bende eşimin görevi icabı diyarbakırdayım kendim emekli ögretmenim ama diyarbakırda çok yanlızım çok kalabalık ortamdan geldim burda akşama kadar yanlız garip hissediyom kendimi çok yanlızım ancak göz yaşlarımla avunuyom ve konuşacak kimse yok eşimin gelmesini bekliyom iki kelime için yanlızlık gariplik çok zor
ahhh ahh,aynı dertten muzdaribiz.bende eşimin memuriyetinden dolayı 2 yıldır trabzondayım.çalışmıyorum ve doğru düzgün sosyal bir çevre edinemedim.kaldığım apartmanda hiç kimseyi tanımıyorum.üniversiteyi okurken o kadar yoğun bir çevrem vardı ki.ama şimdi boşlukta gibiyim.allahtan yakında ikizlerim olacak.evimiz şenlenecek biraz hayırlısıyla.
bende eşimin görevi icabı diyarbakırdayım kendim emekli ögretmenim ama diyarbakırda çok yanlızım çok kalabalık ortamdan geldim burda akşama kadar yanlız garip hissediyom kendimi çok yanlızım ancak göz yaşlarımla avunuyom ve konuşacak kimse yok eşimin gelmesini bekliyom iki kelime için yanlızlık gariplik çok zor
mafoldumben mafoldumbenmafoldumben senağlama senağlama senağlama:a015: :a015: Bende ailemi bırakıp rizeye geldim senağlama arkadaşım dostum yok yok senağlama ben yanlızım yanlızımm yanlız ( ömür boyu aıleden hasret göçüp gidicem
kesinlikle katiliyorum...siz farkli sehirlerde ayrisiniz diye uzuluyorsunuz ama biz ayri ulkelerdeyiz bi de bu zorlugu dusunun ve sansli oldugunuzu anlayin