- Konu Sahibi Latinachica
-
Canlarım meraba :80:
Ben de 21 yaşındayım. Bu zamana kadar 2si uzun soluklu bir sürü sevgilim oldu.. Ve şimdi bakın ; yapayalnızım... İnanın bana olmasalardı daha iyiydi!! Her gelen bir yara açıp gitti.
23 yaşında bir arkadaşım var sizin gibi aynı hayatına kimse girmemiş. Üstelik çok ta güzel bir kız ! Ben eminim ki sizler de asla çirkin değilsinizdir.. Belki de bunca zamandır sevgisiz kalmanızın sebebi gelecekte çok büyük bir sevgiyle ödüllendirilmeniz olacaktırBahtınız güzel olsun,hem büyük aşklarınız hem tatlı köpüşleriniz olsun
ah tatyana vallahi düsüncelerime tercüman oldun ben de o kadar boş insanlara zaman harcamısım ki o kadar pismanımki ama bazen oyle bir gün oluyorki yannda sevgln olsn seni sevdiginden emin ol huzurlu ol o kadar istio ki insan(( 2 3 senedir yalnızım beklyorm dogru insanı ama yok cıkmıyo .. devir öyle bi devr ki zten gerçek ask yokkk ya da var bana cıkmadı daha
Piyasada adam yok ...
Merhaba kızlar ben de 20 yaşındayım benim durumum daha da farklı.Ben birine aşık oldum 3 yıl çıktık ve ayrıldık.Ondan sonra birdaha kimseyi sevip hayatıma alamıyorum.Kimseye güvenemiyorum.Anlayacağınız ben de yaklaşık 1.5 yıldır yalnızım ve bundan çok sıkıldım.Çok üzülüyorum, hayatımda biri olsa diye dua ediyorum.Artık kimseye aşık olamam gibi geliyor, talip filan da çıkmıyor ki.Ben de çirkin olduğumu hissetmeye başladım.
Ohooo sen çirkin hissediyorsan ben ölmeliyim çirkinliktenBak 3 yıl varmış birisi hayatında zamanında demek ki beğenilmişsin ki varmış Beni daha beğenen bile yok
Bence biz yanlış yapmıyoruz ne yanlış yapabiliriz ki gelmiyorlarsa bize
canım ya 100 msja ulaşamadım daha ulaşınca sana da yazıcam dertlerişiriz.üzülme oldu mubeni de seven yokkkk seviyorum diye kandıran cok ama kmse deger vermemıs degersiz hissedio insan kendını
Canlarım meraba :80:
Ben de 21 yaşındayım. Bu zamana kadar 2si uzun soluklu bir sürü sevgilim oldu.. Ve şimdi bakın ; yapayalnızım... İnanın bana olmasalardı daha iyiydi!! Her gelen bir yara açıp gitti.
23 yaşında bir arkadaşım var sizin gibi aynı hayatına kimse girmemiş. Üstelik çok ta güzel bir kız ! Ben eminim ki sizler de asla çirkin değilsinizdir.. Belki de bunca zamandır sevgisiz kalmanızın sebebi gelecekte çok büyük bir sevgiyle ödüllendirilmeniz olacaktırBahtınız güzel olsun,hem büyük aşklarınız hem tatlı köpüşleriniz olsun
Bir ev kurup köpekle yaşamak fikri çok güzel ama onların ömürleri bizim ki kadar değil, açtığım konulardan biri kedim için, bir göz atın isterseniz, acısı yalnızlıktan çok kötü. Tabiki hayvan besleyin, dünyanın en güzel duygularından biri. Ama onu hayatınızda olmayan şeylerin yerine koyarsanız, o boşlukları doldurmak için severseniz sonuç çok kötü, ben yaşadım hala yaşıyorum...
Aşk güzel şey ve yaşlarınız çok genç, şimdi hayatın tadını çıkarmak zamanı. Sosyalleşin, çalışın, yaşamın farkına varın. İlla ki karşınıza karşılıklı duygularla bağlanabileceğiniz biri çıkacaktır. Bu kadar umutsuz olmayın, yalnızlık Allah'a mahsus lafı doğrudur, herkes için hayatı paylaşacak biri yaratılmıştır.
