir şeye adamakıllı konsantre olamıyorum, heyecan içindeyim sürekli ve kalbim ağzımda atıyor resmen.

Eğer ben bunu yaşayabilmişsem herkes yaşar emin ol. Ne zaman aşık olacağın insanla karşılaşacağın belli olmaz.
Moralini yüksek tut ve dua et sürekli. Hep olumlu düşün, birine aşıkmışsın gibi mutlu ve heyecanlı yaşa.
O kapını çalacaktır o zaman.

Yalnız değilsin emin ol :) Bende 20 yaşındayım.Şuana kadar hiç kimsede gelip beni sevdiğini söylemedi.Moralim bozulmuyor değilim.Özgüvenimi kaybediyorum;güzel mi değilim,konuşamıyor muyum rahatça vs. hep kendimde kusur üretiyorum.Arkadaşlarla,kuzenlerle konuşurken bana sorduklarında anlatacak bir şeyin olmaması daha da önemlisi sevip sevilmemek insanın moralini bozuyor.Helede bir düğün olduğunda akrabaların ve annenin sana bir bakışı vardır okulunu bitir ve birini bulup evlen,torun sahibi olayım.Beni bu sıralar en çok çıldırtan şeyde bu.Annem resmen psikolojimi bozdu bu konuları konuşmak istemiyorum dedikçe resmen kadın bana evlen diyor ki daha bu yaşta!Cahil bir kadında değil herşeyin farkında,benimde bu konudan rahatsız olduğumu biliyor ve hala üsteliyor.En sonunda sen okulunu bitir de sen bulmazsan ben sana bulucam dedi ağzım açık kaldı.
Zaten millette benimle evlenmek için sıraya dizilmişti!Bak sinirim zıpladı yine ya.
Bu sene ilk defa hayatımda aşık oldum 6 ay öncesinde ve nisan ayında da asla yapamayacağım şeyi yaptım,ona sevdiğimi itiraf ettim.O da nişanlıymış kendisinden öğrendim.Şimdi yüzüne bakamıyorum ama deliler gibi hala aşığım.Kalbimin köşesinde hep o kalıcak ve hiç kimseyle evlenmicem (zaten sevenimde yokya). Bu dünyada olmadı belki başka yerde başka zaman ama onunla olur
Ama belki senin için herşey çok daha güzel olur,sevip sevilir evlenirsin :) Allah bahtınız açık ve güzel etsin :)

valla hiç beklemediğin bianda çıkıyo o şekerim. ben yıllarca debelendim durdum ilişkilerimde okadar hırpalandım ki neler neler yaşadım sonra dedim boşver ya aşk falan hepsi yalan diye. hiç arayış içinde değilken bian karşıma biri çıktı baya da ısrar etti kabul ettim 3 yıldır çıkıyoruz mutluyuz. ama eskilerden okadar canım yandıki ister istemez güvenemiyorum eskiden yaşadığım şeyler yüzünden şuanki ilişkimde tam huzuru bulamıyorum.

Hiç üzülmeyin.. hayatımızda bizi üzecek bi erkek olacağına hiç olmasın daha iyi. allahım kıymet bilen saygılı insanlarla karşılaştırsın.. ben çok yıprandım hatta sevdiğim ve sevildiğim halde vazgeçmek zorunda kaldım.. aman yaaa takmayın birşeyi. allahım ailelerimize sağlık uzun ömür versin.. ben artık sadece ailemi düşünüyorum onlar mutlu olsun bana bu yeter.. yinede hayırlı kısmetler olursa anlaşabileceğim yok demem allaha şükür elimiz ayağımız sağlam, ve bizi yaratan koskoca Allahımız var.. hayatımıza girecek olan insan hayırlı ve iyi bir insansa girsin, yoksada gereği yok.

Merhaba kızlar ben de 20 yaşındayım benim durumum daha da farklı.Ben birine aşık oldum 3 yıl çıktık ve ayrıldık.Ondan sonra birdaha kimseyi sevip hayatıma alamıyorum.Kimseye güvenemiyorum.Anlayacağınız ben de yaklaşık 1.5 yıldır yalnızım ve bundan çok sıkıldım.Çok üzülüyorum, hayatımda biri olsa diye dua ediyorum.Artık kimseye aşık olamam gibi geliyor, talip filan da çıkmıyor ki.Ben de çirkin olduğumu hissetmeye başladım.

