Ben de hamileyim yaşasııınn :)

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
41
Sinop
kızlarr ben de hamileyim adetim gecikince pazartesi evde test yaptım çift çizgi çıktı dün de doktora gittim 5 hafta 2 günlük hamileyim allah herkese nasip etsin ben çok şaşkınım bir o kadar da mutluyum çok değişik bir duyguymuş tarifi yok. ama şimdi karmakarışık oldum sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim ne yapmam gerek bilmiyorum

hayırlı sağlıklı bir çoçuğun olur inşallahh canım tebrik ederim:):):)napman gerektne gelince çok sağlıklı beslenmeni tafsiye ederim :):)ha bide bol bol çoçuk gelişimcisi olarak gelişim kitaplarını öneririm :)aslında birşey bilmiyo değilsin bayanlar yaratılış olarak anneliğe yatkındır :)hiç korkma:):):):):):nazar::nazar::nazar:

evet bende hamileyim ama ikinci hamileliğim bugun doktara gittim 12 haftalık hamileyim ilk kızım 3 yaşında adıda tuana ecrin bakalım ALLAHIN İZİNİYLE ERKEK VE SAĞLIKLI Bİ BEBEK OLUR.HERKESE NASİP EDER İNŞ

hayırlı olsun canım :))) Allah kolaylık versin anneli babalı büyüsün inşallah :):1::1::1:

Canım tebrik ederim çok sevindim adına :81: Allah rahat bi hamilelik geçirip sağlıklı bebeğini kucaklamayı nasip etsin :emir_bebek: Telaşlanma, önce bu güzel habere alış bikaç gün, sevdiklerinle paylaş, sonra nasılsa neler yapman gerektiğini istemediğin kadar çok insandan duyacaksın :1:

Back
X