- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Kızlar merhaba hepinize.. 4 hafta 6 günlük hamileyim ben de :) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikince test yapayım dedim hiçte ihtimal vermiyodum ama çift çizgi çıkınca uçtum uçtum:) eşime söyledim işten eve geldi garanti olsun diye bir test daha yaptık o da pozitif :) dün de doktora gittim orda da gördüm bebeğimi ufacık nokta kadar 15-16 gün sonra bi daha gidicem dra. İlk bebeğim olcak çok mutluyum çook:)
İnş. sağlıklı bişekilde kucağına alırsın Allah analı babalı büyütsün.Gözün aydın cnm
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Kızlar merhaba hepinize.. 4 hafta 6 günlük hamileyim ben de :) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikince test yapayım dedim hiçte ihtimal vermiyodum ama çift çizgi çıkınca uçtum uçtum:) eşime söyledim işten eve geldi garanti olsun diye bir test daha yaptık o da pozitif :) dün de doktora gittim orda da gördüm bebeğimi ufacık nokta kadar 15-16 gün sonra bi daha gidicem dra. İlk bebeğim olcak çok mutluyum çook:)
tebrik ederimhayrlısı olsun canım :) çok güze bi duygu :) eşine keşkesüpriz yapsaydın :)Kızlar merhaba hepinize.. 4 hafta 6 günlük hamileyim ben de :) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikince test yapayım dedim hiçte ihtimal vermiyodum ama çift çizgi çıkınca uçtum uçtum:) eşime söyledim işten eve geldi garanti olsun diye bir test daha yaptık o da pozitif :) dün de doktora gittim orda da gördüm bebeğimi ufacık nokta kadar 15-16 gün sonra bi daha gidicem dra. İlk bebeğim olcak çok mutluyum çook:)
Hayirli olsuuunnnnn Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah:) bende dun ogrendim asilama oldum ben tedavi gordum ilk asilamamdi tuttu cok sukur:)) pzt gidip tekrar kan vericem artis varmi ona bakicaz senin kan degerin kac cikti tatlim birde bebegi gormek icin alttan mi bakti ultrasonla ustten mi ben gittigimde alttan yaptirmak istemiyorum nedense:/
çoook sevındım canım allah hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsın ınsallah... darısı bızlerın basına ! ne zamandır ıstıyodun acaba?
Hayirli olsuuunnnnn Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah:) bende dun ogrendim asilama oldum ben tedavi gordum ilk asilamamdi tuttu cok sukur:)) pzt gidip tekrar kan vericem artis varmi ona bakicaz senin kan degerin kac cikti tatlim birde bebegi gormek icin alttan mi bakti ultrasonla ustten mi ben gittigimde alttan yaptirmak istemiyorum nedense:/
İki aydır korunmuyoduk canım, 1 yıllık evliyim:) amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına olsun
canımm hayırlısı olsun allah kucuağına almayı nasip etsinBende çok yeni anne adayıyım benimde kan değirim 562 çıktı bende pazartesi dr gidicem bakalım ben 7 ay önce düşük yapmıştım umarım bu sefer bebeğim tutunur annesine çok endişeliyim tam olarak sevinemiyorum bile o keseciği göremeden allah isteyen herkese naip etsinn hayırlısıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?