ben de hamileyim.. sen pkolusun kendi kendine hamile kalamazsın diyen dr utansın:))

fatma_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
47
0
86
Konya
tipik bir pkoluyum .gonal-f ler gliforlar mı kullanmadım bebeğim olmadı.
ama şu çörek-otu-bal tarçın var ya 2 ay kullandım 1.ay ilaçlarla bile gelmeyen adetim düzeldi 2. ay hamile kaldım allahın izniyle.

doktorun teki aşılama ya da tüp bebek .. kendi kendine kalsan şimdiye kalırdın zaten diyip beni ağlatmıştı.ona inat gitmedim bi daha doktora falan.
şimdi ise hamileyim ..allah isteyen herkese nasip etsin.ççoookkkk mutluyum allaha dua edin ben ondan istedim verdi çok şükür...:CüvCüv:

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.:nazar:
Böyle şeyleri duyunca mutlu oluyorum, umudu kaybetmemek lazım,Rabbim verdi mi oluyor çok şükür.

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.bende pkoluyum 7 yıl sonra bebişim kendiliğinden geldi çok şükür.rabbim nasip edince oluyor olmaz lafları boşşş

çok sevindimzemuszemus bal çörek otunu nasıl kullandın bilmiyorumkismile

teşekkür ederim herkese.çörek otunu ezip toz haline getirdim.bir küçük kase bala 1 dolu tatlı kaşığı çörekotu,bir dolu tatlı kaşığı da tarçın koydum.adetin 2 .günü başladım adetin 18-20. gününe kadar 2-3 tatlı kaşığı yedim.sonra bıraktım.

benim yumurtlamam olmuodu.olsa bile anca 18. 20. gün o nedenle 18-20.güne kadar yedim.o kişiden kişiye göre değişio.

kesinlikle tavsiye ederim insanın hem bedenini hem zihnini dinç tutuyor.ayrıca peygamberimizin çörekotuyla ilgili hadisi var her derdin devasıdır diye.buna gönülden inandım şifa olacağına inandım...

ama şu çörek-otu-bal tarçın var ya 2 ay kullandım 1.ay ilaçlarla bile gelmeyen adetim düzeldi 2. ay hamile kaldım allahın izniyle.

doktorun teki aşılama ya da tüp bebek .. kendi kendine kalsan şimdiye kalırdın zaten diyip beni ağlatmıştı.ona inat gitmedim bi daha doktora falan.
şimdi ise hamileyim ..allah isteyen herkese nasip etsin.ççoookkkk mutluyum allaha dua edin ben ondan istedim verdi çok şükür...:CüvCüv:

ayy canım ALLAH tan ümit kesilmiyomuş...
çok sevindim senin adına...kaç aydır bebek istiyodun

eee canım her doktor akıllı olacak diye bişey mi var???
al işte sana manyak bir doktor daha....
hiç öyle söylenir mi hastaya...umut verilir değil mi???

testi götürüp önüne ataydın...sende bu kadar doktor olur diye....:dilcikar:

ohhhh tebrikler...Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah....

tebrikler hemşerim allah sağlıklan kucağına almayı nasip etsin kız kimmiş bu doktor arkadaşın dedği gibi götür idarar testini veya kan testini bu ne ya hani olmazdı de tatlım valla alllah insanların gönlündekini versin ne diyim bende pkoluyum aynı zamanda hipotiroit hastasıyım hemşom sen bana şu doktorun ismimni bi yazzana özelime jptüm seni tatlımmmmmmmm

tebrik ederim cnm bende pko luyum. banada tedavisiz anne olamazsın dediler 2,5 yıl sonra hiç umudum yokken kendiliğinden geldi meleğim ama o ay çok dua ettim kenzülarş okudum 1 ay Allah ım dualarımı kabul etti Herşeyi ondan dilemek lazım Allahımın lütfu çok bol

teşekkür ederim arkadaşlar..aklıma gelmedi değil doktora sizin dediklerinizi yapmak ama allah havale ettim kendisini.ismi de bende kalsın...
ben de çok dua ettim yıllardır bebek bekleyenler var ben de 1,5 yıl bekledim.allah herkesin gönlünün muradını versin.meryem suresini okumuştum bu ay bi de adak adamıştım.yağmurlar yağarken dualar etmiştim.
***allahım bana silsile-i aliyyenin yüzü suyu hürmetine azada noksansız,sana kul ,peygamberimize ümmet olacak hayırlı ,sağlıklı bir evlat ver.annelik duygusunu bana da tattır.beni evlatsızlıkla sınama allahım...

böyle dua etmiştim..darısı herkesin başına:ecrin_bebek::CüvCüv:

teşekkür ederim arkadaşlar..aklıma gelmedi değil doktora sizin dediklerinizi yapmak ama allah havale ettim kendisini.ismi de bende kalsın...
ben de çok dua ettim yıllardır bebek bekleyenler var ben de 1,5 yıl bekledim.allah herkesin gönlünün muradını versin.meryem suresini okumuştum bu ay bi de adak adamıştım.yağmurlar yağarken dualar etmiştim.
***allahım bana silsile-i aliyyenin yüzü suyu hürmetine azada noksansız,sana kul ,peygamberimize ümmet olacak hayırlı ,sağlıklı bir evlat ver.annelik duygusunu bana da tattır.beni evlatsızlıkla sınama allahım...

böyle dua etmiştim..darısı herkesin başına:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım bend ekonyadayım sakıncası yoksa dr.kimdi...ne kötü sinir olurum böyle ukela ve duygusuz olan insanlara...Allah'ım gölüne göre vermiş ilk bebeğin mi ..?:)) sevgiyle kal..

canım buda doktoruna kapak olsunhihoyyyt
bende müzmün bir pkoluyum .Banada aynısını söylediler,ben 27 yaşında olunca panik olup aşılama yaptırdım,şükür ilkinde tuttuhihoyyyt
hayırlısıyla Kucağınada alırsın innnnşallah,gelişmelerden bizi haberdar et olurmu,kendine de dikkat et,bu arada bende merak ettim kimmiş bu akıllı doktor?...

canım buda doktoruna kapak olsunhihoyyyt
bende müzmün bir pkoluyum .Banada aynısını söylediler,ben 27 yaşında olunca panik olup aşılama yaptırdım,şükür ilkinde tuttuhihoyyyt
hayırlısıyla Kucağınada alırsın innnnşallah,gelişmelerden bizi haberdar et olurmu,kendine de dikkat et,bu arada bende merak ettim kimmiş bu akıllı doktor?...

dr konyada değil arkadaşlar.ben konyalıyım ama şuan başka yerde görev yapıorm.bi de şuna kanaat getirdim ki erkek doktorlar bayanlardan daha iyi ve anlayışlı...

Back
X