Ben de hamileyim:)) beta hcg değerim...

BuSeeMMM

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
448
2
318
37
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar..
Son adet tarihim 27 nisandı.. Adetimin gecikmesi üzerine 1 haziranda eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.... Çok ama çok sewindim.. Geçen sene yine aynı ayda kimyasal gebelik geçirdiğim için tabiki doğal olarak içimde ister istemez bir korku oluştu.
Bugün özel bir hastaneye gidip kan testi yaptırdım. Sonucum 670,15 çıktı. Hemşire bana 4-5 haftalık hamile olabileceğimi söyledi. Sizce son adet tarihime göre bu değer ii mi?
Pazartesi tekrar gidip testi tekrar edeceğim ki içim rahat etsin. Hem gitmişken doktordan randewuda alacağım.. inşallah herşey normal çıkar we hayal kırıklığı yaşamam.. Bebeğimi çok ama çok istiyorum..
Allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin..
Bu arada hamile olduğumu bilmeden bir sabah uyandım we eşime uykulu bir halde ben hamileyim uyan dedim :)) rüyamda hamile olduğumu görmüştüm.. 10 mayısta da Kütahya ya bir arkadaşımın yanına gitmiştim hamileydi we ben doğumda yanında bulundum.. Doğumdan çıkınca bana senin için dua ettim dedi.. Hani derler ya doğum sırasında edilen her duayı Allah kabul edermiş diye... Vakit bu vakitmiş demek ki.. Çooooooook mutlu we çook heyecanlıyım.

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de 2 gün geçince kan değerim 400 lerdeydi
benim de ilk gebeliğim kimyasal gebelikti

ben kimyasal gebelik geçridiğimde değerim 10 küsür dü,
normal gebeliğimde ise 70 lerdey di.senin değerin bence çok iyi. sağlıkla gelsin bebişin. darısı başımıza:)

Hanımlar, buraya yazmayı o kadar istiyorum ki "ben de hamileyim" demek için..Son adet günümün başlangıcı 02 mayıs idi. Sonra ayın 10 unda gidip simir testi yaptırdım. Son günlerde sinir var üstümde bilmiyorum çok mu erken test yaptırmam için. Bugün ayın 6 sı ve regl olmadım..

Hanımlar, buraya yazmayı o kadar istiyorum ki "ben de hamileyim" demek için..Son adet günümün başlangıcı 02 mayıs idi. Sonra ayın 10 unda gidip simir testi yaptırdım. Son günlerde sinir var üstümde bilmiyorum çok mu erken test yaptırmam için. Bugün ayın 6 sı ve regl olmadım..

slmlar... canim benimde son regl tarihim 01 mayisti boshayallersmile kan testine göre suan 5 hafta 2 gunluk hamileyim :kedi: bence bi test yaptir simdi cikar kesin sonuc olumunekankayizsmile

Slm cnmm.. Bencede kan testi yaptır warsa eğer kesin çıkacaktır.. inşş wardır :)) adetin gecikmiş öncesinde eczaneden test alıp kendinde yapabilirsin.. Yanılma payı çok az. Sonucu mutlaka yaz..

öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
allah sağlıklıca kucağınıva almayı nasip etsin
benimde birince gebeliğim kimyasaldı
3 ay sonra yeniden hamile kaldım şimdiş hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına

20 yaşındayım. polikistik over hastasıyım. hamile kalmak istiyorum. şansım var mı, en azından yaşım biraz genç o yüzden şanslı hissedebilir miyim kendimi ki? ayın 15 inden sonra tedavi olacağım yumurtlama için...

Polikistikler de gebe kalabilirler di mi, hemen ve kolayca.. nolur ben deburaya hamileyim diye yazayım..

Son düzenleme:
Sevgili Ruyabu ve BuseeMM:) bugün de regl yok! Ama bir şikayetim de yok yani bulantı, vs..daha yenidir belki, 02 mayıs idi ya en son..bugün 7 haziran. Umutlanmak da istemiyorum, testim var ama bakamıyorum, ya değilsem?hayal kırıklığı olur!bir kaç gün daha sabredeceğim, sonra bakacağım. Sonra da bu tatil köyünden çıkıp büyük bir hastaneye kan tahliline giderim. ınşşallaahh:)

öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
allah sağlıklıca kucağınıva almayı nasip etsin
benimde birince gebeliğim kimyasaldı
3 ay sonra yeniden hamile kaldım şimdiş hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam bende iki ay önce bi gebelik geçirdim ve düşürdüm. kendiliğinden düşdü. tedaviye devam ediyorum bir bebeğim olsun istiyorum burda bu heyecani yaayan her anne adayı gibi. puregon kullanıyorum umutluyum dualarınızı bizim için eksik etmeyin sizleride tebrik ederim allah kucağınıza almayı buyutmetide nasip etsin...

Back
X