Biraz daha pozitif olmanızı öneririm. 20 li yaşlar o kadar güzel ki, üzüntüyle geçmeyecek kadar değerli. Hepinizin çok mutlu olmasını dilerim =)
Yalnız değilsin emin ol :) Bende 20 yaşındayım.Şuana kadar hiç kimsede gelip beni sevdiğini söylemedi.Moralim bozulmuyor değilim.Özgüvenimi kaybediyorum;güzel mi değilim,konuşamıyor muyum rahatça vs. hep kendimde kusur üretiyorum.Arkadaşlarla,kuzenlerle konuşurken bana sorduklarında anlatacak bir şeyin olmaması daha da önemlisi sevip sevilmemek insanın moralini bozuyor.Helede bir düğün olduğunda akrabaların ve annenin sana bir bakışı vardır okulunu bitir ve birini bulup evlen,torun sahibi olayım.Beni bu sıralar en çok çıldırtan şeyde bu.Annem resmen psikolojimi bozdu bu konuları konuşmak istemiyorum dedikçe resmen kadın bana evlen diyor ki daha bu yaşta!Cahil bir kadında değil herşeyin farkında,benimde bu konudan rahatsız olduğumu biliyor ve hala üsteliyor.En sonunda sen okulunu bitir de sen bulmazsan ben sana bulucam dedi ağzım açık kaldı.
Zaten millette benimle evlenmek için sıraya dizilmişti!Bak sinirim zıpladı yine ya.
Bu sene ilk defa hayatımda aşık oldum 6 ay öncesinde ve nisan ayında da asla yapamayacağım şeyi yaptım,ona sevdiğimi itiraf ettim.O da nişanlıymış kendisinden öğrendim.Şimdi yüzüne bakamıyorum ama deliler gibi hala aşığım.Kalbimin köşesinde hep o kalıcak ve hiç kimseyle evlenmicem (zaten sevenimde yokya).Bu dünyada olmadı belki başka yerde başka zaman ama onunla olur
Ama belki senin için herşey çok daha güzel olur,sevip sevilir evlenirsin :) Allah bahtınız açık ve güzel etsin :)
Bence biz yanlış yapmıyoruz ne yanlış yapabiliriz ki gelmiyorlarsa bize
Doğru insan değilse hayatına birinin girip çıkması çokta önemli değil.Ben mesela 3 yıl bir ilişkim oldu,çok sevdim,sevildim ,kimseyide onun gibi sevmedim,oda beni kimse gibi sevmedi,imrenilecek bir aşktı bizimkisi....ama olmadı,bazı sebeplerden terkettim.Sonra birinin sevgisine inanıp hayatımın en buyuk hatasını yaptım nişanlandım.8 ay nişanlılığımın sonunda aldatıldığımı öğrendim,yedekte tutulduğumu öğrendim,o kız kabul etseymiş evlilik teklifini bana tekmeyi basacağını öğrendim...o kıza evlenme teklifi ettiği gün allah gösterdi bana herşeyi,o fırsatı allah ona vermeden ben terkettim,bitirdim herşeyi,o kızada tüm gerçekleri anlattım...
Arada 1 yıl geçti,şuan huzurluyum evet,ideallerim var,kafam rahat...
Hani yasanması gerekiyormuş,yasadım ama keşke hayatımda hiç olmasalardı diyorum,sadece evleneceğim kişiyle olsaymışım,onu sevseymişim,bilinçaltımda sadece evlenceğim kişiyle yasadıklarım olsaymış diyorum..
Doğru zamanda doğru insanı iste herzaman...
geçen bi arkadaşımla konuşuyoduk.erkek kendisi.söyle dedim ne kusurum var benim çirkinsem çirkinsin de bir şey de diyorum:)))valla canım bilmiyorum bana da gelen ilgisini belli eden biri olmadı.kendinden şüphe etmeye başladım artık. ama daha küçüksün sen ya ne evliliği.ben evlilik düşünmüyorum en azından bi 5 sene içinde.ama bu zamanda birini tanısam fena mı olur yani.şu sevgsiz kuru kalbimi biri yeşertse falanüff bağladım yine duygusala
bu arada nasıl gidip söyledin ya bunu heralde asla yapamam:///birine hoşlandığmı belli etmek miii asla://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?