Ohooo sen çirkin hissediyorsan ben ölmeliyim çirkinlikten Bak 3 yıl varmış birisi hayatında zamanında demek ki beğenilmişsin ki varmış Beni daha beğenen bile yok

Ohooo sen çirkin hissediyorsan ben ölmeliyim çirkinlikten Bak 3 yıl varmış birisi hayatında zamanında demek ki beğenilmişsin ki varmış Beni daha beğenen bile yok

Bende 22 yim benimde sevgilim diyip elinden tuttuğum olmadı. Koskoca yüksekokul bitti dönüp bakan olmadı
Çok depresyona girip çıkmışımdır çirkinim, kiloluyum diye
Şimdi kilo verdim kendime bakıyorum yine yok.
Demekki bir yerlerde yanlış yapıyoruz.

beni de seven yokkkk seviyorum diye kandıran cok ama kmse deger vermemıs degersiz hissedio insan kendını
canım ya 100 msja ulaşamadım daha ulaşınca sana da yazıcam dertlerişiriz.üzülme oldu mu
seni çok iyi anlıyorum

:))ne güzel şeyler yazmışsın inş canm inş.inanmak istiyorum ama bir o kadar da zor gibi.umutsuzluğa düşmeden edemiyorum malesef

hiç bu açıdan bakmamıştım.haklısın galiba.öyle bir şey olsa allah korusun en yakınlarından birini kybetmek gibi bir şey çok üzülürdüm gerçekten.yaratmış yaratmış da şuan nerde ne yapar niye gelmez biran önce:))ne diym biran önce çıksın karşıma :)

geçen bi arkadaşımla konuşuyoduk.erkek kendisi.söyle dedim ne kusurum var benim çirkinsem çirkinsin de bir şey de diyorum:)))valla canım bilmiyorum bana da gelen ilgisini belli eden biri olmadı.kendinden şüphe etmeye başladım artık. ama daha küçüksün sen ya ne evliliği.ben evlilik düşünmüyorum en azından bi 5 sene içinde.ama bu zamanda birini tanısam fena mı olur yani.şu sevgsiz kuru kalbimi biri yeşertse falanüff bağladım yine duygusala
bu arada nasıl gidip söyledin ya bunu heralde asla yapamam:///birine hoşlandığmı belli etmek miii asla://

Bence biz yanlış yapmıyoruz ne yanlış yapabiliriz ki gelmiyorlarsa bize

ben mesela ciddi duruyorum ve soğuk haliyle.korkuyolar mı acaba:S

Canım benim gerçekten zor dönemlerden geçmişsin. Ben de 4 yıllık ilişkimi bitirdim. Ayakta kalmaya çalışıyorum. Nerde benzer şeyleri yaşayanları ve başarıyla atlatanları görsem örnek almaya çalışıyorum. Bundan sonra hayatına girecek kişi umarım seni gerçekten mutlu eder.
Bir olsun tam olsun sözüne katılıyorum. Yani kalbin kırılacağına sıkıl bunal yalnız kal ama sonunda gerçekten seni mutlu edecek adamla ol. Nasip işte.

kızlar farklı bir bakış açısı sunmak istiyorum burda. Şimdi hayatımızda yaşadığımız karşılaştığımız bir çok olay ve durum aslında bilinçlatımızdaki düşünce ve inanç kalıplarının yansımasıdır. Biraz daha açayım. Şimdi size sorsam ki kendinizi seviyor musunuz diye, eminin en az %90ınız tabiki diyecektir. Ancak bunu söyleyen bilinçli sizsiniz. Yani bilinçaltında belki de kendinizi sevmiyorsunuz ya da kendinizi değerli görmüyorsunuz ya da sevilmeye layık görmüyorsunuz ve bunun farkında olmuyor olabilirsiziniz. Bunun sonucu olarak da çevrenizde sizi seven size değer veren insanlar yeterli miktarda olmuyor. Yani bilinçaltınızdaki inançları doğruluyacak olayları ve kişileri hayatınıza çekiyorsunuz. Bilinçaltında erkeklerle ilgili olumsuz kalıplar da olabilir yaşadıklarınıza sebep. Telkinler olumlamalarla ilgili ya da bilinçaltı kalıpların değiştirilmesi ile ilgili teknikleri araştırmanızı öneririm.
Bana gelicek olursak ben de sık sık değerli hissetme kendini sevme ile ilgili olumlamalar yapmaya çalışırım. Ama bu biraz uzun bir süreç. Yıllar içinde oluşmuş olumsuz bir kalıbın değiştirilmesi aylar yıllar alabilir.

Bende aşık olmadan önce böyle diyordum ama gerçekten aşık olduktan sonra içinde tutamıyorsun,hep belki bir umut olur diyorsun ve söylüyorsun.Yüzüne söyleyemedim tabi ama mesajla söyledim.Pişman mıyım bilmiyorum.Ama en azından olmicak birşey için artık ümit bağlamıyorum.Hoşlandığımı bende belli edemiyorum,soğuk ve ciddi duruşum yüzünden sanırım.İlk etapta herkese soğuğumdur sonrada karşımdakini tanıdıkça sıcakkanlı davranabiliyorum ama sanırım insanlar beni tanımak istemiyorlar ki bir adım atmıyorlar, ya da korkuyorlar mı anlamadım ki.

sorun bizde değil ki erkeklerde amaçları farklı bi kere sevgili olmak için çok afedersiniz yolluları seçiyorlar (sevgilisi olanlar yanlış anlamasın bütün erkekler için geçerli değil tabi ki) ama evlenmeye gelince helal süt emmiş eline erkek eli değmemiş falan filan bencilliklerinden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…